• nwankwo646
    1.1k
    ovoga ni Omake ne može pronaći, nikakav podatak i video na netu nema. Čini se da dolazi iz Španjolske i nekakve amaterske ekipe i lige (Alcobendas)
  • Derby
    761
    Bennacer bi bio top pojačanje, da nije toliko ozlijeđen i da se fizički spremi i da se trudi….vlatkomarkovic

Bennacer nije fizicki spreman? I ne trudi se??

Pa koji igrac je jaci na lopti i kojem hnl igracu je teze uzeti loptu nego njemu?

Covjek ocito nije u formi karijere ali i takav jako odskace u ovom sirotom hnlu.
  • veselko tenžera
    6.9k
    ne slazem se apsolutno nikako. Da dodje jagusic, i dalje bi po meni bennacer treba igrat svaku ispred njega kad je zdrav.

Na ozljede se ne moze utjecaj, lik je klasa i sigurno najbolji igrac ekipe ili ajde livi trenutno mu moze parirat.
    Fatos Beqiraj

Bogu hvala pa je demokracija, ne moramo se slagati. Kad je nogomet u pitanju, sklon sam vjerovati onome što vidim nauštrb predrasudama koje vladaju. Ovo što je Bennacer odigrao kod nas je igrač na razini Vrbančića, +/- 10%. To što je on nekad bio klasa je isto što je Vesna Zmijanac nekad bila mačka i pol.

Ovo da bi posuđeni igrač na +10 bodova u prvenstvu trebao igrati ispred našeg mladog igrača kojeg trebamo razvijati za sljedeće sezone i čiji transfer će nam donijeti novce potrebne za život je u rangu toga da bi danas netko radije Vesnu Zmijanac nego Lidiju Bačić. Poštujem i to, jbg, klasa je klasa.

I da, na ozljede se može utjecati. Ne 100%, ali prevencija, zdrav život, kvalitetan trening puno pomažu.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Rekao sam neka publika odluci, ali da citiram jednog legendarnog NFL HC “availability is the best ability”
  • CUCAK
    638
    Imamo li kakvu buy back klauzulu kod Vrbančića da ga na ljeto vratimo i trampimo za Bennacera ?
  • Orc123
    14.9k
    Aha, znaci smeta Bennacer koji je ozljeđen i to po prvi puta kod nas a umjesto njega bi Vrbu koji je vise ozljeđen nego zdrav i jos nije nista pokazao a uspoređivati njega i Benaccera je onak, u najmanju ruku smojesno i zalosno, da ne iskoristim neke teze rijeci.

Nije Bennacee kriv sto nije mogao igrat Europu! A tek sad ce peopustiti određen broj utakmica radi ozljede.....
  • Beowulf112
    434
    Bit cemo strasni ako dode Jagusic.Mi primarno izvozimo igrace za vlastiti budzet i repku.Mislim da ce Jagusic biti uskoro reprezentativac i ako bude posteden ozljeda 10+ ne gine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.