• mosad
    2.2k
    Nevistic - ne znam šta vise reci o ovom covijeku a da ga ne vrijeđam na na najteži način
    Galesic - Ajmo dalje živjeti u zabludi da može beka igrati
    Dominguez i McKenna - not good not bad
    Goda - jedini Goda na stadionu je bila Ines koja je došla brata gledati koji se na tekmi nije pojavio
    Mišić - šut sa 16m koji pogodi nekoga na tribini
    Soldo - trcao za loptom
    Stojkovic -
    Vidovic - nije krilo, nikad neće bit krilo ali uvjeren sam da mi njega na drugog poziciji nećemo vidjeti nikad pa će jednog dana isto nestati kao mu najbolji drugovi braća Ljubičić
    Varela - smješno, minus svima u klubu da dopuštaju ovo
    Kulenovic - šta reci koji poruku poslati. Takva nemoć u duelu, ni jedan zračni duel dobiti. Smješno je Belju i njega uspoređivati uopće. Igrač za posljednih 20min i gotovo
  • criticus
    5.8k
    Možda se varam, ali dojma sam da je mislio ubaciti Valinčića u igru prije ozljede McKenne..badjibadara

Pa nema baš smisla jer kad se škot ozlijedio logična izmjena bi bila da uđe Valinčić. Pa onda imaš desnog beka na desnom beku, stopere na stoperima i lijevog beka na lijevom beku. Znam da zvuči ludo ali može se imati igrače na prirodnim pozicijama :lol: .
  • Zagi
    14.7k
    Jedino kako smo mogli baš usrati jučerašnji dan bi bilo jurcati sa preuranjenim povratkom Valinčića i obnavljanjem ozljede.
    Kaj vam je?
  • criticus
    5.8k
    Iskreno od sveg jučer ovaj ulazak MPV umjesto Scotta me najviše zasmeta.

Trenerova odluka je krenuti sa izmješanom postavom. Ne sviđa mi se, ali mogu shvatiti logiku kojom dođeš do toga. Poslije uvedeš prvotimaca podigneš ritam, ajd ok. Loše je to izgledalo, ali da je Hoxhina ušla možda bi se pričalo o Kovinom masterclassu danas. Malo vjerojatno, al možda.

Ali, na takvu izmješanu postavu ozlijedi ti se stoper. Imaš stopera koji igra desnog beka i ti uvodiš lijevog beka kojeg čuvaš jer je načet. Razumijem da neželiš Valinčića uvodit ako nije 100%, ne vrijedi tog rizika u situaciji u kojoj smo bili. Ali ti sa ovom izmjenom kažeš:
    a) Galešiću nisi dovoljno dobar da mi igraš na stoperu prije GODE!
    b) Mikiću radije ću igrat sa dva lijeva beka i stoperom desno nego da tebe uvedem, iako je taj stoper visio cijelu utakmicu.

Laički gledano - ovako se gube igrači.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

U tom trenutku smo gubili 1:0, da je ostavio Godu na beku opet bi bilo zasto nije uveo Vinlofa da proba nesto naprijed. Jesu li Galesic i Dominguez ikad probali skupa na stoperu? A i izgleda da se pokusava igrati sa desnjakpm i ljevakom na stoperima pa je mozda i to razlog za ostavljanjem Gode.
  • Schpatz
    985
    Nije problem izgubit. Danci su bili brzi, jaci u duelima, trenutno (vjerojatno) su bolja momcad.

Samo ja vidim jedan ogroman problem koji ovaj Dinamo ima. Nedostatak ambicija prema naprijed. Znaci, nemres mi igrat protiv Midtjyllanda kao prosle godine Cannavaro protiv Arsenala u Londonu. A to je takva postavka igre bila. Apsolutno nikakva ambicija prema naprijed. Nikakva ideja, plan igre, plan kontre koji bi mogao upalit ak vec igras protiv bolje momcad i moras se branit.
    Po meni fali ta takticko znanje ili kaj vec, da znas kaj treba napravit u odredenom trenutku. Jer, realno, mi nemremo u Europi igrat kao u HNL-u, ima momcadi koje su jednostavno brze, bolje od nas i moras imat plan igre da izade na neki nacin u kontru i ugrozis suparnicki gol.

Jucer se sve svodilo na visoke lopte na Kulenovica koji je izgubio svaki duel, Varela koji je izgledao kao zagic na krilu, Stojkovic i Vidovic kojih nije bilo nigdje, koji su bili jednostavno uguseni. Ali mi je fascinantno da, ako skautiras protivnika, da nemas bas nikakve ideje prema naprijed osim visoke lopte i to jos na Kulenovica koji ima na ledima Erlica i svi smo znali da nece tu bit koristi od njega na taj nacin.

I onda gledam to 1.pol i mislim si jos ili tjesim, okej talijanski nacin, dosli smo po bod jer je to bilo ocigledno, po meni defanzivno 1.pol jako dobro niti mi niti oni nismo nis prema naprijed napravili.

I onda to 2.pol i imas taj korner i ode ti... Koliko? 9 igraca gore? I to je okej, ali onda se vracaj u punom sprintu nazad posto smo svi znali da su Danci brza, motoricna ekipa. Ali ne... Ne vracaju se u punom sprintu, nego neki gledaju i fino primis taj gol i znas da je gotovo jer plan B ne postoji kad se primi gol.

Dodatak na to, ja znam da nismo mi top momcad Europe, ali nemres me zaje*** da profesionalac u 7 dana nemre odigrat 3 postene tekme pa onda rotiras protiv Vukovara na Maksimiru, a ne u Europi. Uz duzno postovanje Vukovaru, ali jucerasnja momcad se mora prosetat na Maksimiru protiv njih. A jucer se trebalo napravit sve da se uzme koji bod, za koeficijent, za bolje stanje na tablici.

Tak i tak u Europi, protiv jacih momcadi, izgledamo kriminalno.

Ne kritiziram cesto ili uopce, ali ne svida mi se jednostavno to da protiv jacih momcadi ne postoji nikakav plan igre prema naprijed i igras s njima na 0:0 ili se molis da primis sto manje golova. To, u danasnjem nogometu, vodi u katastrofu.

Mislim, okej, prosli smo. Zavrsili smo ispred Basela, Feyenoorda, Sturma, Rangersa, Nice... Te momcadi s kojima se volimo usporedivat i naravno da ima dobrih i losih sezona, kao ona u konferencijskoj, ona sramota protiv Ballkanija i kasnije PAOK-a u Grckoj, nije ovo niti blizu tako sramotna sezona u Europi, ali sam se nadao i ocekivao ipak hrabriji Dinamo u Europi.

Ak padnes, padni muski jebemu sve.
  • criticus
    5.8k
    U tom trenutku smo gubili 1:0, da je ostavio Godu na beku opet bi bilo zasto nije uveo Vinlofa da proba nesto naprijed.IstinaZaDinamo

Ne mislim da bi bila veća kritika nego je sa ovim potezom. A i Mikić je dosta ofenzivniji od Galešića.

Jesu li Galesic i Dominguez ikad probali skupa na stoperu?IstinaZaDinamo

Neznam, al sam siguran da Dominguez i Goda nisu.

A i izgleda da se pokusava igrati sa desnjakpm i ljevakom na stoperima pa je mozda i to razlog za ostavljanjem Gode.IstinaZaDinamo

Možda, al Goda ne samo da nije stoper već je jučer bio kriminalan. I radije si ga ostavio nego dao šansu Mikiću na beku i Galešiću na stoperu.

Evo Scott se ozlijedio. Kako će izgledat zadnja linija protiv Vukovara (Valinčić nije na 100%)? Što ako je ozljeda dugoročnija, hoćeš od Gode radit stopera il će ti stoper igrat stopera?
  • Droljo
    24.7k
    hoćeš od Gode radit stopera il će ti stoper igrat stopera?criticus

Od gode treba prvo beka napravit.. lako za stopera.
  • ElDorado
    9.6k
    nemaš ti Kovinu viziju. Kae logično nije logično.
  • Zagi
    14.7k
    Igrali jučer protiv momčadi koja je treća u istom ligaškom sistemu u kojem smo mi 20.
    -po TM vrijede više
    -na kladionicama su bili veliki favorit
    -u gostima

Sama utakmica dosta podjednaka. Imali su inicijativu ali neke velike prilike nam nisu stvorili.
    mitty.png
    Bio je veliki mismatch između Galešića i onog Simsira i tu su nas probili. Tak je kak je. Simsir je odličan igrač, a Galešić nije bek.
    S druge strane, mi pogodimo stativu, njihov golman skine onaj Hoxhin udarac koji promijeni smjer, pa i nakon stative obrani Zajcu rolicu na tri metra.

Naš golman primi udarac koji ide u njega. Valjda se zaboravlja koliki je faktor u našim euro pobjedama bio Livaković.

Izgubili smo. Protiv bolje momčadi. Beznačajnu tekmu.

Kada je ždrijeb za knockout?
  • pjetlić
    262
    u 13.

Osjecaj hladnoce jucer mi je dosegao subjektivno skecanje na PAOK, a mislio sam da je to nemoguce.

Sto se tice Misica, pogledajte statistiku udaraca od kad je u Dinamu :grin:

Dobro navijanje, uživancija totalna
  • Crusades
    21.6k
    Odličan komentar utakmice. Korektna utakmica na gostujućem terenu protiv ekipe koja je izborila top 8 sa pomiješanim sastavom (ne opravdavam ovo, i dalje tvrdim da se to nije trebalo radit jučer nego u ponedjeljak) u kojoj smo imali nekoliko dobrih situacija za gol u drugom pol.

S druge strane, ovi nas nisu izbušili i izdominirali nego nam zabili 2 gola iz kontre na naše amaterske greške.

Ždrijeb je u 13h.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.