• Carrasco
    7k
    Ne bi se iznenadio da uđe u 70. i da zabije pet minuta nakon
  • Jay
    3k
    Mislim da ga je malo tko kritizirao više od mene, ali hvala mu na svemu i nadam se iz dubine duše da će uspjeti. Nedostajat će, pogotovo kada otkuca 60' i pomislim sad će Kule, sve ću mu skidat po spisku i onda će utrpat gol i popišat se po mojoj stručnosti.
  • Mrvica
    4.1k
    A ništa, počinjemo također pratit Torino.. :rofl:
  • Zagi
    14.9k
    Dobar izbor kluba. Kada bi kretao od prve , uvjerljivo najbolje bi izgledao u onoj Jakirovoj 352 formaciji uz Petka. Isto igra i Torino.
    Možda čak napravi asistenta od Vlašića.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Odlična utakmica Torino-Lecce, sve pršti od dobrih poteza, akcija i šansi.:cool:
  • Kermit
    879
    Na stranu voljeli ga ili ne, Kule je stvarno davao cijelog sebe u utakmicama. Ne znam niti jednog igrača u zadnjih 15, 20 godina koji je s tolikim žarom ulazio na teren. Definitivno će nam falit ta energija i taj borbeni duh. Svojim zalaganjem je postao mjerilo za borbenost kakvu bi svaki igrač Dinama trebao imati. Na stranu što fura pičkaste ruksake i torbe :-)

Nemre stranac koji dođe u klub nikada shvatit emociju koju ima jedan domaći dečko koji je ponikao iz kluba, iz kvarta, iz grada. To kaj je i sam Kule rekao, skupljao sam lopte i sanjao da istrčim na Maksimiru i taj san mi se ostvario. To se stvarno vidjelo na terenu.

Kule sretno dalje i doviđenja, a ne zbogom.
  • ŽacZgb
    371
    Sretno Kule i hvala za sve! Nestvarno izgleda već danas na terenu za Torino.
  • fakin
    2.9k
    Evo usao je danas zadnjih 15 min. Zaista su cudni nogometni putevi, u četvrtak navečer si u prvih 11 Dinama u Danskoj, a u nedjelju popodne igras za Torino u Seriji A
  • don
    18.2k
    normalni putevi u svim većim ligama, onako kako i triba bit. Kod nas igrač triba proć misec dana prilagodbe na zrak da zaigra.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Kule za dobrodošlicu odmah sukob s mrcinom od stopera Leccea. Ono na kraju da se malo brže priključio taman bi naletio na Vlašićevu povratnu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet