• Jos-Optimus
    9.1k
    njima je trener svakako kriv, drugo je nebitno
  • cibona
    7.6k
    U potpunosti shvaćam Ljubu i njegovu odluku.

Što se tiče njegovog kratkog mandata u dinamu, razočarao je, neovisno o sustavu i postavkama igre koje su jasno katastrofalne.

Hvala na svemu i sretno dalje.
  • Crni86
    19.3k
    Ja sam dojma da nismo dobili niti 50% onoga on dejo zapravo moze. Al opet sasvim razumna odluka i sa jedne i sa druge strane.

Vezni red je ionako nakon dejinog odlaska jako dobro popunjen.
  • rakurs
    2.4k

S obzirom na to koliki dio plaće Girona pokriva u sklopu Livakovićeve posudbe, mogu si priuštiti da ga odjave iz La Lige kako bi registrirali Ter Stegena.

Pretpostavljam da Hrvat, nakon što je odbio igrati ovdje i poželio otići samo dva tjedna nakon dolaska, i dalje očekuje da Girona iskešira brdo novca kako bi se on mogao vratiti u Dinamo Zagreb.

Pristojni smo i formalni, ali samo do određene granice, prema jednom od najgorih profesionalaca koje smo imali u momčadi posljednjih godina.

Koliko vidim, čovjek koji je ovo objavio je neki s dobrim informacijama u Gironi. Čitam i komentare ispod i općenito stav njihovih navijača, svi imaju ovakvo ili slično mišljenje. Možda je fkt problem u tom financijskom dijelu s Gironom, ne znam...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Kumar je jedan od onih koje možemo dogovorit sad ili će bit "opet nas muzu za 3+ milijuna", upita ima
  • Zagi
    14.4k
    Možemo li? Istra bi bila poprilično glupa da nam ga sada prodaje...
  • mali M
    9.4k
    Možemo li? Istra bi bila poprilično glupa da nam ga sada prodaje...Zagi

Ma možemo. Istra je lagano okusila kako izgleda kupoprodajni proces i neće oni stati. Vide da uvijek mogu preprodavati jeftine igrače i stvarati nove i to je za njih novi izvor love koja im je zamirisala
  • Zagi
    14.4k
    Ok ali zašto bi se sada obvezali za neku cijenu kada su mu već otvorili mjesto u momčadi? Mali bi si kroz 6 mjeseci trebao podići vrijednost. Jel, poučak Jagušić.

Jedino rizik ozljede. Ne izgledaju mi kao klub kojem fali para da bi toliko žurili u minimiziranje rizika.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Kumar je jedan od onih koje možemo dogovorit sad ili će bit "opet nas muzu za 3+ milijuna", upita imaTvrdica McTvrdi

Kad bi ga kupili i ostavili na posudbi ovu sezonu, njima stize jos jedan Finac u obrani jer je izgledno da ode i Maresic a nama je zalog za buducnost. Naravno tu je struka i njeno misljenje.

"Istria has renewed Raul Kumar's contract until 2030. The club considers him the next player to be sold.

Over the past month, several clubs have inquired about his situation and monitored him closely, including Milan and Inter."
  • hardek
    8.1k
    Dao bog da sam u krivu, ali ja mislim da Istra sa Kumarom želi otići na novi nivo izlaznih transfera a to je 5+ milja eura
  • Zagi
    14.4k
    Da budem precizniji, da naravno da se možemo dogovoriti . Daj novce i nosi.
    Ali ne za sitniš za koji forum smatra da bi nam ga trebali pokloniti.

Jakir jr i Kumar su podjednake kvalitete. Ok Leon je ljevak kaj je dodatna vrijednost.
    Leon je bolji u igri nogom , dok je Kumar bolji u duelu i brži.
    Jakir je kaj , 2.5m + 2m bonusa + postotak?

Nebu Kumar puno jeftiniji.
  • CastAway1986
    5k
    Sto se Kumara tice vjerujem da Istra planira zaraditi i vise nego na Lawalu , trenutno sumnjam da ga planiraju prodati iako su doveli nedavno kao stopera jednog mladog afrikanca ...Na kraju krajeva nisam siguran da ga uopce pratimo jer je jedino faze to pisao..
  • Borovljanin
    452
    Istra prvi put ima šansu ići u europu. Mislim da na zimu teško može ići taj transfer
  • Zagi
    14.4k
    Ako im je prioritet borba za europu , to je argument više da ga prodaju odmah.
    Mali ima 17 godina, nije tak dobar da ga nebi mogli zamjeniti nekim pouzdanim stoperom od 27-28 godina.

Vrijednost mu je u potencijalu, ne trenutnoj kvaliteti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.