• emilperska
    14k
    Pohvalio bi Vidovića jučer. Asistencija, opasan bio u vise navrata. Nadam se da dolazi na razinu na kojoj će opet kao i 2024. biti koristan i nama i sebi dugoročno.
  • Dinamo-SB
    1k
    Lijepe dvije pobjede protiv FCSB i Osijeka. Idemo nastaviti u istom ritmu, bit ce jos oscilacija,ali ovoj ekipi i treneru treba podrška. Moram priznat da se konačno Dinamov navijački puk smirio,svi lakše dišu. Idemo osigurat europu u cetvrtak i protiv Vukovara potvrdit dobru formu.

Dzg iznad svih!
  • scooniepenn
    6.3k

U četvrtak će biti nikad gori Midty(jad)lland, koji je igrao s B ekipom. Nastavi niz.
  • scooniepenn
    6.3k

Ja ne bih mrzio takve komentare, ja bih se na iste nasmijao. Malmo, Maccabi, FCSB i Fenerbahce bi silovali tovare, jer su klasu ili dvije bolji od Dinama iz Tirane. Samim time, jedini odgovor tovarima je da se ne bavimo istim sportom pa da je nepotrebno komentirati Dinamove protivnike.
  • rioda
    13.1k
    Ozljedom Bennacera, koja je nadam se kratkotrajna, i u ritmu utakmica koji nam dolazi bit će ključna rotacija Mišića. Ako nam se i on ozlijedi, to bi noglo biti jako loše po rezultate. Soldo sigurno može pokriti HNL utakmice, ili bar dio njih.
  • Droljo
    24.6k

Miško je jedan žuti karton daleko od rotacije :snicker:
  • Mr Anderson
    17k
    Igrali smo protiv Istre bez Miška. Iako smo izgubili, nismo baš tako loše igrali ko u nekim drugim utakmicama. Bili smo puno bolji, promašili puno šansi, Istra nam zabila iz naše dvije kardinalne greške.
  • Zagi
    14.6k
    Villara vidim kao jedinu prirodnu zamjenu Mišku.Soldo bi se mučio u toj ulozi spone stopera i veze.
  • Fan
    1.9k
    Nema šanse da Mišić prođe neokrznut i ozljeda u ovih narednih mjesec dana je, nažalost, očekivana, osim ako se ne počne odmarati kako spada.
    Također mislim da je Villar u ovom trenutku jedina prirodna zamjena, a sad ovisi koliko Kova računa na njega...
  • Bryan
    83
    Ja bi htio vidjet da Vidović dobije bar 2,3 utakmice od početka na polušpici. On nije nikakva opcija na krilu. Ja bi radije da Stojković krene par tekmi kao rezerva a Vidović na 10-ki pa onda ako do 60. minute ne dobiješ niš od njega onda ulazi Stojke. A ako se pokaže dobar Stojković može minute dobit i na mjestu Hoxhe,s te pozicije smo ga i doveli i puno se bolje tu snalazi od Gabrijela.
  • Jurki
    22.1k
    Villaru bi dao minute i to full minutazu protiv Midtjilanda (odmor Misica) i protiv Vukovara da Misic ne dobije neki glupi karton, da moze igrati protiv Rijeke.
  • emilperska
    14k
    Beljo - 14 golova i 1 asistencija u 26 nastupa
    Kulenović - 10 golova i 1 asistencija u 25 nastupa
    Bakrar - 10 golova i 3 asistencije u 22 nastupa
    Hoxha - 6 golova i 5 asistencija u 27 nastupa
    Mateo Lisica - 4 gola i 4 asistencije u 19 nastupa
    Miha Zajc - 3 gola i 5 asistencija u 19 nastupa

Lijepo izgleda. Nadam se da će se Stojke jos nadodati s jos 5 golova i 5+ asistencija bar.
  • Nogo
    9.9k
    Dinamo i Coca-Cola potpisali sponzorski ugovor

• GNK Dinamo i Coca-Cola u Hrvatskoj potpisali su sponzorski ugovor na tri godine, čime Coca-Cola postaje sponzor najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba.

• Prema ugovoru, Powerade će biti službeno sportsko piće, a Coca-Cola službeno gazirano piće GNK Dinama.

• Ovo partnerstvo spaja dva globalno prepoznata brenda s lokalnim korijenima, s ciljem jačanja brenda i pružanja boljeg iskustva navijačima.

• Coca-Cola i Dinamo dijele zajedničke vrijednosti te se očekuje da će ovo partnerstvo doprinijeti novim sportskim uspjesima i podržati igrače u svakodnevnim izazovima.

https://www.poslovni.hr/hrvatska/dinamo-i-coca-cola-u-hrvatskoj-potpisali-sponzorski-ugovor-4521282

Dinamo-i-Coca-Cola-s-lijeva-Daniel-Hrupek-Zvonimir-Boban-Dimitris-Rompis-Hrvoje-Puhalo-1536x960.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet