• El Madrigal
    793
    Koliko stranica o vodi!
  • emilperska
    14k
    Volim probat sve mineralne dostupne na RH tržištu. Romer mi je osrednja do loša.

Jamnica, Radenska, Kiseljak su bolje. Čak mi se i sviđa ovaj Cetinin rebranding za mineralne koji se sad zove Dinara, solidna je. Mislim da Romerquele ima neku drukčiju recepturu koja se ne uklapa u pojam standardne mineralne za ex yu, mozda za neko drugo tržište.
  • Davieboy86
    1.1k
    Dobar pokazatelj da smo svi dobro. A vi kakote?
  • Šteco
    1.4k
    Kad smo već otvorili raspravu oko toga je li Römerquelle voda fina ili ne, predlažem da malo proširimo raspravu i na ostale glavne sponzore Dinama. Red je da budemo temeljiti. :cool:

• RALU logistika – stiže li roba na vrijeme ili koriste staru navigaciju pa roba kasni s isporukom?
    • Favbet – dobiva li itko išta, kakvi su bonusi, tko ima bolje koeficijente? Jesmo najveći favoriti za titulu ili neko nudi manji tečaj pa nam više vjeruje?
    • A1 – ima li signala na punom stadionu ili T-Com i dalje drži titulu prvaka u pokrivenosti? Da znamo čija će poruka “GOOOOL” stići prije osobi kojoj šaljemo.
    • Groupama – isplaćuju li štetu brže od konkurencije ili se dokumentacija skuplja duže od VAR provjere u HNL-u?

A što se vode tiče – imamo i drugog sponzora za vodu (Jamnica), tako da očito možemo voditi i paralelno prvenstvo u mineralnima. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet