• Ivdzo11
    9k
    puno je to za njega
  • Samo Dinamo ja volim
    29
    Sve super ali mislim da će Zvone odustat od njega pa malo malo je ozlijeđen ne treba nam takav igrač
  • Dinaminjo
    1.9k
    Sve preko milje je puno, pni su ga doveli za 2, igra za manje od 50% vremena
  • Josip Frank
    169
    ne znam, samo prenosim što sam čuo, izbor igrača na kraju je uvijek na klubu, a ne na nama, ako oni nešto vide u njemu, ja ne sumnjam u njih

o tome se već može pričati, ali baš zbog njegove sklonosti ozljedama, želimo posudbu s pravom otkupa, a ne direktan transfer
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    @Josip Frankinfo ti je sasvim dobar i ima logike , šta će se desiti vrijeme će pokazati. Mene jedino strah ako se dovodi takav igrač onda se teži na tome da je zdrav a sa obzirom na poziciju koju igra ,cijenu , ja se iskreno nadam da im ne pada na pamet prodati Hoxhu , a da nam fali još jedno lijevo krilo naravno da fali jer to Vidović može samo krpati u HNL. Vidi se da nije to to koliko god mi on bio Simpa ,nadam se da će ga više koristiti u vezi kad mu se da prilika
  • hanibal
    72
    Atalanta ga je 2022. uzela na šestomjesečnu posudbu. Profilno je igrač sličan Oršiću – okomito krilo koje može biti korisno, ali nije idealno rješenje, pogotovo u Serie A i Serie B, gdje je proveo najvažnije godine svog formativnog perioda. Taktički je na razini iznad HNL-a, dok obrambeni doprinos uvelike ovisi o voljnom momentu. Individualno je iznadprosječan za HNL, ali sklon oscilacijama i definitivno nije bolji igrač od Hoxhe.
  • ZGBhoy
    1.9k
    Neznam dal je netko već napisao, međutim neda mi se listat 30 stranica.

Dal mi stvarno nastavljamo sezonu sa Beljom i Bakrarom u napadu nakon odlaska Kuleta?
  • CastAway1986
    5.2k
    vjerojatno , s tim da Topić također moze igrati špicu
  • Mr Anderson
    17.2k
    Beljo, Bakrar i po potrebi Topić i Ćutuk za treću opciju. Što će nam više?
  • Dzoni
    3.8k

Tako je, rastjerati sve insajdere da bi ti i još par trovača moglo svojim lažima i trovanjima uništavat svačije iskustvo na forumu.
  • hanibal
    72
    za trenutnu situaciju ako dobiju Vukovar te se Hajduk nastavlja rasipati prvenstvo je manje više riješeno.....vjv. se čeka Matković na ljeto, a Topić to može koliko toliko krpati plus prilika Ćutuku ili nekom drugom junioru....a i sam Beljo je jako osjeljiv na neko jače ime, nije htio biti rezerva Petku a i izlaženje u 60. minuti i Kule mi nisu baš nabolje prijali
  • Jos-Optimus
    9.5k
    ajde se na moj nagovor odlogiraj
  • Jos-Optimus
    9.5k
    tebi je normalno ovo što je i kako doticni napisao pa da imamo 40 stranica shizofrenije? Toliko ste opsjednuti zeljom za infom da pristajete na bilo sta, makar i izmisljeno? Nije ti draze da tu i tamo upadne Miro, Haza i Faze i objave da je nesto rijeseno i bok? Meni da, ovo su teske smijurije
  • Sava Krpa
    774
    Ćutuk danas sjeda sa vodstvom. Načelno se zeli neka vrsta garancije da ce dobiti minute ili ce se transferirati jos ovaj prelazni rok.
  • Orc123
    14.9k
    kaj ce on igrati ima 40 kila sa krevetom....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.