• scooniepenn
    6.3k

Za 3.5 ga sigurno ne bih dao. Minimalno 5 plus neki realni bonusi sa kojima bi cifra narasla na 6, 6.5. Hoćete, nećete.
  • Zoran
    457
    Protiv Lovrena sam. Sada je prestar, kad mu je bila prilika onda je otisel u Tursku a sad hvala na svemu i bok. Po ljeti nam po mome netreba stoper. Pa imamo 4 renomirana stopera McKennu, Domingesa, Galešića, Torentea … Živkovića i jos kojem mladjeg kojeg mozemo uvijek povuci iz Dinama 2.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Mislim da nema smisla prodavati Kulenovića ispod 5 milijuna jer nam puno znači svojim doprinosom u dosta maloj minutaži, sve od te cifre pa nadalje ipak smatram odličnom prodajom jer svi smo svjesni njegovih limita. On je odličan drugi napadač, ali realno nikad neće biti dovoljno kvalitetan za prvih 11. Puno nam znači ulascima s klupe i doprinosom golovima u toj maloj minutaži, ali očito i on traži klub gdje bi bio prvi napadač i gdje bi imao više minuta.

Ovo je logično jedino ako je čista prodaja, a ne posudba s mogućnošću otkupa kao što su neki mediji pisali.
  • mali M
    9.5k
    .
    Ako si gledao Prevljaka onda bi znao kakav je igračKujtim Shalla

pa velim ti, gledao sam ga i ne vidim što bi mi sa njim? zar je tebi on kvaliteta za Dinamovog napadača? Kujtime brate, ja te razumijem, ali ako si čitao moj post vidiš da sam napisao što mislim o "dobar je za trećeg napadača". Ako je preskup Dinamu za trećeg napadača, onda nije za Dinamo jer to znači da nije dovoljno dobar da preuzme prvu poziciju ako se zaredaju ozljede ili kartoni.

A kod nas bi bio još bolji.Kujtim Shalla

ovo je provjereno dokazno kroz desetljeća nogometa floskula. to jednostavno nije istina. Ako, ali samo ako, igrač ima iznimnu sposobnost prilagođavanja to će se dogoditi, ali inače ta priča "kod nas bi bio još bolji" ne drži vodu. Dokazali smo si to sa stotine transfera gdje se igrač manje sredine jednostavno ne može prilagoditi na razinu kakvu traži Dinamo u kontinuitetu koji traži Dinamo.
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    nadam se da nećemo nikad saznati ,kao što sam i ja gore napisao ,uvijek ni radije Matkovića . Borac je ,drzak ,mlad uz sve to i imamo priliku i zaraditi . A meni se Prevljak svidio kao igrač svaki put kad sam ga gledao bio je top.
    #nohomo
  • Orc123
    14.8k
    Prodao bi kuleta za 4+ plus milja eura i doveo nekog potentnog mladog napadaca koji vec igra seniorski nogomet i ima dobre brojke...neki skandinavac npr. Od 18-20g....pa da se razvija uz Belju koji je sigurna jedinica a Bakrar je vise nego dobar back up....vecinu novca bi preusmjerio u kvalitetno desno krilo koje se uzvlaci na lijevu nogu......nesto kao Dani Rodriguez. . .

Kojo ce nam Isus napadac od 30+ godina kad vec imamo Belju i Bakrara...onda valjda ides s nekim perspektivnim mladim napadacem.....Prevljak i slicni bi imali smisla da nema Bakrara a za 3. Spicu nam ne treba tako skup i star igrac.
  • blue heart 72
    3.1k
    Kaj se Kulena tiče, smatram kak i dosta vas ovdje. Idealna druga špica, za prvog napadača jednostavno nije, kao drugi napadač u redu. Ja iskreno nisam nikada bio njegov obožavatelj, ali tu nema priče, brojke me debelo demantiraju. E sada, koliko dugo je on spreman biti ta rezervna opcija ne znam i rekao bi da je kraj sezone nekako idealni trenutak za rastanak. Teško da će mu cijena nešto rasti i ukoliko dođe ponuda od nekih 5-6 milijuna (čiste love), zakaj ne. A ako dođu ponude od nekih 3 milijuna, uopće ih ne bi ni razmatrao, jer teško da za tu lovu možemo nekoga dovesti tko "isporučuje" i relativno je zadovoljan ulogom drugog napadača.

A kaj se Livija tiče, jednostavno nemam riječi. Livi je LEGENDA
  • Olmic
    5.5k
    Ako odlazi Kule moramo dovest napadaca, pogotovo ako cemo bakrara na krilu koristit
  • Jurki
    22.2k
    Da bi neki igrac koji je u x klubu dobar, kod nas bil jos bolji.. za odgovor na to pitanje.. treba pitati Štefulja, Čabraju, Špikića, Kastratija, Tolica, Mudraziju, Belcara, Nevistica, Bulata, Leskovica, Drmica i jos desetke i desetke nogometasa koji su u klubovima Hnla rasturali i kad su dosli k nama.. ne da su postali bolji, nego su postali losiji nogometasi nego su bili prije dolaska u Dinamo.

Edit: Belcar je sam govorio (saznanje prek privatnih kanala) da ne moze vjerovati koji kurac je to za treninge u Dinamu.. da je to gore nego Auschwitz za torturu.
    Kak se onda trenira u Hnlu, ako su Dinamovi treninzi brutalni?
  • blueslavonija
    28
    Nadam se da je Kule svjestan koliko ga dinamovci vole, takve stvari su nešto najjače u nogometu za igrača i takve stvari ostaju doživotno. Uvijek se u medijima oko njega provlačilo zrno sumnje, moramo bit iskreni pa reći da smo i mi sami sumnjali ponekad. Prije 2 ili 3 sezone ga nije išlo i svašta se pisalo, poslije je krenulo, ali čovjek je uvijek išao pun gas i disao Dinamo 90+ minuta na terenu. Jednostavan dečko , uvijek vremena za potpise, slikanje s djecom, a opet fajter na terenu. Malo me zbedirala vijest da odlazi pa rekoh da nešto napišem. Kule sretno i da ti bar još jednom sjever skandira ! edit....ako stvarno ode pod hitno nam treba špic koji je spreman bit druga opcija i koji mora imati kvalitet jer će minuta bit za njega. e to je bio kule. ili još jedno dobro krilo pa bakra stavit u napad. e da zaboravio sam napisat i da je Kule "naš dečko" a to je popularno u zadnje vrijeme :joke:
  • cibona
    7.6k
    4+ milje za kuleta je realna cifra i sasvim solidan posao ako se ostvari!
  • rokikaciga
    9.9k
    Kojo ce nam Isus napadac od 30+ godina kad vec imamo Belju i Bakrara...onda valjda ides s nekim perspektivnim mladim napadacem.....Prevljak i slicni bi imali smisla da nema Bakrara a za 3. Spicu nam ne treba tako skup i star igrac.Orc123

Po meni treci napadac bi trebala iskusnjara koja unosi mir u svlacionicu i zna kaj je Dinamo. Jer ak se svi povrede onda taj starac moze odigrat na iskustvo i znanje tih par utakmica jer za vise nema "mesa" u njemu. Ak stavljas treceg napadaca nekog klinca onda imas Cutuka ili Kulusica. A klinac nemre hladan uc i napravit nered kao sto bi to mogao npr Cop.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Matkovića . Borac je ,drzak ,mlad uz sve to i imamo priliku i zaraditiKujtim Shalla

Ja ne znam sta je on toliko pokazao u Osijeku, jednog Bakrara prije nismo htjeli koji je pokazao jos u HNL da je njuska za gol pa smo ga tek ove sezone doveli ali Matkovic zato sva vrata otvorena. I navijaci Osijeka nemaju bas sta lijepo reci za njega. Ja shvacam da je on mlad, ali zar mi nemamo svoje mlade igrace? Jel ne moze zavirit malo u skauting i naci neku igracinu kao zamjenu? Ili netko je spomenuo Nestorovskog, mozda da kad je igrao za Inter Z. Prevljak mozda ima iskustvo ali jel to dovoljno za nas tip igre? Ipak smo Dinamo, nema mi smisla dovodit nekog jer je samo mlad i mozda se trudi trcat, konkretno za Matkovica.
  • Orc123
    14.8k
    ne mislim na klince koji nemaju ni jesnu utakmicu seniorskog iskuwtva a Kulesevic je i tako na posudbi u Vukovaru.

Beljo i Bakrar su sasvim dovolji, a i Topic to moze odigrat. Ima onaj klinac kaj je Niko spominjao na podcastu koji zabija puno a jako mlad i Tironi je jednog spominjao....
  • veselko tenžera
    6.7k
    Ljudi, niste realni. Prije 5 mjeseci smo mlađeg, boljeg i prodajno neizmjerno potentnijeg napadača platili 5 milijuna. Tom napadaču je Kule rezerva, a sad bi za Kuleta "minimalno 5". Za mene je 2.5 milijuna uz neke realne bonuse da ukupno transfer prijeđe 3 milijuna € fantazija. Sve preko je čudesno.

Btw. bio bi red čestitati treneru koji je u pola godine uspio nemoguće. Uvesti u formu udarnog napadača, sačuvati vrijednost i brojke zamjenskom, od trećeg čiji su transfer navijači popljuvali napravit odličnu drugu opciju i kao bonus afirmirati naše dijete na desno krilo i treću špicu po potrebi.

Ako ne svi, onda barem nek se javi ekipa "zašto Beljo u 60. minuti van"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.