• laznokretanje
    34
    Pozu sam pratio dok je još igrao sa Šibenikom u 1.HNL jako zanimljiv igrač, tipični španjolac, kao neka rotacija što da ne.
  • Dzoni
    3.8k

Da, zaboravio sam da je bio tamo. Ali poanta stoji, takav tip igrača koji nisu na prvu za Dinamo u Rijeci postanu odjednom 5+mil igrači nekako
  • Mr Anderson
    17.2k
    Pozo je drugačiji igrač od Mudražije i on bi se uklopio u naš sustav, dobar školovan igrač. Za Gonzalesa se slažem da je sličnog profila ko Mudražija, a lošiji i ne znam što bi s njim.
  • ElDorado
    9.7k
    Šunjić kao prava šestica, lagano zamjena za Mišica svakako. To bi znacilo da se na Bennacera ne računa ozbiljno.
    Gonzalez igrac tipa Mudrazije ne znam kaj bi on u nasem sustavu radio.
  • Paggini
    74.7k
    Pozo je preslika Pajazitija prošle sezone - u ekstremno ograničenoj ekipi Gorice igra dobro i izgleda dobro jer su svi ostali potpuni analfabeti.

Kad ode u Rijeku, hajdug ili eszek, povezat će par korektnih utakmica kao Pajaziti a ovdje će se lamentirati činjenica da nam klub vode neznalice i diktatori koji nisu vidjeli genijalnost Poza.

A onda, nakon što ne odigramo x kod Belupa i odvojimo se 5, 6, 7 bodova, utihnut će to krvarenje za Pozom kao i za Pajazitijem.

Šunjića, s druge strane, treba dovesti ako su smisleni novci.
  • Jurki
    22.4k
    Dajte ljudi kakav Pozo?
    Ovo nije normalno, da se svaki igrac koji se iskipa i isprska po tovarima dovodi u kontekst prelaska u Dinamo.
    Razumio bi da ima 18 godina pa ga uzmes, app, on ima 25 godina.

Imamo ŠEST veznjaka za 3 pozicije za ostatak sezone dovoljno.
    Rijesili smo se trojice, pa da bi sad dovodili jos igraca za rotaciju?
    Od svih koji se spominje, najprije Šunjić.

takav tip igrača koji nisu na prvu za Dinamo u Rijeci postanu odjednom 5+mil igrači nekakoDzoni

U Rijeci imaju luksuz forsiranja takvih igraca koji ce u koliko toliko uređenom sistemu proigrati i nabiti si cijenu.
    Jankovic - one season wonder, Menala zele torpedirati u Sarajevo, Fruka bi zalizano krme prodal, al neda nitko tu lovu koju on zeli.

U Dinamu nema vremena za cekanje poluproizvoda.
    Takve no name igrace dovodis kad imaju 18-19 godina za Dinamo II.
  • Dinamovapriča
    686
    Dani Rodríguez danas je odradio vrhunsku utakmicu, asistencija, konstantni prodori i sjajni driblinzi bili su samo potvrda njegove kvalitete. :fire:

Ako dođe, bit će veliko pojačanje za nas! :pray:
  • Mr Anderson
    17.2k
    Ovo nije normalno, da se svaki igrac koji se iskipa i isprska po tovarima dovodi u kontekst prelaska u Dinamo.Jurki

Nema to veze s tim što je on zabio tovarima, nego s tim da kad god sam ga gledao bio je dobar. Dečko zna igrat nogomet, vidi se iz svakog njegovog poteza, a čini mi se i da je trkački solidan. Svaka čast Šunjiću, ali njegov forte su trka i borbenost. Te osobine budu s godinama slabije. Ne kažem da nam je nužan netko od njih, ali ako u klubu misle dovesti nekog veznjaka za popunu, nije Pozo tako loša opcija. U kratkom roku smo se riješili 3 veznjaka, a 4. je van stroja barem mjesec dana.
  • Orc123
    14.9k
    to nije dobro...bolje da odigrao za kurac...da ne bi onaj panj Flick opet nesto poceo srat pa stopirao.....
  • don
    18.2k
    Ovo nije normalno, da se svaki igrac koji se iskipa i isprska po tovarima dovodi u kontekst prelaska u DinamoJurki

dovodi se u kontekst prelaska u Dinamo jer ga vi sami dovodite virovanjem u svakakve gluposti.

koliko je takvih stvarno došlo? 0, odnosno bez Mudražije.
  • Jurki
    22.4k
    ajd da ne racunamo Bennacera imas jos 5 igraca za rotirati.
    Ako trebas popunu, uzmes nekog klinca iz juniora.
    Nema mi stvarno smisla, sad kad smo pocistili svlacionicu, opet je trpati rotacijskim igracima.

dovodi se u kontekst prelaska u Dinamo jer ga vi sami dovodite virovanjem u svakakve glupostidon

Moj upis je bio u kontekstu baljezganja na podcastima.
    Kaj me zapravo ne cudi.
    Pozo je ipak prica vikenda pa da se zacini jos malo.
  • blue heart 72
    3.1k
    Od ova tri spomenuta samo Šunja.
    Koji Pozo i Gonzales? Da ih se opet za šest mjeseci idemo rješavati.

Dani je skroz druga priča, ako je ikako moguće, čim prije to finiširati
  • Dadox
    1.3k
    Iz Gorice sam i pogledao sam Pozu puno puta i na treninzima,a ne samo tekmama.Dobro je netko gore napisao da je to razina Pajazitija.Tu je top,hvale ga,ali vrlo upitan na razini koju traži Dinamo pa i Hajduk.Ja tu ne vidim igrača koji nama može nešto donijeti.Soldo je tu u Gorici bi odličan,a u Dinamu skuplja sekunde.Gonzales ista priča.Što se tiče Šunjića,ako je u našim okvirima odmah uzimaj.
  • emilperska
    14.5k
    Ne budite Marko Vafl Marić..

Ivan Šunjić bi u svim postavama Dinama od 2018. do 2025. bio ili starter ili najuza rotacija.

Naravno da sad ako on želi doć (a zeli jer je htio doć i prije Pafosa, ali je vafl imao druge ideje), a Pafos sad trazi 4 mil EUR, onda je to nemoguće.

Razumijemo se svi da tu pričamo o nekom dealu gdje ga Pafos pušta malo ispod cijene jer Šunka kreće glumit Ivanušeca i Livija iz ljeta 2023.
  • Jurki
    22.4k
    u kontekstu zadnjih događaja, ozljeda Bennacera, odlaske prekobrojnih.. ja bi maksimalno forsiral Soldu, naravno kad je za to mogucnost. Start protiv Vukovara npr, odmor Misica itd.

Ili cemo dobiti top igraca za nase standarde ili igraca kojeg mozemo prodati za 3-4-5 mil eura.

Sutra bi Misicu zabranio prilazak stadionu, da slucajno ne pokupi neki glup karton, da moze igrati protiv Rijeke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.