• badjibadara
    8.8k
    Igrac koji je prosao red bullovu akademijuIstinaZaDinamo

I Pozo je prosao akademiju ManCity-ja, ako se ne varam
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Istina, ali ovo su ipak jako dobre brojke u u austrijskoj i belgijskoj ligi.
  • mali M
    9.5k
    pa kažem okej.. ja ne smatram to tako.. puno igrača prođe i Dinamovu akademiju pa završe u NK Dubravi... Pisao sam već o Prevljaku i toj strašnoj karijeri...

Ne bi tako po Istru podcijenjivao….vlatkomarkovic

Slažem se... Niti Dinamo
  • Hebimir Strašni
    175
    Meni samo nije jasno ovo zazivanje Šunjića, pa ljudi tu sline za njim a nisu ga gledalo ni u 5 utakmica od kada je otišao iz Dinama.... lik je teža taraba i lošiji je igrač nego kada je odlazio iz kluba prvi put. Ako dođe garantiram da ćete se ovdje svi lupat po glavi i hebat sve po spisku onom ko ga je doveo u roku od mjesec dana.
  • mali M
    9.5k
    Istina, ali ovo su ipak jako dobre brojke u u austrijskoj i belgijskoj ligi.IstinaZaDinamo

Ovo su jako dobre brojke "jedne sezone" u drugoj Austrijskok i "jedne" u Belgiji... U cijeloj karijeri.. dobar je lik al ne radite od njega nešto što nije...
  • Nogo
    10.1k
    Zagrepčani traže još neko rješenje u veznoj liniji, a Zvonimir Boban ozbiljno je zagrizao za - Ivana Šunjića (29). Bivši igrač Dinama danas igra za ciparski Pafos, a u Maksimiru je eksplodirao u vrijeme Nenada Bjelice. I kasnije nastupao za Birmingham i Herthu. Standardan je član reprezentacije BiH.
    /24 sata Tironi
  • bazooka93
    119
    meni je Sunjic korak unazad, je da nam fali taj profil igraca ali on je s loptom u nogama igrac manje.
    Ok posluzila bi njegova energija i agresija u utakmicama tipa Lille ili Betis ali u HNL-u osim u derbiju s hajdukom ne vidim smisao Sunjica.
    Nama treba desno krilo(lijevak) i neki igrac da bude prirodna zamjena Misicu jer Misica stizu godine i ne vjerujem da ce moci izgurati jos dvije sezone ovaj ritam.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    @bazooka93ja mislim da i jeste ideja da on bude alternativa Mišketu a može pokriti više pozicija defanzivnog veznog. Po svemu ,jedino nemamo pravu zamjenu za miška ,baš kako si i napisao. Šunka je zahvalan igrač i mislim da bi se savršeno uklopio kod nas a vjerujem da je i Kovi to rečeno, da on nije igrač za ofanzive zadatke pa ga neće gurati naprijed kao Ljubičića . Po meni imamo dosta ofanzivaca i veznjaka finog profila, treba i koji rudar koji neće činiti popušiti karton kad treba i napraviti onaj profesionalni faul na sredini . To nas je i bilo prošlu sezonu pa smo i selahija zazivali , a Šunja je puno bolji igrač od njega
  • bazooka93
    119
    selahi zna s loptom dobar je u izgradnji napada.
    Sunjic bas i ne, gatussovski tip igraca. OK ako je besplatan zasto ne ali placati odstetu za igraca od 29 godina koji je pola karijere proveo u 2. njem i 2. engl te cipru, te kojeg ne mozes preprodati nema mi smisla.
    Slazem se da fali jedan pas u sredini ali barem da taj pas zna nesto s loptom ili da se odlicno ubacuje u napade kao sto je to Ademi radio.
  • Droljo
    24.8k
    selahi zna s loptom dobar je u izgradnji napadabazooka93

Toliko je dobar da igra svaku petu utakmicu za widzew lodz (šta god to bilo).
  • bazooka93
    119
    glupa usporedba po tome je fail i Orsic u S'mptonu ili Trabzonu.
  • badjibadara
    8.8k
    Toliko je dobar da igra svaku petu utakmicu za widzew lodz (šta god to bilo)Droljo

I koliko vidim klub je danas na samom dnu lige, bori se za prvoligaški status. Nije mu izbor kluba baš nešto.
    Legija mjesto niže.
  • Laugreano
    5.1k
    https://www.gsp.ro/international/stranieri/dinamo-zagreb-negocieri-transfer-valentin-mihaila-rizespor-900052.html

Zakotrljalo se. Kao izvor navode profil sa twittera, koji je info pokupio sa zone. Sada ce nasi mediji kao izvor navesti rumunje. haha
  • bazooka93
    119
    to je trenutno najkonkurentnija i najcudnija liga u europi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.