• Praskaton
    5.4k

Iz hnl-a jedino dokazana kvaliteta a to je samo Fruk ili netko ko je nadolazeća kvaliteta kao Jagušić,Kumar...

Ostalo nema smisla,gomilanje igrača kao što je Tabinas
  • rioda
    13.2k

Upravo je fulao zicer protiv tovara, ništa od njega :lol:
  • Nogo
    10.1k
    Kule stigao u Torino i ide na liječnički
  • Žan
    784
    mislio sam da je otkup obavezan bez obzira na ostanak.
  • kariola86
    264
    S odlaskom Kulenovića razmotrio bih transfer Tolića. Može igrati u sredini, ali i kao lažna devetka. Njegov ugovor istječe na ljeto.
  • rokikaciga
    10.3k
    Kao najveći fan Tole reći ću da ne bi dobro završio njegov povratak. Dečko ima tehniku na svjetskoj razini, ali je motorički ispod razine koju bi Dinamo trebao tražiti od svojih igrača.
  • Laugreano
    5.1k
    Po meni trebamo jednog mladog sa dobrim potencijalom, nesto kao onaj bugar kojeg je Omake spomenuo
  • rokikaciga
    10.3k

Dobro, nisu morali prepisat moju insajdersku informaciju, kak ih više nije sram

Dani ce doci 100%, ali samo ako ga Barca pusti i mali potpise ugovor.rokikaciga
  • scooniepenn
    6.3k

Mi smo realno dobili 500.000, a ovo sve ostalo je ako. I premda sam očekivao da ćemo izvući jedno 5 sama cijena je OK. No, ovaj dio gdje sve ovisi o njihovom ostanku u ligi i može nam se desiti slučaj Gojak je ono što je meni problematično i neprihvatljivo.
  • Crni86
    19.6k
    Ukoliko je istina da Dani dolazi, prodaja kuleta itekako ima smisla. Bakrar se prebacuje s krila u napad.
  • scooniepenn
    6.3k

Svaka ponuda se odbija ako ti je igrač u danom trenutku vitalan. Meni je ukoliko ode Villar veza postala dosta tanka kad je riječ o zamjenama. Posebno ukoliko Bennacer bude izbivao više od 2 tjedna. Soldo je kao što mu prezime kaže solidan, ali i protiv Midtyllanda se vidjelo da on nije niti blizu nivo Mišića, Zajca i Bennacera odnosno da je OK za HNL i to je to. Za Vidovića ne znam što bih rekao, ali on je isključivo igrač za 4231 i 10-ku, a i to nije po meni za više od HNL razine. Rekao bih da za europske utakmice i općenito nivo kojem težimo imamo 4 vezna uključujući Stojketa.
  • scooniepenn
    6.3k

Samo s odlaskom ta tri igrača koja spominjaš mi smo u remontu remonta i nemamo obrane. To nema veze onda sa izgradnjom ekipe. Odlaze ti 3 ključna igrača uz McKennu čije zamjene nisu niti blizu te razine. Još Galešić koliko toliko, ali nije razina Domingueza, bekovi niti blizu.
  • ElDorado
    9.6k
    Dinamo dovodi kapitalca iz Barcelone
    Dani Rodriguez bi ipak trebao doći iz Barcelone u Dinamo. Kako pišu Sportske novosti "Situacija se ipak uspjela riješiti te bi Rodriguez trebao krenuti putem Sergija Domingueza i stvoriti partnerstvo s Mateom Lisicom, čime bi odlaskom Kulenovića Bakrar bio primarno predviđen kao napadačka opcija, dok bi Topić ponovno trebao dobiti ulogu onoga koji napada svoje minute na nekoliko pozicija...". Radilo bi se o posudbi s pravom otkupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.