• Crusades
    21.8k
    Da, tad smo igrali klasičnih 4 - 2 -3 - 1 gdje je imao nekog pored sebe. Ovak bi morao "radit" za dvojicu.
  • Orc123
    14.9k
    Misica ne odmara ni Benaccer a kako ce onda Sunjic? Mislim da su svi vec praznovjerni po pitanju Misica i gotovo da nema odmora za njega ni u jednoj utalmici a kamoli da ga nerko izbaci iz prvih 11....

Drzim se i dalje toga da bi bio pre skupa rotacija jer nwcw igrat u prvih 11 pored Misica, Bennaccera i Zajca....to je sigurno....pogotovo u HNL koji igramo 80% vremena a 20% je Europa....
  • keppi
    514
    U većini jačih liga prijalazni rok završava. Mi imamo dva tjedna da nađemo jednog novog veznog igrača.
    U klubovima lige petice ili još u nekim jačim ligama ima hrpa nezadovoljnih igrača koji tamo ne mogu doći do prilike, a za nas bi bili korisni (kao što su recimo Mudražija ili Villar bili nezadovoljni kod nas).
    Svaka čast Pozi ili Robinu Gonzalesu...pa i Šunjiću, ali mislim da mi možemo bolje od toga.
    Jedino ako ima šanse (i novca) za Jagušića. Sada mu izgovor "o previše veznih igrača u Dinamu" više ne stoji....
  • Mr Anderson
    17.3k
    Vratiti Kovačića.
  • Zagi
    14.9k
    Neće Mišića nitko izbaciti iz prvih 11, sigurno ne ove sezone.
    Dok se ne ozlijedi. A onda smo u velikom problemu.

Villar je trebao biti ta zamjena ali eto, nije htio.

Ne znam koliko košta Šunjić niti me briga. Ima tko brine o tome u klubu. Ako smo zainteresirani onda valjda ne košta previše.

A protiv sam dvije fundamentalno različite postave u HNLu i europi. Isti igrači (ili isti profil igrača), digni linije protiv Gorice i igraj ful pres. Digni intenzitet igre, na taj način ćeš imati i rezultate i bolju pripremu za europske tekme.
  • bazooka93
    117
    jedino da Izabel preuzme modnu liniju dinamovog web shopa lol
  • rupke
    279

dinamo X Kova, vrijedilo bi pokušati
  • bazooka93
    117
    istina da su imali zamijenu letio bi i on sa ostatkom ekipe iz tzv "pusacke sobe"
    Previse ovisimo o tom igracu i nemamo mu zamjenu. Mislio sam da ce ga Bennacer rasteretit ali k.
    Relano mi za te novce ne mozemo naci igraca da je u isto vrijeme i sjekira i kreator
  • bazooka93
    117
    hudica 300 eura ipak je izakova dizajnirala
  • Mr Anderson
    17.3k
    hudica 300 eura ipak je izakova dizajniralabazooka93

Nek dizajnira nakurnjake, obzirom da se igra po hladnoćama, dobro bi se prodavali.
  • Zagi
    14.9k
    istina da su imali zamijenu letio bi i on sa ostatkom ekipe iz tzv "pusacke sobe"bazooka93
    Nebi. Ako se ne varam, Villar je kupljen i prije nego je Mišić produžio ugovor.
    Miško je jednostavno alfa i omega naše igre i biti će još dvije sezone.
  • bazooka93
    117
    nije joj to napeto otkad nema Kange
  • bazooka93
    117
    Villar je premekan za zadnjeg veznog a prespor za 10-ku. Mora mu se dosta prilagodit sustav slicno nesto kao i Ljubicicu pa da bi imao koristi od njega.
  • Zagi
    14.9k
    Ok bazuka. Onda je kupljen bez zamišljene uloge.
    Kaj da ti velim.

Lik je isti Mišić , samo lošiji. Zato nije niti igrao, a zajedno su probali ali nije išlo.
  • Jaro
    11.7k
    istina da su imali zamijenu letio bi i on sa ostatkom ekipe iz tzv "pusacke sobe"bazooka93

a istina u koju ja vjerujem je da su svi clanovi “pusacke sobe” (osim mozda Rileta) mogli danas biti tu da su pristali na nesto drugacije uloge od onih koje su imali… Misic jest - i zato je tu…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.