• Hrc-Vg
    1.1k
    zamjena za Mišića je Bennacer, i ja mislim da je on bolja 6-ica, a mi ga tamo ne igramo. Ako ga se da otkupiti iduće sezone Mišić s 32 god može u rotaciju..
  • C@ptain Koons
    359
    Da se nadovežem za Šunjića i vezni red: ne znam jer ne pratim, ali zar nemamo u juniorima barem jednog veznog igrača kojeg možeš priključiti prvoj ekipi?
  • Crni86
    19.7k
    Sunjic i misic/zajc u vezi su ono sta nama treba. Tu i misic onda dobiva vise prostora da ide naprijed.

Ispred njih vidovic/stojkovic i to je to.

U jacik tekmama moze sunjic, misic, zajc.
  • bazooka93
    119
    misic je pokazao da je opasan prema naprijed narocito njegov precizni udarac.
    Zakonom bi mu zabranio da sutira.
  • Crni86
    19.7k
    pokazao je dodavanjem belji protiv rumunja.

Neka on dijeli lopte, ne mora sutirat.
  • Josip Frank
    199
    Novosti o transferima, da ne odgovaram pojedinačno:

1. Kao što sam ranije pisao Dani je naš, ostale su još neke formalnosti, najverojatnije posudba bez prava na kupovinu (ovaj dio nije siguran), potpis do Rijeke.

2. Valentin je idalje na čekanju, Turci nam kao i inače kompliciraju život, ako dođe, neće igrati Europu, to mu je već i rečeno, info su prenijeli i rumunjski mediji, kao što vidite nije izmišljotina.

3. Sa Šunjićem smo u prvoj rundi pregovora, igrač želi u Dinamo, ostalih detalja o njemu još nema.

4. Pisao sam da Dinamo ide po napadača, saznao sam ime... Da su nas pitali prije nekoliko godina što mislimo o transferu s oduševljenjem bi ga prihvatili, ovako će mišljenja biti podijeljena

5. Cordoba će dobiti priliku, ukoliko ne ispuni očekivanja, prodaja tek na ljeto.

Što se tiče Nevistića status nepromijenjen
  • zmujcinslbrod
    85
    mutniji si od crne Frank kave...
  • hardek
    8.6k
    1. Kao što sam ranije pisao Dani je naš, ostale su još neke formalnosti, najverojatnije posudba bez prava na kupovinu (ovaj dio nije siguran), potpis do Rijeke.Josip Frank

Ovo je lose-lose situacija za nas. Ili će proigrat pa će ga Barca na temelju toga utopit na ljeto za 15+ milja ili će flopat i uzimati minute Topiću i Cordobi na kojima potencijalno možeš nešto utržit na ljeto.

S obzirom da danas (nadam se) idemo na +7, ovakva suha posudba nam za ostvarivanje sportskih kratkoročnih ciljeva nije ni potrebna.
  • Josip Frank
    199
    apsolutno se slažem, ovo još nije definitivno, ali sve vodi prema tome... kad bi barem imali prednost za kupnju u odnosu na druge na ljeto
  • Gemišt86
    279

Zato nekak ni ne vjerujem da ce se dogoditi posudba bez opcije otkupa. Svima nam je ovo logicno, ne vidim zakaj nebi bilo onda i sportskom direktoru kojem je to izmedu ostalog i posao.
  • Krizy
    67.3k
    Danas završava zimski prijelazni rok u najjačim ligama.
    Preostali se zatvaraju:
    03.02. - Portugal, Nizozemska
    06.02. - Turska, Grčka, Austrija, BiH
    09.02. - Rumunjska
    10.02. - Azerbajdžan
    12.02. - Češka
    13.02. - Srbija
    14.02. - Mađarska
    15.02. - Slovenija
    16.02. - Švicarska
    17.02. - HRVATSKA
    19.02. - Rusija
    25.02. - Poljska
    11.03. - Ukrajina
  • Ivanmtk
    1.7k
    Pisao sam da Dinamo ide po napadača, saznao sam ime... Da su nas pitali prije nekoliko godina što mislimo o transferu s oduševljenjem bi ga prihvatili, ovako će mišljenja biti podijeljenaJosip Frank

Marko Livaja dobrodošao
  • Peškaman
    8.5k
    4. Pisao sam da Dinamo ide po napadača, saznao sam ime... Da su nas pitali prije nekoliko godina što mislimo o transferu s oduševljenjem bi ga prihvatili, ovako će mišljenja biti podijeljenaJosip Frank

Antonio Mirko Čolak,dobrodošao :lol:
  • Jurki
    22.5k
    Marko Livaja dobrodošaoIvanmtk

Strabag sigurno treba i zaposljava radnike.
    Prva lopata Kranjčevićeve.
  • Papastrumf
    21.6k
    Novosti o transferima, da ne odgovaram pojedinačno:

1. Kao što sam ranije pisao Dani je naš, ostale su još neke formalnosti, najverojatnije posudba bez prava na kupovinu (ovaj dio nije siguran), potpis do Rijeke.

2. Valentin je idalje na čekanju, Turci nam kao i inače kompliciraju život, ako dođe, neće igrati Europu, to mu je već i rečeno, info su prenijeli i rumunjski mediji, kao što vidite nije izmišljotina.

3. Sa Šunjićem smo u prvoj rundi pregovora, igrač želi u Dinamo, ostalih detalja o njemu još nema.

4. Pisao sam da Dinamo ide po napadača, saznao sam ime... Da su nas pitali prije nekoliko godina što mislimo o transferu s oduševljenjem bi ga prihvatili, ovako će mišljenja biti podijeljena

5. Cordoba će dobiti priliku, ukoliko ne ispuni očekivanja, prodaja tek na ljeto.
    Josip Frank

Fulao si valjda sve sto si mogao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.