• Droljo
    24.8k
    Meni su ti postoci ok jer ako mali bude dobar kod nas on je nama đaba došao i još smo zaradili jebački. A puno manje riskiramo ako ne bubnemo 4-5-6 mil odmah.
  • Maximo
    853
    Mislim ponuda je za slaven isto top, da dečko ode za 15 milja,zarade više nego su mislili
  • Big Daddy
    1.7k
    Mislis da je Kovacevic trener za Dinamo i da radi dobar posao?
  • veselko tenžera
    6.9k
    Možemo li im umjesto 30% dati 20% i Bennacera?
  • keppi
    520
    Što se tiče Matkovića mislim da najviše ovisi o njemu samome. Ima ugovor još godinu i pol. Ako ne produži Osijek će morati reagirati u smislu prodaje prije isteka.
    Rekao bih da se to sada neće dogoditi jer bi to vrlo vjerojatno značilo i kraj s.d. A.Petrovića kojem navijači to ne bi oprostili u situaciji u kakvoj je Osijek trenutno. Već su "na nož" s upravom.
    Jedino ako bi Dinamo ponudio pravu alternativu .....ne znam.... možda Živković, Kačevenda ili netko treći plus nešto love.
  • veselko tenžera
    6.9k
    zato što je ispao beskoristan, a do kraja sezone se ništa po tom pitanju neće promijeniti. Prvenstvo je bez njega uvedeno u mirne vode, odigrao je pristojno 1 utakmicu za Dinamo (Koprivnica). Za Gent neće biti spreman, a ako prođemo nećemo imati vremena podići mu formu za sljedeći krug sve i da se oporavi što je dosta upitno.

Vjerujem da je izvjesni dolazak Jagušića korak u smjeru definitivnog odustajanja od Bennacera. Bili smo i više nego fer, užasno puno ga plaćamo, a korist nikakva. Vjerojatno nije ni on kriv za sve ozljede, ali činjenično stanje je takvo. Samo se nadam da nema obećanje ili, ne daj Bože, klauzulu da sigurno igra ako bude zdrav jer će zatvarati poziciju nekom našem igraču.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.