Hoxhemo Titulu
T90d
crophantom
jedan u nizu
crophantom
T90d
Romerquelle sigurno nije losa voda, jer se inace nebi prodavala diljem Europe, to sto neki kazu da ju nebi pili je normalna stvar, subjektivna skroz. — jedan u nizu
A kad kazes da si dobio potvrdu od sommeliera apsolutno nista ne znaci. Sommelieri ocjenjuju vina i znaju o vinima jako puno. Sigurno da imaju istancan nos kako bi prepoznali neke spojeve, ali sigurno nisu relevantni da bi ocjenjivali okus neke vode. Jer jednostavno to nije njihova domena.
Ne mogu ni ja ocjenjivati vina jer ih opcenito ne pijem, pa ce mi svako vino biti lose. — jedan u nizu
Ja romerquelle ne pijem nikada, pa nije da ih branim, samo mi je suludo govoriti da je neki klub amaterski ako pije neku vodu, koja je subjektivno nekome losa. — jedan u nizu
a istovremeno kazes da ne zelis da budemo amateri pa da pijemo tu vodu. — jedan u nizu
jedan u nizu
Prodaje se jer je dio Coca-Cole pa je lakše ući na tržište u trgovinama. Prije 15ak godina kad su se pojavili na tržištu, jako su velike novce dijelili vlasnicima ugostiteljskih objekata da preuzmu lokal. Opet Coca-Cola ima svoje prste jer su im ti novci sitni a vlasnicima objekata ogromni (obični kafići uz more su imali ponude od 30 000kn plus frižider, TV, kako je bilo u ZG ne mogu tvrditi jer to ne znam). — T90d
Zašto osobe koje imaju istančan osjećaj za vino nebi to mogli isto za vodu napraviti? Pogotovo jer je voda najbolja pratnja uz vino i hranu? Tebi nisu stručnjaci, za mene jesu, svejedno ne mjenja činjenicu da je voda završila na zadnjem mjestu među svim vodama, bez da su znali šta piju. — T90d
Nepijem ju ni ja više, nikakva gazirana pića. — T90d
Nek ih presipaju u one klupske boce za treninge, nek nabave ove "kanistre" što su postali moderni u zadnje vrijeme. — T90d
Ponavljam meni ne priliči da klub kao što je Dinamo na terenu pije vodu iz malih jeftinih bočica, nismo razina županijske lige. Jana je za Romerquelle izmislila bocu za vodu. — T90d
Pogotovo jer je voda najbolja pratnja uz vino i hranu? — T90d
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.