• nwankwo646
    1.1k
    ovoga ni Omake ne može pronaći, nikakav podatak i video na netu nema. Čini se da dolazi iz Španjolske i nekakve amaterske ekipe i lige (Alcobendas)
  • Derby
    764
    Bennacer bi bio top pojačanje, da nije toliko ozlijeđen i da se fizički spremi i da se trudi….vlatkomarkovic

Bennacer nije fizicki spreman? I ne trudi se??

Pa koji igrac je jaci na lopti i kojem hnl igracu je teze uzeti loptu nego njemu?

Covjek ocito nije u formi karijere ali i takav jako odskace u ovom sirotom hnlu.
  • veselko tenžera
    6.9k
    ne slazem se apsolutno nikako. Da dodje jagusic, i dalje bi po meni bennacer treba igrat svaku ispred njega kad je zdrav.

Na ozljede se ne moze utjecaj, lik je klasa i sigurno najbolji igrac ekipe ili ajde livi trenutno mu moze parirat.
    Fatos Beqiraj

Bogu hvala pa je demokracija, ne moramo se slagati. Kad je nogomet u pitanju, sklon sam vjerovati onome što vidim nauštrb predrasudama koje vladaju. Ovo što je Bennacer odigrao kod nas je igrač na razini Vrbančića, +/- 10%. To što je on nekad bio klasa je isto što je Vesna Zmijanac nekad bila mačka i pol.

Ovo da bi posuđeni igrač na +10 bodova u prvenstvu trebao igrati ispred našeg mladog igrača kojeg trebamo razvijati za sljedeće sezone i čiji transfer će nam donijeti novce potrebne za život je u rangu toga da bi danas netko radije Vesnu Zmijanac nego Lidiju Bačić. Poštujem i to, jbg, klasa je klasa.

I da, na ozljede se može utjecati. Ne 100%, ali prevencija, zdrav život, kvalitetan trening puno pomažu.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Rekao sam neka publika odluci, ali da citiram jednog legendarnog NFL HC “availability is the best ability”
  • CUCAK
    638
    Imamo li kakvu buy back klauzulu kod Vrbančića da ga na ljeto vratimo i trampimo za Bennacera ?
  • Orc123
    14.9k
    Aha, znaci smeta Bennacer koji je ozljeđen i to po prvi puta kod nas a umjesto njega bi Vrbu koji je vise ozljeđen nego zdrav i jos nije nista pokazao a uspoređivati njega i Benaccera je onak, u najmanju ruku smojesno i zalosno, da ne iskoristim neke teze rijeci.

Nije Bennacee kriv sto nije mogao igrat Europu! A tek sad ce peopustiti određen broj utakmica radi ozljede.....
  • Beowulf112
    435
    Bit cemo strasni ako dode Jagusic.Mi primarno izvozimo igrace za vlastiti budzet i repku.Mislim da ce Jagusic biti uskoro reprezentativac i ako bude posteden ozljeda 10+ ne gine.
  • Dzoni
    3.8k

Greškom like, i ja dobro gledam utakmice sa otvorenim očima, često baš namjerno fokusiran na njega jer se takvi malo povučeniji veznjaci teže primjete ako se površnije prati utakmica.
    Nema teorije da je to tu negdje kao Vrbančić, Bennacer ima masu puta bolju tehniku, prvim korakom lagano izbaci igrača, pametnije se kreće i time nadoknađuje manjak visine. Skoro svaki duel osvoji radi više radi inteligencije nego radi sirove snage.
    Jednostavno klasa u svakom pokretu, nešto što Vrba neće nikad postić makar se 120% trudio
  • wolfgang14
    3.5k
    znači ako danas ne potpišemo Jagu, nećemo ga moć prijavit za EL jel tak?
  • Jos-Optimus
    9.5k
    najbolji igrač Dinama je Josip Mišić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.