C@ptain Koons
Crni86
Josip Frank
hardek
1. Kao što sam ranije pisao Dani je naš, ostale su još neke formalnosti, najverojatnije posudba bez prava na kupovinu (ovaj dio nije siguran), potpis do Rijeke. — Josip Frank
Josip Frank
Krizy
Ivanmtk
Pisao sam da Dinamo ide po napadača, saznao sam ime... Da su nas pitali prije nekoliko godina što mislimo o transferu s oduševljenjem bi ga prihvatili, ovako će mišljenja biti podijeljena — Josip Frank
Peškaman
4. Pisao sam da Dinamo ide po napadača, saznao sam ime... Da su nas pitali prije nekoliko godina što mislimo o transferu s oduševljenjem bi ga prihvatili, ovako će mišljenja biti podijeljena — Josip Frank
Papastrumf
Novosti o transferima, da ne odgovaram pojedinačno:
1. Kao što sam ranije pisao Dani je naš, ostale su još neke formalnosti, najverojatnije posudba bez prava na kupovinu (ovaj dio nije siguran), potpis do Rijeke.
2. Valentin je idalje na čekanju, Turci nam kao i inače kompliciraju život, ako dođe, neće igrati Europu, to mu je već i rečeno, info su prenijeli i rumunjski mediji, kao što vidite nije izmišljotina.
3. Sa Šunjićem smo u prvoj rundi pregovora, igrač želi u Dinamo, ostalih detalja o njemu još nema.
4. Pisao sam da Dinamo ide po napadača, saznao sam ime... Da su nas pitali prije nekoliko godina što mislimo o transferu s oduševljenjem bi ga prihvatili, ovako će mišljenja biti podijeljena
5. Cordoba će dobiti priliku, ukoliko ne ispuni očekivanja, prodaja tek na ljeto. — Josip Frank
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.