• Facke
    7.8k
    Decki moji, pamtite Sunjica po igrama v Dinamu.
    Sigurne da je moje mislenje nepopularne ali denesnji Sunjic nije igrac za Dinamo.
  • ElDorado
    9.7k
    Kak nije? Jesi gledao Pafos u LP? Uvijek odličan i u igri po 90 min.
  • Dadox
    1.3k
    ja sam ga gledao u Pafosu na barem 5 tekmi (zbog Orše) i bio je odličan svaki puta.Nisam ga gledao u drugim klubovima po odlasku.
  • Jurki
    22.4k
    Da se i desi da potpisemo Poza, mislim da bi fan club Mudrazije isel vuzgati Zapadnu tribinu.
  • emilperska
    14.5k
    Decki moji, pamtite Sunjica po igrama v Dinamu.
    Sigurne da je moje mislenje nepopularne ali denesnji Sunjic nije igrac za Dinamo.
    Facke

Gledao sam ga lani u 1 tekmi Konferencijske, u 2 utakmice repstacije BiH i ove godine u LP. Moje skromno mišljenje je da je ili bolji ili jednako dobar kao kod nas..
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Ja bi radje isao po nekog mladjeg da ima prodajni potencijal
  • Josip Frank
    177
    slažem se s tobom, ali kako čujem ozbiljno smo zagrizli za Šunjića, pregovori će se intenzivirati idućih dana, no najvjerojatnije ga nećemo registrirati za Europu...
    Tu kao dva zicera idu Livi i Bennacer te Dani...
    također na piku imamo i napadača.

Za rumunja javljam sutra navečer detalje, ako ih bude....
  • Jurki
    22.4k
    nacelno se slazem, ali ako dovodimo nekog klinca 18-19-20 godina, onda mu moramo osigurati i minutazu.
    To nije realno. Takve buduce prospekte, projekte kluba (nazovi kak ih god zelis) treba pikirati za ljeto.
    Imamo dovoljno igraca u rosteru i nebi dovodio nikoga vise.

Kaj je s nasom golmancinom? Jel ide kam?
  • NB86
    17.4k
    Pozo je i u sibeniku pokazivao top stvari, ove sezone opet potvrdio kvalitetu, ko rotacija u vezi sasvim dobar a to je ono sto nam treba
  • Josip Frank
    177
    Kaj je s nasom golmancinom? Jel ide kam?Jurki

Nevistić se izjasnio da želi ići, ali trenutno tržište nije zainteresirano, nema ponuda koje ga zadovoljavaju, ono a Twenteom je patka, tamo neće sigurno...

Pozo je također patka, nije mlad da se može unovčiti, a za rotaciju prosječan igrač, tako smo mogli ostaviti i Mudražiju, a kako čujem, to i predsjednik misli
  • NB86
    17.4k
    Mudrazija i pozo nisu isti profil igraca pa ih nema smisla uspoređivat, puno slicniji je villaru. Ne mozes unovcit svakog igraca u kadru moras imat kvalitetne hnl igrace za rotaciju a koji ce bit spremni na limitiranu minutazu
  • Jurki
    22.4k
    Nevistić se izjasnio da želi ići, ali trenutno tržište nije zainteresirano, nema ponuda koje ga zadovoljavaju, ono a Twenteom je patka, tamo neće sigurno...Josip Frank

E jebemte zivote.. zakaj me to ne cudi?
    Vidjela cijela Europa kakvog skrivenog "Neuera" imamo u kadru.
  • Dadox
    1.3k
    opa predsjednik…
  • Josip Frank
    177
    pa ih nema smisla uspoređivat, puno slicniji je villaruNB86

Slažem se glupa usporedba, sada čekam na komentare zonaša kako poziciju ne znam a prodajem neke inside info...

kvalitetne hnl igrace za rotacijuNB86

To u veznom redu imamo u vidu Solde prije svega, a i Šunjića ako ga isposlujemo u idućim danima, a već od kraja ove sezone krećemo uvoditi Šuntu u ekipu, kao i Zebića kojeg vidimo kao 4. braniča iduće sezone
  • Jurki
    22.4k
    krećemo uvoditi ŠuntuJosip Frank

Gremo na slovenski pogon.
    Zajc i Šunta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.