• Jurki
    22.4k
    a znam nije realan niti jedan od tog trojca kaj sam napisal.. al bi bilo bomba.
  • laznokretanje
    32
    Dolaskom Šunjića dobijamo onog pravog box to box razbijača, gdje će se Mišić dodatno rasteretit i dat više kreativnosti ka naprijed. Apsolutno sam za ovaj transfer.
  • badjibadara
    8.7k
    Sunjic je zaduzio Pafos, te ce mu izaci u susret, ili je to samo nas modus operandi?
    Igrali su LP, dobro se potkozili, sumnjam da bi tek tako pustili prvotimca.

Lijepo sve to zvuci, ali nije pretjerano realno.
  • znajdatevolimja
    2k
    Mišićem, Zajcom, Šunjićem i Soldom imali vrlo dobra 4 igrača za 3 pozicijeFan

+Stojković i Vidović (ako seli u vezu)
  • rioda
    13.3k

Ove godine puni 30, ugovor još godinu i pol, nije da ima neku tržišnu vrijednost.
  • Masto
    1k
    ovisi dal ce sunjic napravit pritisak
  • Josip Frank
    162
    Novost oko Valentina:

Iako mi je rečeno da su njegov klub i Dinamo postigli dogovor, nažalost nije još finalan...

Dinamo cilja posudbu s mogućnosti otkupa da ga otkupimo ako se pokaže dobar (komentirali smo kako je sklon ozljedama), dok Turci žele samo transfer.

Nažalost njihova prednost je to što je pod ugovorom do 2029., te nas mogu maltretirati do mile volje, a i nije im neka žurba što se prodaje tiče, pruža vrlo dobre igre u zadnje vrijeme, a i ima dobar cv i dug ugovor te će ga moći prodati i na ljeto, ako budu željeli.

Čim nešto novo saznam javljam
  • Keyser Soze
    18.1k
    nažalostJosip Frank

Pa sad baš...
  • Samo Dinamo ja volim
    23
    Teško ćemo mi njega dovest, Turci će opet zajebavat
  • Josip Frank
    162
    već sam rekao, ponovit ću se, ako prođe kod Smodeka ne sumnjam da će biti ogromno pojačanje
  • El Madrigal
    815
    Gospodo draga,
    sinoć sam čitao zadnje na 7087. stranici, sada 40 stranica kasnije, vidim da nisam ništa propustio, ali da je ovdje stvoren kaos. Jedino vrijedno na 40 stranica je Šunjić, a ovo o tom anonimusu je sprdačina.
  • fakin
    2.9k
    jučer navečer: dovest ćemo jedno veliko nogometno ime
    jučer kasno navečer: anonimni rumunj
    danas ujutro: teško ćemo ga dovesti.

pa ovaj frank je gori "insajder" od fazea.

ne znam zašto moderatori uopće dozvoljavaju ovakve fejk informacije, ali dobro.
  • Facke
    7.8k

Presli su i neki igraci s portgana kolena pri Smodeku tak da te nist ne znaci.
  • Josip Frank
    162
    koffi kouao left the chat
  • Dadox
    1.3k
    treba im dozvoliti temu Bujna mašta i da oni tu ispoljavaju svoje insajderske misli i informacije…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.