• NKDZ86
    7.4k
    I ja bi htio otići da se tako sere, a statistika i zalaganje ne može biti bolje. Jedva čekam vidjet bolju drugu špicu.
  • Orc123
    14.8k
    vrijedi paznje? Jesi ga prostudirao? :wink:
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Ne bi htio da Kule ode….
  • rokikaciga
    9.9k
    5 milja za Kuleta mi je mentalna granica, ali ne bih ga pustao ako bas bas ne zeli ici. Obecaj mu slobodu na ljeto, samo da osvojimo HNL i da se kvalificiramo za skupine LP
  • zmujcinslbrod
    58
    mislim da poslije Kuleta stiže neki free iskusni napadač ( stranac ) ...
  • Droljo
    24.6k
    Obecaj mu slobodu na ljetorokikaciga

Nemamo mi love za obećavat slobodu...
  • Mali dioničar
    19.4k
    Ne velim da je Ćutuk rješenje za treću/četvrtu špicu jer ga ne poznajem dovoljno, ali mi je super rezon da Mikić 2007 po mnogima treba biti prvi bek, a Jakir 2008 treći stoper, ali Ćutuka kao četvrtu špicu nitko ne spominje.

Pišem to u kontekstu pozicije na terenu.

Ako zanemarimo imena i prezimena ne bi li klubu bilo lakše "trpiti" mladog igrača na poziciji špice nego stopera i beka. Ponavljam, naravno da ne mislim da bi Ćutuk trebao igrati samo ne znam kako ljudi mogu gurati klince u zadnju liniju, a u špicu samo eto Varela.

Ili je u Dinamovim juniorima takav krater u kvaliteti da su ova dvojica vrhunski, a ovaj je lopata. Ili samo imaju glasne agente umrežene s "novinarima".
  • Jurki
    22.2k
    slazem se da je 5 milja minimalno/optimalna cijena.
    Ali postavlja se pitanje isto tak, dal cemo na ljeto dobiti slicnu/istu ponudu.
    Dal Kulen moze sad na proljece zadrzati istu razinu forme i brojke kao drugi napadac i igrac koji bu vecinu vremena ipak provel na klupi.
    Pitanje je kaj sam Kulen zeli.
  • marcio amoroso
    48.4k
    Sa Kuletom je situacija jasna kao dan. Za prvog napadača nije i to vidi i trener, a sa mjestom drugog napadača je nezadovoljan. Držati nezadovoljnog igrača nije dobro iz milijun razloga. I to je sva matematika. Bakrar kao drugi napadač je apsolutno ok i isporučiti će dovoljno. Topić to može također odigrati. Ja nemam nimalo straha da ćemo mi sada propasti ako ode Kule.
  • Omake
    15.2k

Pogledao sam dovoljno. Djeluje jako kompletno, brz, baš snažan šut desnom. Prirodnije je krilo na lijevoj strani nego Bakrar na desnoj jer je bolji dribler. I što je najbitnije brat po obrvama sa voditeljem podcast Zona Dinama@Niko1986. Mislim da su ga klubovi kroz karijeru ignorirali jer ima problema sa sluhom.

0WU2eTB.png
  • Ivdzo11
    9k
    Ma covjek ima vjerojatno puno veća očekivanja i normalno motive, ne treba mu stvarati probleme ako misli da moze puno vise i da je nezadovoljan trenutnim statusom
  • Crusades
    21.6k
    Ako će se Lisica brzo vratiti, onda smo gore dovoljno pokriveni u slučaju odlaska Kuleta.

Osobno ne bi htio da ode, ali ak on inzistira i ako je dobra lova sretan put.

Hoxha/Vidović/Varela
    Beljo/Bakrar
    Topić/Lisica/Bakrar
  • E46
    2k
    a i svatko tko misli da ce nama falit kule nije ispravan, 5 milijuna eura dobit za njega je kao da si dobio 10-15 za stojkovica u ovom trenutku, ako bi bila ta cijena top. Nece faliti ni najmanje mada bi ja odma te pare proslijedio za ovog rodrigueza
  • rokikaciga
    9.9k
    postavlja se pitanje isto tak, dal cemo na ljeto dobiti slicnu/istu ponudu.Jurki

Ako nam pomogne da dodemo do 40m eura, nek ide za 4 milje umjesto za 5 :lol:

Salim se malo, ali tek kada ode ce neki vidjet koliko nam je znacio
  • Noel
    18.6k
    Kule odlazi ponosno i časno. To će se uvijek pamtit. Kao i njegovi veliki golovi kojih je bilo puno. Kule hvala za sve.

Soldo i Topić su svojim pristupom, zalaganjem i igrama od igrača koji su prvi na višak listi došli do toga da su prve zamjene. Otišli su neki poput Ljubičića i vjerojatno Kulenovića dok su Soldo i Topić zacementirali svoje mjesto u Dinamu. Pisao sam prije par mjeseci o njima dvojici pa ću ponovit. Oni moraju bit primjer svim sadašnjim i budućim igračima Dinama kako se nosi sveti dres.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.