• Dragon1Warrior123
    4.9k
    Kule za ok pare ako se proda, mislim da imamo sasvim dobar cover u Belji, Bakraru i Topiću. Samo u tom slučaju nadam se da dolazi Dani.

Isto tako plus za Šempera, ali samo ako budu nas skroz zavlačili za Livakovića ili ako Livaković ne planira ostat i nakon ljeta. Ovako Šemper i više nego odlična opcija! Još Homegrown igrač! :rofl:
  • scooniepenn
    6.3k
    Ako dođe ponuda od 5.5 ili 6 svakako bih prodao Kuleta, ali da bih uopće razmišljao o nekim posudbama s mogućnošću otkupa ili ponudama tipa 3 milje bome i ne bih. Do ljeta izvučemo iz Kuleta maksimum pa ako je obostrana odluka prodaja onda da to bude za relevantan iznos i da strateški odlučimo što radimo od promjena u ofanzivnoj liniji.
  • Jurki
    22.1k
    Nije problem u prodaji Kulena, vec je problem kaj su u tom poslu jebeni žabari koji ce vjerojatno ispasti iz lige.
    Nek pljunu kompletnu odstetu i vozi, a ne neke kombinacije posudbe s opcijom otkupa, pa ako ne krene dobro.. zakucaju ga za klupu i onda smo popusili i Kulen i mi. Te nam za 5 mjeseci vrate u glavu pojebanog igraca.
    Vidi poucak Gojaka i Torina.

Nek žabari razrijese kesu i nek oni riskiraju.

Al vise naginjem tome da ga se ostavi do ljeta.
  • Zagi
    14.6k
    dok u juniorima imas the next big thing.bazooka93
    nemaš. Napadači su nam najslabiji dio rostera.
    Od Krame nismo niti jednog izbacili , a neće to biti niti netko iz ovog godišta.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Što se tiče širine rostera, imamo dovoljno. Nijedan klub koji igra sa jednom špicom nema 3 seniorska u rosteru (i jos 2 igrača kaj mogu to krpat). Naravno, "sto ako se ozljedi", pa mogu i Halandu sutra puknut križni i nije zbog toga City doveo još 3 rezervne špice.
  • NerminB
    773
    Ako je ok cifra, prodati. Samo ne znam zasto bi igrao seriu b al to je vec na njemu.
  • emilperska
    14k
    Ja ovo s Kuletom vidim u kontekstu da dolazi jos jedno krilo i da Bakrar ide na prirodnu poziciju. I onda je prodaja Kuleta neki logičan slijed ako se radi o iznosima od 5m EUR.

Nadam se da nisu druge solucije..
  • Orc123
    14.8k
    Steta sto je Dani propao gotovo sigurno....
  • Keyser Soze
    17.9k
    Očekuje se povratak Lisice, Topić i Bakrar mogu desno, čak i Cordoba iako nisam nešto optimističan da će ga se probat. U najgorem slučaju i Stojković može tu.
  • Ivdzo11
    9k
    Mislim da Barca ima na Sergi Dominguezu 20-30% i prioritet prilikom kupovine, ako ga zele vratit....
  • El Madrigal
    793
    Ako je 5 plus milijuna, ja sam za, ali samo čista prodaja bez da se mi jeb.emo . Imamo Bakrara, imamo Topića.
  • hardek
    8.3k
    Kule jedino u slučaju da dolazi onaj mali iz Barce na krilo pa Bakrar seli u napad. Sve ostalo bio bi veliki i nepotreban rizik iz Dinamovog kuta. Al opet razumijem i Kuleta da mu se neda cijeli život provest kao rezerva
  • scooniepenn
    6.3k

Mislim da ima 20 posto, 30 sam gotovo siguran da nema. Imaju pravo prvokupa, ali ako npr. RBL nudi 20, oni 15 ne moramo im ga naravno prodati.
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    neće brate ,prošao je 17.1 još guramo
  • Keyser Soze
    17.9k
    Ja bi ga prodavao samo u slučaju da je obvezan otkup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.