• Carmichael
    470
    za ovog brazilca Kaykya mi je žao što nije došao, mislim da bi se brzo uklopio #kajkaj
  • Filip Međimurje
    985
    Vidim da dosta ljudi govore da otiđe Kule, da ostaje rupa koja se treba popuniti.

Ja mislim da mi možemo s ovim kadrom koji imamo iznijeti HNL do kraja sezone i da eventualnom prodajom Kuleta imamo iovako dosta špica.

1. Beljo
    2. Bakrar
    3. Topić

Mogu odigrati ako baš treba jer iovako znaju biti "Second Striker":
    1. Mudražija
    2. Vidović

A još imamo i Ćutuka koji ima 19 godina.

Ako stvarno s time ne možemo osvojiti HNL, onda sigurno nije do napadača.
  • miro
    8.4k
    Kule ako ode u Veronu i mi ako ga pustimo, gubimo i on i mi.
    Verona zadnja na tablici, znaci ako ispadnu, necemo rate transfera vidjet nikad, a Kule će igrat Seriu B

Ma totalni nonsens
  • MarK
    1.4k
    slažem se, meni bi u takvom scenariju Mudri dobivao minutažu u napadu kao 3.opcija . Pokazao je ranije u karijeri da ima neke sklonosti napadača, dobru realizaciju npr
  • crophantom
    2.7k
    u kakvom sustavu je imao takve sklonosti? Mislim ovo su sve liste lijepih želja, sad ce Belji ako ga nema i Kuletu ako ga prodamo zamjene biti Vidović i Mudražija koji su dijametralno suprotni tipovi igrača, valjda cemo igrati ko Đale s lažnom devetkom, samo kaj na žalost nemamo Fruka.

Da mi je vidjet njih 2, pa i Topica il neznam koga kak se konstantno natežu sa stoperima ko Beljo ili Kule.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Pokazuje (ako je ikome trebalo još dokaza) koliko je relevantna transfermarkt cifra.Zagi

TM cijene je dobro promatrat kao rejtinge stranaka. Dobar je orijentir, ima utjecaja uvijek tko naručuje anketu, nerijetko postoji odstupanje nakon izbora (odnosno nakon prodaje), ali generalno se možeš oslonit.
  • Omake
    15.2k
    Prošao par stranica tog stodre na sportnetu. Pljuvanje po, Patriku Horvatu, Bakraru, i Ćutuku. Random postovi da Kova treba dobiti otkaz ili Đalović. Ništa na stranici o hajdugu. uglavnom belupo i tu i tamo drugi hnl klubovi, nešto o mlađim reprezentacijama.
  • rakurs
    2.4k
    S obzirom na pročitano posljednjih par postova, nadam se da nas Pedulla i ekipa zajebavaju oko ovoga, inače ćemo se molit Bogu da Beljo ostane zdrav.

A ovo s posudbom i otkupom u slučaju da ostanu u ligi... Nadam se da nismo glupi. Pa ljudi su jedni od glavnih za ispadanje, što ćemo ako ispadnu? Izgubit savršenog drugog napadača usred sezone? To kaj on želi ići je druga stvar, može na ljeto, ovo sad bi bio teški pucanj u nogu.
  • MarK
    1.4k
    ima puno igrača takvog profila koji igraju špicu i natežu se sa stoperima, recimo Griezman, Alvarez, nije ni Lautaro neka mrga, Krama je igrao centarfora i u Rijeci i reprezentaciji, Fruk kojeg si i sam naveo... Mudražija mi je karakteristikama definitivno bliže devetki nego osmici. Svakako je u kadru pa zašto ne probati
  • emilperska
    14k
    Poslali smo Gojaka na posudbu s opcijom otkupa ako odigra 15 utakmica. Odigrao je 14 ili tak neš. Takvi modaliteti mi se ne sviđaju. Pogotovo jer su ovi baš realni kandidati za ispadanje.

Drugo, klub od nečega mora živjeti. Ako se radi 4-5 mil EUR, to nije loše za krpanje budzeta do ljeta (a da prvih 11 ne pate). Ali tu pricam o transferu, ne sell on buy back klauzulama ili čem već.

Ako Bakrar ide stalno na špicu jer dolazi novo desno krilo uz Topića i Lisicu, ovo se mozda i ne osjeti opće.

Vidit ćemo..
  • Jurki
    22.1k
    Kulena nebi prodaval do ljeta.
    Utakmica je jako puno jos do kraja. Uvijek se moze desiti neki glupi kartoni, ozljede, pad u formi preostalih napadaca i imamo jeben problem.
    U slucaju da su žabari tak zapeli za Kulena.
    7 milja - isplata kompletnog transfera i to prije nego se tinta posuši na ugovoru.
    Ove gluposti, rate, posudbe, prvokup i ostale pm odjebat lagano.
  • bazooka93
    88
    meni je OK da se proda Kulenovic i forsira Cutuk/Kulusic.
    Ako dobijes 3+ milje za rotacijskog napadaca za kojeg i moja baba zna da nije taj a dok u juniorima imas the next big thing.
    Kao sto mi je bolje sto na klupi imas mladog lava Topica koji moze eksplodirati a ne nekog Emrellia ili Cordobu.
    Jbga ne osvaja Dinamo vise naslove dominatno da mozes uvoditi Corice, Halilovice i sl i zazmiriti na njihove nedostatke.
  • Schpatz
    978
    Vrtimo se u krug.
    Kad se prodavao Jakirovic bilo je "mladi nemaju sansu". Tema Mikic i "daj mu minute".

Onda se pljuje Kovacevica jer mijenja Belju u 60. minuti, kad Beljo odigra 85–90 minuta, svi presretni. A to znaci da Kulenovic dobiva samo garbage time.

Sad panika: "ako Kulenovic ode, tko ce igrat?". A svaki put kad ude umjesto Belje u 60., opet kmecanje zakaj Beljo ne igra vise. Nitko se ne pita da mozda ni Kulenovic ne zeli igrati zadnjih 5–10 minuta i presjediti polusezonu na klupi.

Kad vodimo, moze se Belju odmorit i zadnjih 20 minuta dati Cutuku, Kulusicu.. Jer da sutra neki nas 19-godisnjak probudi interes Salzburga ili Bruggea, opet bi se pisalo zasto nije dobio sansu kad smo vodili 3 razlike.

Ukratko: ista ekipa, isti komentari, samo se imena mijenjaju.
    Nadam se da nitko iz kluba ne cita zonu. Zivci bi brzo otisli.
  • mikser
    57
    O jebemti koliko smo mi jaki i igrom i financijama kad nedamo prodati rezervnog napadača za 6 miliona kako neki kažu.
    Pa jebote led donja granica što plavi 9 treba igrati je ovo što Beljo daje zadnjih par tekmi, pa i od njega očekujem više.
    Brat bratu Kule osim trke nije puno pridonosio dinamu, imao je energiju i znao se naći u situaciji.
    Teorije kako je zadovoljan na klupi ne piju vode.
    Ako dođe dobra ponuda onda prodati i s tim parama i parama od Jakira i Ljubičića dovesti Livakovića i mladog španjolca ako je klasa.
    Priča se da ne ide Kule ispod 6-7, pa za te pare kupiš Fruka (jest da nam on ne treba)
  • rokikaciga
    9.8k
    Brat bratu Kule osim trke nije puno pridonosio dinamumikser

i golova? Ove sezone 10 golova i 2 asistencije u 826 minuta. Prosle godine 22 gola u 2720 minuta.

To su elitne brojke. A svaciji osobni dojam nakon ovog moze past u vodu, ukljucujuci i moj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.