• Jaro
    11.6k
    ma sve ok, vjerujem da vecina smatra kako nije on golman za dinamo - bar ne na duge staze, ali ovako rendom krenuti negativne upise o njemu bez povoda mi nema smisla - cisto pubertetlijsko hranjenje vlastitog ega. pogotovo sto, eto, postoji mogucnost da ce nam braniti u Danskoj.
    Da je on jucer branio i nesto zajebao (ili nedovoljno dao) kritke bi mi bike sasvim ok, ali nije na golu mjesecima, nije izletio u medije, na drustvene mreze i opleo po treneru, suigracu, momcadi, klubu i u utorak navecer krenu upisi bez ikakvog rezona. A vise manje - sve kritike (pa i vise od toga) su vec upisane nekoliko puta…
    Covjek je vec nekoliko puta “smijenjen” s pozicije prvog golmana i nismo culi niti A negativno od njega - ovo mi govori da je covjek profesionalac, vjerojatno i svjestan svojih nedostataka. Ne prodaje ni populisticke fore (kao neki igraci i treneri u proslosti) kako bi zamaskirao svoju formu (ili razinu) koja ga je udaljila s crte…
    Kaj se mene tice - ako bude branio - nek pokaze da ce i Filipovic i Livakovic (ako dodje) morati dobro gristi i raditi za “jedinicu”…
    Ako sjebe - i ja cu vjerojatno pljucnuti/baciti kritiku al nema smisla bez ikakvog razloga…
  • Marley
    5.5k
    kaj je sad sjebao da su krenuli ovi random upisi?Jaro

Sta bi s*ebao, ni ne treba nista. Dovoljno je da mu netko negdje procita prezime, da krene lavina sranja.
    Da se barem ovaj "humoristicni kolega" potrudio neki novi gif staviti, a ne uvijek iste fore...kad je vec tako zurno dosao iz cista mira dignuti temu neaktivnu vec 2 mjeseca. Temu igraca koji vec 2 mjeseca ne igra, nego suti, radi i grije klupu. Ali, treba malo potkuriti jel, a narod ko narod, jedva docekao.

A kao bolja je ekipa na Zoni od fejsbuk i insta ratnika, my ass...

Odvratno.
  • Kumerle
    2.2k
    Gdje se mogu prijavit za ne igrat, šutit i radit i grijat klupu za pola njegove plaće?
  • deda
    43.3k
    Kao i uvijek navijači previše uzdižu neke igrače, a druge hejtaju. Takvi su navijači. Nerealni, neracionalni, neobjektivni. Ne treba se na njih ljutiti.
  • Jurki
    22.1k
    Dovoljno je da mu netko negdje procita prezime, da krene lavina sranja.Marley

Isto kak su neki igraci svojim angazmanom i svime ostalim "natjerali" ljude da pisu i misle u superlativima, tak postoje igraci koji su svojim angazmanom i svime ostalim "natjerali" ljude da pisu i misle samo u negativnom kontekstu.

Al volim cinjenice. Ne sjecam se kad je u Dinamu neki golman dobio toliko prilike da se vadi, pa bio smijenjen pa vracan na gol i opet smijenjen.
    Nitko ne moze niti jedne rijeci reci da nije dobio postenu priliku.
    Dal ju je iskoristil? Nije. Nazalost nije. I jebiga za to si je sam kriv.

Golmani su nekad bili micani s gola za 10x manje gresaka pa nikome nista.
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    Neva bi bio top za bilo koji drugi tim osim Dinama. Ima puno prostora za napredak kod njega ,čak vjerujem negdje u Austriji,sredina tablice u bundesu gdje nije baš toliki pritisak a kvalitetni treneri
    Njega je kod nas ubio pritisak ,jednostavno. I onda golman bez samopouzdanja je gotov,dead man walking
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Meni je baš Filipović taj koji šuti, radi, grije klupu, dočeka priliku i iskoristi je. Nije nikad cvilio kako ne dobija priliku, sjedio nam na klupi od prošlog ljeta do sada, bio u Šibeniku na posudbi gdje se tuširao hladnom vodom nakon svakog treninga jer Šibenik nije imao za kiflu. Vratio se s posudbe u Dinamo, odradio odlične pripremne pod Kovom, no valjda nedovoljno dobro da bude jedinica, ovaj s druge strane iz tjedna u tjedan nam uzima bodove, onda Fila dočeka napokon priliku i u šest utakmica s njim upišemo pet pobjeda i remi u HNL-u.

Nevistić pročita u vijestima da dolazi Livaković odmah diže nos, on je “povrijeđen” time… A što brani dvije godine ispod svake moguće razine nikom ništa. Ili on možda misli da brani “dobro”, ipak ne prati nogomet pa nezna kako ostali brane :chin:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Nije bio bolji od bilo kojeg prosječnog HNL golmana onu sezonu u Loksi koja je klub koji ima valjda najmanje pritiska među prvim ligama na svijetu...no sad da ne vrtimo iste razgovore, nadajmo se da nećemo više morat gledat i super, njemu sretno dalje
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    ma ja to pišem Nebi li ga utopili negdje , da onaj prepisivač Lorenzo prepiše i ponudi ga dalje :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet