• marcio amoroso
    48.6k
    ne znas ni Spajketov pozdrav...ocekivanorokikaciga

Pravi si mi Spajke.
  • Probirštift
    1.2k
    Ljudi moji nogometaši žive od nogometa, nikad ne znaš kaj će ti biti s karijerom za nekoliko godina i di ćeš uopće uspijet dobit ugovor
    Da vas sad pozovu na podcast i pitaju kak vam je na poslu i ak bi radili u firmi koja vam je konkurencija ne bi rekli ma tko ih jebe neću nikad tamo meni je super ovdje, bude dok ti vlasnik ne spraši otkaz i kad sad imaš 1 vrata manje na koja možeš pokucati
    Općenito mi je to rivalstvo smiješno. 11 likova kaj šuta loptu po livadi i sad se ljudi uzjebali i od toga radi neko rivalstvo
    Daj ajde ljudi imamo većih problema u zemlji a kamoli svijetu da nam to bude najveći problem tjedna
  • rokikaciga
    10.2k
    Pravi si mi Spajke.marcio amoroso

Ovo je nesto najljepse sto mi je netko rekao u 2026 godini :heart:
  • Benito
    1.5k
    Ljudi moji nogometaši žive od nogometa, nikad ne znaš kaj će ti biti s karijerom za nekoliko godina i di ćeš uopće uspijet dobit ugovorProbirštift

Da mi je ostala jedina opcija potpisat ugovor s Hajdukom s guštom bi otišao u penziju :)
  • Jurki
    22.3k
    Općenito mi je to rivalstvo smiješno. 11 likova kaj šuta loptu po livadi i sad se ljudi uzjebali i od toga radi neko rivalstvoProbirštift

Gle rista nalazis se na Dinamovom nogometnom i navijackom forumu.
    Pa nebumo pricali o ratovima u svijetu, cijenama nafte, zlata ili necem petom.

Covjek koji se deklarira kao Dinamovac, nikad nejde dole ili kod cigana.. bas kak je maloprije kolega napisal... ako su mi tovari jedina opcija za karijeru.. kopacke o klin, jer u Europi i svijetu postoji na tisuce klubova.
  • The Undertaker
    9.5k
    Ćiro Blažević, Štef Deverić, Cico Kranjčar (trebao u Hajduk), Robet Mudražija nisu (bili) Dinamovci a Tomislav Ivić, Vilson Džoni, Marko Livaja, Martin Baturina nisu (bili) Hajdukovci.
    Ajde ne lupetajte više. To što nečiji tinejdžerski mentalni sklop ne može shvatiti da istovremeno možeš voliti svoje a respektirati druge ne znači da je to ispravno.
    Svima su puna usta hrvatstva a padnu na prvoj stepenici.
  • austrijanac
    9.6k
    Za Dinamo nikad nije ni bio, a da je mogao u toj izjavi biti nešto inteligentniji, morao je.

Nije klipan od 17 godina da ne zna reć “poštujem Hajduk, ali ja sam Dinamovac”.

Sretno dalje.
  • NKDZ86
    7.4k
    Ono što nije rečeno je to da je Mudri bio jedan od najboljih igrača na ljetnim pripremama i mislim najbolji strijelac i onda dođe hnl, on zakucan na klupi, haha i do dan danas bez dobivene prilike da se pokaže istinski i to je sramota šta se čovjeku napravilo.
    Ja ga ne znam osobno niti sam progovorio riječ s njim, ovo je čisto ljudski jako nepravedno i glupo da se tako odnosilo prema njemu. Plus čovjek nije neznalica niti slično, bio je drugi strijelac hnla prošle sezone, a nije napadač.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Covjek koji se deklarira kao Dinamovac, nikad nejde dole ili kod cigana.Jurki

E a pitao bi sad onda jednu kontroverznu stvar. Čovjek koji se deklarira Dinamovac, igra li za Jugoslaviju nakon što je ista već počela napad na RH? Ako ćemo sad svima brojat (s time da je to neusporedivo s igranjem za Hajduk)
  • Orc123
    14.8k
    Nije dobio priliku jer nema kvalitete da bi bio nositelj Dinama. To je igrac kojem je forte ulazak iz drugog plana, obranu igra pogledom, a izgradnja napada mu ne postoji, ne sudjeluje. Daleko od toga da je los igrac ali on je za Dinamo tocno to sto je i danas...22. Ili 23. Igrac....

.Ok, neki se mogu poistovjetiti s covjekom, kao da je jedan od nas. Ne znam kako je to krenulo ali lik izjavio da bi da nije u Dinamu otisao bi u Hajduk. Meni to nije Dinamovac radi kojeg bi isplakao suze da ode. Nis protiv njega ali on u Dinamu nece vise igrati od ovog sto igra tak da rastanak je win win situacija za sve.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Nema potrebe dijeliti se u klanove oko Mudražije. Realnost je da u veznom redu imamo puno kvalitetnije igrače, a isto tako i puno kompatibilni je za sustav u kojem Dinamo igra. To je bila ishitrena kupnja, nije bila skupa i zato ju neću ni nazivati pogreškom od strane kluba.

Isto tako, poprilično je nerealno da bi neki nogometaš u nekom trenutku imao ponudu isključivo od Hajduka i od nijednog drugog kluba na cijelom svijetu tako da stvarno ne vidim razlog "ostavljanja tih vrata otvorenim" i tu nema smisla branit ga jer je jednostavno pogriješio za razliku od npr. Kulenovića koji će imati puno veći respekt po tom pitanju, a i općenito.

Mudražiji svakako želim svu sreću na Cipru.
  • Laugreano
    5.1k
    Prosječan hnl igrač. U Slavenu i Rijeci mozda ni to. Prosle godine mu se otvorilo, i ulazilo mu je sve i svasta. Uskoro ce 29 godina, i od 30 golova u cijeloj karijeri, pola ih je zabio prosle godine. Mislim da dinamo cak i za rotaciju mora bolje od toga. Tako da neznam odkud cijeli taj hajp, mozda zato jer je tovare 2 puta natrpao.
  • Zagi
    14.8k
    Dominik Livaković u dinamu
    293 utakmice - 31 stranica na zoni

Robert Mudražija u dinamu
    132 minute - 33 stranice na zoni
  • SAS1987
    19.5k
    Dominik Livaković u dinamu
    293 utakmice - 31 stranica na zoni
    Zagi

Imao bi ih i on 139 da kiksa ko Nevistic :lol:
  • NKDZ86
    7.4k
    ljudi nisu glupi, ne gunđaju bezveze, nepravedno i glupo da nije dobio priliku bar. Pazi ti to, ljudi ne žele da bude u prvoj, kapetan, nositelj igre - ne, htjeli su samo da samo dobije priliku ko što su je dobili neki!
    Od najboljeg na pripremama, do cementiranja na klupi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet