• vjeko1701
    22.4k
    Dobro ljudi, ne morate skakati na svakog tko dođe s nekom informacijom. Administratori i modovi su tu da maknu one za koje se smatra da izmišljaju, namjerno šire štetne glasine ili laži itd. Sve ostalo, dajte se malo opustite.
  • Droljo
    24.8k
    Počnimovlatkomarkovic

Ako stvarno znaš išta onda šuti jer ništa ne pomaže klubu tvoje pisanje ovod. Živio
  • Davieboy86
    1.2k
    A brate mili kad je bila zeka peka onda previse pisemo i previse smo opusteni.Kada nas @vlatkomarkovic maltretira onda se pak trebamo opustiti. Nadji vise sredinu brate :rofl: I da, svakakvih forumasa sa dozivio zadnje 4 godine tu ali ovaj lik sto faking smara to je cudo . Proljev na kvadrat . Zivjeli :kiss:
  • Peškaman
    8.5k
    Najbolje rješenje je otvoriti novu temu gdje će pravo pisanja imati isključivo moderatura/administracija i određeni profili koji imaju informacije i koji su provjereni od strane moderature.
    Tako će se riješiti gomilanje postova i nepotrebna komentiranja pa čak i napadanja na svakog tko nešto napiše.
  • Tranzicijski Napad
    1.2k

Taman gledam, ode lagano u salzburg za 5mil.
  • vjeko1701
    22.4k
    Tako nešto implicira odgovornost vlasnika zone za provjeru i puštanje van takvih informacija kaj opet može dovest do svakakvih situacija, redom neželjenih.

Ne sjećam se da sam prekinuo neku zajebanciju.
  • Jurki
    22.6k

Ova tema je ipak - tracevi i rasprave o transferima koja je aktualna kad nema utakmica.

Nema ljepseg kad krene transfer ludnica.. pa kad se krene u rovove. :rofl:
  • Davieboy86
    1.2k
    Onda drukcije shvacamo zajebanciju sorry
  • Omake
    15.5k
    Znači mlado krilo koji pola godine igra izvrsno u slovačkoj ligi je između pet i sedam milijuna eura. To je zaključak ovog prijelaznog roka
  • Tranzicijski Napad
    1.2k

A bugarsko mlado krilo ode za 1mil i to u Al-Taawoun FC

Marin Petkov
  • Orc123
    14.9k
    Dajte ljudi koji ste u klubu potegnite neke veze i zaposlite kolegu @Omake u klubu. Covjek radi jeben posao, razumije nogomet i zna, a kaj ne zna naucit ce.......ozbiljan sam...
  • Jurki
    22.6k
    Dajte ljudi koji ste u klubu potegnite neke veze i zaposlite kolegu Omake u klubu. Covjek radi jeben posao, razumije nogomet i zna, a kaj ne zna naucit ce.......ozbiljan sam...Orc123

@Papastrumf potegni veze :rofl:

Ak nis drugo, ispocetka honorarni posao ( klub ne moze nis izgubiti) pa ak covjek opravda.. zaposlit ga kao skauta ili analiticara.
  • Marktwain
    1.2k
    Omake, budući šef skautske ekipe.:smile:
  • Ivdzo11
    9.1k
    Po onome što smo saznali tijekom utorka, Modri će Slaven Belupu za transfer mladog nogometnog dragulja ponuditi 3 milijuna eura i 30 posto od budućeg transfera, s tim da bi ta 3 milijuna eura trebala biti isplaćena u ratama.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Riga se vatra po insajderima , ja ću reći samo jedno. Da nisam došao na zonu i dalje bi mi smisao života i najveća radost kad dođem u Hrvatsku na godišnji ljeti jutarnja kava i sportske novosti na koje sam uzgred rečeno bio i pretplatnik. Sljepo vjerujući svakakvim novinarima i naškrabanim glupostima. Nekoliko godina unazad sam zahvaljujući tim istim insajderima kao prvo uvidio da ti novinari kojim sam se davno divio radi privilegije da rade najljepši posao na svijetu, pišu o sportu a ja sport obožavam . Shvatio da oni nisu nikakvi svetci nego uhljebi i dno dna ,čast svaka izuzecima ali većina njih prepiše ovdje svoje članke i zaradi dnevnicu. Hvala svakom tko podijeli svaku dobronamjerni i iskrenu informaciju ovdje , iz kojeg god razloga to činili. A naučili smo svi valjda ili ćemo naučiti odvajati info. Loše od dobrih , za ono što ne treba biti ovde,čemu nije mjesto imaju admini. Info o Jagušiću jutros j meni popravio sumoran dan , a hoće li doći i kad to će vrijeme pokazati. Bitno j da pokušavamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.