• Droljo
    24.6k
    Za gemišt jedino i isključivo jamnica, za običnu vodu pipovača regular ili bunarska.
  • T90d
    2.7k
    Ako je sponzorski deal takav, onda ovo sigurno nije rijesenje.jedan u nizu

Nadam se da je netko u klubu čvrst i odbio taj dio. Imaš mjesto uz teren na digitalnim panelima, panel na tartan stazi, logo na opremi. Ali želimo ličiti na ozbiljan klub i piti ćemo vode iz boca koje su "posebno" napravljene za sport i uz to ne mora svatko znati je li pijemo vodu ili neke dodatke za hidrataciju (kao primjerice u Hajduku, jeftino izgleda, kao da su cedevitu stavili u onu bocu).

to sljubljivanje pica sa hranom je po meni mlacenje prazne slame,jedan u nizu

Imao sam isto mišljenje, dok sam nisam isprobao. Tri iste stvari, bijelo vino ( Chardonnay čini mi se), jedna šnita crnog kruha namazana sa maslacom, rezultat je bio da je to toliko ne uparivo, da sam jedva pojeo tu kombinaciju. Onda smo na iste sastojke i vino, dodali samo malo soli(na kruh i maslac, da nebi bilo da smo vino solili :lol: ), a rezultat toga je bilo nešto ne opisivo, kombinacija koju bi mogao svaki dan konzumirati.
  • Derby
    726
    Lajk za novo partnerstvo.
  • Peškaman
    8.4k
    Ne znam za ovo ali jednom sam prilikom probao nekakvu mineralnu iz Tešnja, u životu nisam ružniju popio. Na kraju je ispalo da je ta ista mineralna osvojila nekakvu nagradu u Americi. :lol:
  • jedan u nizu
    17.1k
    Imao sam isto mišljenje, dok sam nisam isprobao. Tri iste stvari, bijelo vino ( Chardonnay čini mi se), jedna šnita crnog kruha namazana sa maslacom, rezultat je bio da je to toliko ne uparivo, da sam jedva pojeo tu kombinaciju. Onda smo na iste sastojke i vino, dodali samo malo soli(na kruh i maslac, da nebi bilo da smk vino solili :lol: ), a rezultat toga je bilo nešto ne opisivo, kombinacija koju bi mogao svaki dan konzumirati.T90d

Ne kazem ja da to ne stoji, ali to je cisto guranje subjektivnog misljenja nekome drugome.
    I u dosta slucajeva ces se sloziti s tim i bit ce normalno vecini ljudi takva kombinacija. Ali nekome ta kombinacija nece odgovarati.
    Ima logike u tom sljubljivanju naravno, samo kad sam rekao mlacenje prazne slame, mislio sam na to da to nije upisano u kamen, nego da svatko ima svoj ukus sta mu pase a sta ne.

Meni, a i vecini ljudi koje znam, uz recimo pizzu najbolje pase coca cola, pa onda pivo. I to smatras normalnim.
    Dok ne ozenis ososbu koja uz pizzu pije iskljucivo mlijeko :lol:

Sljubljivanje hrane i pica postoji naravno i to je vise nego legit, samo su mi te ''radionice'' i ''edukacije'' skroz bezveze jer je to jako subjektivno.
  • Ivan0302
    1.4k
    to je Tešanjski kiseljak bio je 2 litra pola marke, ako se ne varam ne znam jel još
  • Davieboy86
    1.1k
    Mineralna nikada nece biti kisela :rofl: Kiseli krastavci nikada nece biti mineralni :lol:
  • Thor
    1.9k
    [img]http://Screenshot-20250701-172213-Whats-App.jpg

Kad smo vec kod novog sponzora :cool:
  • NORTE
    22k
    Trener Girone potvrdio da Livaković odlazi. :party:
    Očekujem ga na golu najkasnije u Rijeci.
    NORTE

Livaković niti na klupi protiv Getafea! :fire:
    Novi prvi golman im je ter Stegen i već igra.

Dakle čekamo još samo službenu potvrdu da je Livaković dinamov. Oooo kako to dobro zvuči!
    Slavi plava nacijo!
    Jebote suze će mi krenut.
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    dok ne vidim d u obavijestima, ne mogu povjerovat
  • Sava Krpa
    762
    sarajevski kiseljak i Jamnica ali obe iz staklene boce su vrh. Da moram piti gem sa tipa bilo kojom drugom kiselom ostavio bi se cuge.
  • Mr Anderson
    17k
    Bože dragi, koliko mlaćenja prazne slame o vodi. Čudna vremena.
  • Masto
    958
    mora se o nečemu raspravljati kad se ne moze o klubu
  • veselko tenžera
    6.7k
    hahahahahahahahahaha

Od mjesec dana vrijeđanje Kove i kuknjave nad sudbinom juniora do 3 stranice rasprave o broju balončića u decilitru vode. Velik si Dinamo!
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Ako je para dobra za klub piti ću gemišt i Romerom…. Bravo klubu na novom sponzoru, samo tako naprijed!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet