• ElDorado
    9.4k
    Mene najviše zanima kak će translatirati godišnje s Maxa na Kranjču
  • NORTE
    22.1k
    istok 20 redovaBosskovitz

Identično kao Kohortin središnji sektor na Pampasu.
    Samo što oni prvih 5 redova ostavljaju praznim.

Naš sjever ima 23 reda čini mi se.
  • Mikina lijeva kopačka
    508
    kak bu ovo grmilo kad počnemo tam igrati, nesmemo jednu domaću izgubiti pa makar real dođe
  • BBBaranja
    4.5k

Koliko ih je komotno mogu ostavit prvih 15 redi slobodno..
  • Liks90
    4k
    tu je sve nacrtano…

1769596842156-ade98819-d7d1-41c2-bb1e-6bc1585654fb.jpeg
  • Papastrumf
    21.5k
    Mislim da nisam prošao Kranjčom otkad su počeli radovi. Danas bio tamo i moram reći da uživo izgleda dosta veće nego što sam mislio.
  • NORTE
    22.1k
    nesmemo jednu domaću izgubiti pa makar real dođeMikina lijeva kopačka

O Đaloviću, nisam te prepoznao. :wink:

Ajmo raspravit malo o mreži pred navijačkom tribinom, da ili ne, mišljenja.
    Pa možemo i anketu poslije.

Ja sam ipak za mrežu, da izbjegnemo kazne, zabrane, zatvaranja tribine, a lako se uz dogovor skine nakon nekog vremena...
  • fakin
    2.8k
    Ma kakva mreža preko istoka, to bi izgledalo nakaradno s obje strane.
  • jedan u nizu
    17.1k
    Protiv mreze sam svakako. Unistava pogled na teren jako, izgleda lose, pogotovo na istoku, a i realno, grupa nece ubacivati u teren nista, na svom terenu svakako.
    I sada na sjeveru izgaraju baklje, skoro pa nijedna ne zavrsi na atletskoj stazi.

Jedini razlog su pijani i debilni pojedinci koji ce baciti neki kurac u teren, casu piva, upaljac ili nesto, kada Tovaric ne dosudi faul za nas u nekom trenutku.
  • Zoran
    457
    Mislim da se ti pojedinci daju iskorjeniti. Pa svjedoci smo da se zadnjih godinu-dvije više baklje ne bacaju sa tribine već na tribini izgore. Isto tak bio sam na Futsal Dinamu kada je bila minuta šutnje i kada je netko viknul “Dinamo” - išel je odmah taj netko prisilno van dvorane. Tako mislim i da ovo sa čašama da se da izdogovoriti. Istina na pocetku sezone nije bilo “letečih čaša” jer koštaju- ali zadnje vrijeme je ponovo počelo kretensko bacanje punih čaša pive po tribini.
  • Infinity
    20.8k
    lako se uz dogovor skine nakon nekog vremena...NORTE

Ako je lako, onda se odmah dogovori.

Mreza je nekad bila na svim tribinama Bilinog polja. Protivnike je hvatala jeza, govorili su da se osjecaju kao da su u kavezu :lol:

Ali gledati utakmicu kroz mrezu? Nikome nije bilo zanimljivo.

Gostima mreza bez imalo razmisljanja, jer neki mozda vec sad imaju ideju sta bi se moglo u Kranjci raditi.
  • Mali dioničar
    19.4k
    Gostima mreza bez imalo razmisljanja,Infinity

Da, ali na kad bilo koji zagrebački klub osim Dinama bude domaćin Hajduku, Torcida će biti na barem dvije tribine.
  • zadnjired
    435
    Navijačka tribina bez barijera i mreže jer smatram da je grupa u tom segmentu na nikad boljem nivou i još je prisutnost uvjetovana članstvom u klubu.

Gostujući sektor bezlična tribina stajanje bez sjedalica i sa mrežom jedino na derbiju.
  • Droljo
    24.6k

Neće ako mi pokupujemo karte :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention