• Crusades
    21.5k
    Već je ažuriran popis sponzora na klupskom webu.
  • NORTE
    22k
    Čini se da Powerade ide na dres.
    fPh9rRp.png
  • T90d
    2.7k
    Nadam se samo da nećemo biti amateri, kao tuga sa juga, i na klupi piti onu umjetnu vodu Römerquelle iz plastičnih bočica.

Ostalo mi je svejedno jer osobno ne pijem gazirana pića, bitno da klubu financijski odgovara.
  • NitkoBitan
    34.8k
    Imamo još prostora kod hrane te kod osiguratelja svakako.Papastrumf

Zar nije Groupama postala nedavno sponzor kluba?

I da, zaboravio sam financijski sektor (banke) i maloprodajni sektor (trgovine). Najveci igracima prihodi prelaze milijardu eura na godisnjoj razini. Bemu zivot zar su tolke cicije za sponzorirat najveci klub najpopularnijeg sporta u drzavi.
  • emilperska
    14k
    Mislim da Hajduk ima Colu kao sponzora/partnera koji se ne nosi na adresu nego se samo prodaju pića na stadionu. Nešto kao mi i Žuja.

Mi smo s Colom baš pravo sponzorstvo za dres ugovorili. Nesto kao Boca juniors nekad. Bit ce zanimljivo vidjeti gdje taj ikonski logo ide.
  • Noel
    18.6k
    Dinamo i Coca-Cola potpisali sponzorski ugovorNogo

@Droljo na aparatima.
  • Jurki
    22.1k
    Nazalost zbog trzista i jacine ekonomije u Hrvatskoj nemremo dopeljati sponzora koji bu duboko zavlekel ruku u dzep i dal npr 10 milja eura.
    Ovo je sjajna stvar za klub da se povecava broj sponzora.
    Svaki sponzorski euro u kasici znaci stabilniji klub.

Bravo.
  • Papastrumf
    21.5k

Ne ide na dres koliko znam. Trening oprema, tako nešto.
  • nemapredaje
    6.8k
    Biti će Powerade, ne Coca-Cola na dresu
  • emilperska
    14k
    Ne ide na dres koliko znam. Trening oprema, tako nešto.Papastrumf

Šteta hahah. Ja vec gledao Bocine dresove iz 92 i 2004. s Cola logovima. Jebački izgleda iako sam fan Rivera.

Onda ce Castore trening dresovi bit dobri..
  • hardek
    8.3k
    Pepsi iz Tommyja - trajni ban.OsamŠest

Još ako na putu doma uplatiš tiket u Germaniji, Paggini ti kuca na vrata odmah
  • austrijanac
    9.4k
    Ima i novi veći igrač u kladionicarskom svijetu pa tko zna kaj nas i tu čeka.
  • ToTo96
    162
    Je li realno da Rimac Automobili ikad bude nas sponzor, ili Mate jednostavno nije tip za nogomet i pogotovo Dinamo? (Znam da je rodjen u Livnu, koji je vise orijentiran za one sa juga)
    Postoji li sansa da se tehnologija i plava strast spoje,
    ili su to dva svijeta koja se nikad ne dodirnu?

Ako Robo-Taxi zazivi, ima li ikakve sanse za dugorocni ugovor s Dinamom ili je to ipak prevelik zalogaj?

Mozda glupo pitanje :chin:
  • Pacho
    13.3k
    Nece zazivjeti, a Rimac ce vjerojatno zavrsiti u slicnom statusu kao i nasmrkani.
  • jedan u nizu
    17.1k
    Nadam se samo da nećemo biti amateri, kao tuga sa juga, i na klupi piti onu umjetnu vodu Römerquelle iz plastičnih bočica.T90d

Cisto da pitam, zasto bi bili amateri? Tj zasto su tovari amateri, i kakva je to ''umjetna'' voda?
    I ako pijem Romerquelle iz stakla u kaficu, da li je manje umjetna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet