• CastAway1986
    5.2k
    [img]http://Screenshot-20260130-010140-Sofascore.jpg

Sofascore kaze da je Nevistic bio najbolji u Dinamu :lol:
    Najlosiji Galešić , Sergi i Kule ..Neznam tko radi tamo ali čisto sumnjam da ih polovica prati utakmice
  • cibona
    7.7k

Evo recimo ovaj komentar mi je definicija narativa "važno je sudjelovati i voljeti dinamo, rezultat je prolazan, trend je vječan".

Prošli dalje, ovi nam nisu zabili puno golova, nek sad bude što “blaži” sljedeći protivnik i molit se da ne bu puno ozljeda.
    Nekaj bumo zaradili, pogledat još jednu ili dvije europske tekme i to je to.

Livi je utjeha, dobrodošao doma :heart:
    mlinchica

Cijeli komentar je negacija onoga što ja želim da klub postane. U europi se nismo izblamirali, zaradili smo koji eurić, u Zagrebu ćemo ugostiti europske velikane i što Bog da i sreća junačka.

U našoj igri postoje ozbiljni problemi koji možda nisu vidljivi u očajnom, nikad gorem HNL-u, ali klubovi u europi nas školuju, a dojam je da igraju na 50 posto snage. I to je zabrinjavajuće.
  • mlinchica
    4.8k
    pa ako izvadiš samo ovaj dio, slažem se da tako izgleda.
    Ako pogledaš cijeli komentar odnosno ono prije ovog dijela koji si izrezao, onda malo drugačije izgleda?
    Komentar je napisan nakon odgledane utakmice u kojoj ja nisam vidjela nadu da bi mogli pobjedit ekipu protiv koje smo igrali danas. Znači, ne prije utakmice, već nakon. Slično tome sam pisala i nakon Lillea.

3x su bili jači i brži od naših, u oba poluvremena, protiv oba naša sastava.
    A ovaj “slabiji” sastav u prvom pol je čak izdržao s nulom.
    Zato sam i pitala kojih bi to prvih 11 danas dobilo ovu utakmicu?
    Evo još jedan dio drugog komentara.

Osorio, Simsir, Brumado, Koreanac … pa svi su mrcine naspram naših.
    McK, Beljo i Miške su nekaj mogli.. iako su i njih otresali..
    Ne znam..
    mlinchica

Naravno da ne želim da tako izgledamo, pa tko bi to želio?!
    Ali ne pišem o onom što želim gledati nego o onome odgledanom i zato si krivo shvatio komentar.

Zar nismo večeras vidjeli nemoć? Valjda bi okrenuli u drugom pol da smo mogli. Ili bar jedan gol zabili.
    Zaboravit što prije i sreća da nismo dobili više komada jer su nas Betis i Lille dobro već otresli ove sezone.

A dolazak Livija je utjeha jer ćemo jedno problematično mjesto u ekipi riješiti.

I naravno da je važno voljeti Dinamo, unatoč svemu i svima.

U našoj igri postoje ozbiljni problemi koji možda nisu vidljivi u očajnom, nikad gorem HNL-u, ali klubovi u europi nas školuju, a dojam je da igraju na 50 posto snage. I to je zabrinjavajuće.cibona

Slažem se s ovim.
  • Jos-Optimus
    9.3k
    slobodno udri :rofl:
  • IceMan
    3.9k
    Teško je bilo kaj napisati vezano za utakmicu, zanemarimo i rezultat al oni izgledaju kao da su fizički 3 razine iznad nas. Sve ono što bi ja htio da Dinamo tako izgleda.

Najviše se to vidjelo na Vareli, ljudi moji pa on još mora 3 godine žgance jesti da bi igrao kup utakmicu protiv niželigaša a kamoli ovo. Izgledao je jučer kao pionir protiv seniora.

S jedne strane smo razapeli Jakirovića jer nije imao vremena čekat, s druge strane Varela dobiva priliku a cijeli svemir vidi da ne može (još) i onda mi neka netko kaže da to nisu menadžerske priče i uplitanja..

S one treće i najbitnije strane - najvažnije je da smo prošli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.