• Mr Anderson
    17.2k
    Možda je to realna cijena za Kuleta, ali pitanje je jesmo li ga baš morali prodati. Ispada da smo samo čekali da netko nešto ponudi pa da ga se riješimo. Ne znamo jeli on forsirao odlazak ili smo ga mi nagovarali da prihvati ponudu. On je idealan drugi napadač ako bi se pomirio s tim.
  • Dinamo-SB
    1k
    On ce isto tako dobiti bolji ugovor i novi izazov, a to mu treba. Kule je za razliku od Mudrija prava definicija dinamovca i ono da ne bi nikad otisao u Hajduk cijenim i zelim mu svu srecu svijeta i da se vrati u klub u nekoj drugoj funkciji jer takvima su uvijek vrata kluba sirom otvorena.Orc123

Vrhunski napisano. Sve u svemu Kule je jedna pozitivna priča u Dinamu bio - on je dozivio neke dječačke snove,navijači su bili sretni jer domaći dečko igra, bio je važan za atmosferu i svlacionicu, digao si je reputaciju i cijenu u Dinamu, Dinamo je nesto na njemu i zaradio,a i zabio je i neke ekstra vazne i bitne golove tako da je i on Dinamu nešto dao.

Kule, sretno dalje!
  • Žan
    782
    Kad procitam da neki pisu jesmo li ga bas morali prodati ili nije trebao ic, realnost je takva da je ovo nevjerojatno cifra za koju on ide, s obzirom na njegovu kvalitetu.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ja ga ne bi prodavao do ljeta, takav super sub u HNLu znaci puno. Sve ostale odlaske razumijem, doselekcija je pocela, ali Kulenovic uz sve svoje mane ima jako dobar doprinos.
  • Mr Anderson
    17.2k
    realnost je takva da je ovo nevjerojatno cifra za koju on ide, s obzirom na njegovu kvalitetu.Žan

Pardon, g. Naletilić, nisam vas prepoznao.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Pa naravno da ga se nije moralo prodati, ali zasto ne uzeti neku lovu na igracu koji je definicija rezervnog napadaca.

Isto tako, zasto nitko ne pise da je i on pristao na odlazak nego ce poceti price da ga se otjeralo ili sta vec? Je li se fino reklo da se Stojkovicu predstavila ponuda i ovaj rekao da ne zeli ici, mogao je i Kule isto reci.
  • Crni86
    19.6k
    slazem se, ali ocito je procijena da je ovo vrhunac koji mozemo izvuc za kuleta.

Sad samo treba pricekat da vidimo sta stoji iza toga. Mene ne bi cudilo da si ovime otvaramo prostor za Matkovica. Kak si reko krece doselekcija.
  • Vedraca
    233
    Klasika na Zoni
  • E46
    2k
    slazem se, ovo je debelo preplacen transfer i hvala Bogu pa je tako ispalo.
  • Eduardo
    28.5k
    U jednu ruku slučaj Kule mi je sasvim logičan, ali iskače mi pitanje imamo li adekvatnu zamjenu ili je planiramo dovesti? I koga?

Što ako se Beljo ozlijedi, ili Bakrar? Ili uđu u krizu?

U tom kontekstu, imati pouzdanog drugog napadača koji prvi ulazi kad stvari krenu po zlu (što se Kule u HNL-u pokazao da može biti) nije luksuz nego potreba. Kad ulazi s klupe on gotovo u pravilu donosi presing, energiju ili gol... to je kvaliteta sama po sebi i nešto što jasno definira njegovu vrijednost kao zamjenskog napadača.

Svjestan sam da ova ponuda zvuči dobro i igraču, i klubu i navijačima, ali pitam se je li tih 3–4 milijuna eura vrijedno potencijalnog rizika ako odgovori na ta pitanja nisu jasni?
  • Mr Anderson
    17.2k
    Pa zato sam napisao da ne znamo pojedinosti. A lova koju ćemo uzeti nije sigurna. Pola milje za posudbu je sigurno, a ostalih 3 milje možda.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Ovo je realna tržišna vrijednost Kuleta trenutno. Mnogi su spominjali nekih 5 milijuna, kao i ja sam, ali sam to više gledao kao cijenu koliko nam znači doprinosom golovima u izrazito bitnoj sezoni nakon gubitka titule. Zabijao je svake 84 minute u HNL-u što je stvarno vrhunska statistika i odličan doprinos s klupe.

Bio bih sretniji da je otišao tek na ljeto, ali nadam se da će Beljo biti zdrav, a da će Bakrar moći kvalitetno zamijeniti ga kada bude potrebno. U svakom slučaju, cijena je realna, uvjet za otkup je vrlo vjerojatan tako da sretno u Torinu!
  • Mlađi referent
    15.1k
    Meni je odlazak Kulenovića ozbiljan udar na kvalitetu kadra.

Drugi napadač je njegova realnost, s tim se slažem, ali on definitivno nije teška klupa koja kupi mrvice, već igrač koji zapravo redovno dobijao pola sata pa povremeno i uzeo mjesto u prvih 11.

10 golova i 2 asistencije ove jeseni, nikako nije malo za izgubiti. Tako da, žao mi je kaj je ovak ispalo.
  • nwankwo646
    1.1k
    Mene samo zanima kakvi bi to skauti nakon pogledanih 30 utakmica Kulenovića rekli gazdi, iskrcaj 7 mil za ovog...
  • Georg Koch
    7.1k
    Bas prije 7 dana sam kratko napisao, nakon sto je bilo vise nego jasno da Ljubicic ide kako smo #najludjinavijacinasvitu jer se Ljubu tjera drvljem i kamenjem, a kada je bilo jasno da ide, hakali "smo" tu odluku.
    Sada kada Kule ide, slicno.
    Nas domaci decko, koji je ovim posljednjim povratkom u svoj i nas klub pokazao svoj, vjerujem, puni potencijal.
    Vjerujem da je on nama najbolja moguca opcija za backup napadaca. Isto tako mislim da smo svi svjesni kako realno nije za prvog napadaca, i nije, dokazano, a pogotovo pored Belje koji je ipak par levela iznad.
    Kule sam hoce da ide, decko vjeruje da se u Torinu moze u fullu pokazati, ispuniti svoj potencijal, dokazati na vecoj sceni u ligi petice, a skoro pa sigurno imati i vecu placu.
    I to je sasvim legitimno.
    Mozemo se opet vratiti i saliti na osnovu teze "zaduzio je klub", najgluplje teze na svijetu, ali u ovom primjeru - nesto slicno, ali tek slicno ima i smisla.
    Dosao je na mala vrata, imao vrhunske brojke s obzirom na minutazu, bio primjer pristupa kako se gine za modri dres, i na tome mu kapa do poda.
    A opet, s druge strane, nama nije neophodan, te lova koju cemo dobiti nije mala, odnosno, s bonusima bi trebala biti blizu one koju smo platili Belju. Ej, Belju koji dominira i kome je plafon Bog zna gdje!?!
    Ali opet forumskoj struci nesto i nista nije u redu, opet se propitkiva sve od Bobana do oruzara, opet se klubom upravlja sa idejom da ga se u konacnici zeli unistiti - do te mjere idu komentari - ovdje na Zoni pogotovo, a i po drustvenim mrezama, jer gle, sada vise nemamo nasih deckih, igrat ce nam azijati i sve moguce druge nenogometne nacije, upitne kvalitete jer u klubu nitko nista ne zna.
    Znali su samo oni prije koji eto nakon sto su se svi urotili protiv njih, ne mogu pristupiti granicama. Strasno!

Ne, nije problem propitkivatii neke odluke sa dobrim ciljem, nije problem argumentirano kritizirati nesto sto nije bar na prvu logicno, jer dobra, pravovremena, dobronamjerna kritika, kritika koja je na mjestu i koja ce mozda dovesti do propitkivanja nekih odluka je uvijek i svugdje dobrodosla. Isto kao sto je zdrava konkurencija top u bilo kojem timu, poslu, drustvu, jer tjera ovu prvu osobu da bude jos bolja.
    No, od svega raditi neke urote i probleme je ono sto se prosjcnom navijacu Dinama uvuklo u krv, smisao postojanja i to je vise nego iritantno i degutantno.
    Kao sto kazu, nije se rodio tko bi nama ugodio.
    Sto ljudi sto cudi. Sve razumljivo.

Ali, dragi ljudi, prohodajte malo u zivotu, uradite sebi razonodu na ovaj ili onaj nacin, napravite nesto dobro za sebe i svoje bliznje, budite happy.
    Nakon toga, umjesto da sve imaginarne crne sile povezujete sa nama i nasim klubom, usmjerite tu energiju u pozitivnu, povucite 5 ljudi na tekmu sa Vukovarom u ponedjeljak, stotine vas(ovdje i na drustvenim mrezama) X5 =par tisuca ljudi koji ne bi bili na utakmici.
    Motivirajte i objasnite ljudima koji nisu u toj temi u full-u, sto znaci clanstvo, sto znaci clan Dinama i dovedite ih po troje svom klubu, uradili ste nesto za taj klub u koji se svi kunemo/kunete.
    Samo tako cete uraditi nesto dobro za nas Dinamo, sve ostalo su bedastoce iz dana u dan.
    Zivili!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.