• ElDorado
    9.4k
    Mene najviše zanima kak će translatirati godišnje s Maxa na Kranjču
  • NORTE
    22.1k
    istok 20 redovaBosskovitz

Identično kao Kohortin središnji sektor na Pampasu.
    Samo što oni prvih 5 redova ostavljaju praznim.

Naš sjever ima 23 reda čini mi se.
  • Mikina lijeva kopačka
    508
    kak bu ovo grmilo kad počnemo tam igrati, nesmemo jednu domaću izgubiti pa makar real dođe
  • BBBaranja
    4.5k

Koliko ih je komotno mogu ostavit prvih 15 redi slobodno..
  • Liks90
    4k
    tu je sve nacrtano…

1769596842156-ade98819-d7d1-41c2-bb1e-6bc1585654fb.jpeg
  • Papastrumf
    21.5k
    Mislim da nisam prošao Kranjčom otkad su počeli radovi. Danas bio tamo i moram reći da uživo izgleda dosta veće nego što sam mislio.
  • NORTE
    22.1k
    nesmemo jednu domaću izgubiti pa makar real dođeMikina lijeva kopačka

O Đaloviću, nisam te prepoznao. :wink:

Ajmo raspravit malo o mreži pred navijačkom tribinom, da ili ne, mišljenja.
    Pa možemo i anketu poslije.

Ja sam ipak za mrežu, da izbjegnemo kazne, zabrane, zatvaranja tribine, a lako se uz dogovor skine nakon nekog vremena...
  • fakin
    2.8k
    Ma kakva mreža preko istoka, to bi izgledalo nakaradno s obje strane.
  • jedan u nizu
    17.1k
    Protiv mreze sam svakako. Unistava pogled na teren jako, izgleda lose, pogotovo na istoku, a i realno, grupa nece ubacivati u teren nista, na svom terenu svakako.
    I sada na sjeveru izgaraju baklje, skoro pa nijedna ne zavrsi na atletskoj stazi.

Jedini razlog su pijani i debilni pojedinci koji ce baciti neki kurac u teren, casu piva, upaljac ili nesto, kada Tovaric ne dosudi faul za nas u nekom trenutku.
  • Zoran
    456
    Mislim da se ti pojedinci daju iskorjeniti. Pa svjedoci smo da se zadnjih godinu-dvije više baklje ne bacaju sa tribine već na tribini izgore. Isto tak bio sam na Futsal Dinamu kada je bila minuta šutnje i kada je netko viknul “Dinamo” - išel je odmah taj netko prisilno van dvorane. Tako mislim i da ovo sa čašama da se da izdogovoriti. Istina na pocetku sezone nije bilo “letečih čaša” jer koštaju- ali zadnje vrijeme je ponovo počelo kretensko bacanje punih čaša pive po tribini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet