• NitkoBitan
    34.7k
    Do jucer je Ljubicic bio taraba i promasaj a danas je odjednom postao dobar igrac, ali zrtva sustava. Biljezim.
  • ElDorado
    9.2k
    Baš tako. Lik je od pocetka sezone u konstantnom padu. Nema to veze s trenerom. U nekim osnovnim nogometnim vjestinama on je jednostavno bio loš. Još negdje do Malmoa stvar je funkcionirala i onda slobodni pad.
  • Ivan0302
    1.4k
    Prema našim informacijama, Raul Kumar je Dinamu prvi “pick” za pojačanje obrane i najveća želja kluba na tržištu.
    Kumar je ozbiljna opcija koju Dinamo ne samo da razmatra, već ga i intenzivno prati.
    Mladi hrvatski reprezentativac sjajnim je igrama za mladu reprezentaciju izborio mjesto u prvih 11 Istre, a statistički je trenutno jedan od najboljih stopera HNL-a.

U Maksimiru u njemu vide ogroman potencijal i, kako doznajemo, Dinamo je spreman krenuti po njega već ovog ljeta.
    Kumar se spominje kao idealna zamjena za Domíngueza, koji bi prema nekim prognozama mogao napustiti klub na ljeto.
    Doznajemo da interes Dinama Kumaru itekako laska, a iz prve ruke također saznajemo da mladi igrač već sada ima ponude ozbiljnih europskih klubova i velikana, no on to odbija i ostaje čvrsto fokusiran na Hrvatsku.
    Njegova filozofija je jasna, “korak po korak”: prvo HNL, a onda veće stepenice.

Nisam vidio, možda mi je promaklo jel išta bilo rasprave o ovome danas? Naš Faze je ovo objavio
  • ElDorado
    9.2k
    Do ljeta ko ziv ko mrtav
  • mali M
    9.4k
    odjednom postao dobar igrac, ali zrtva sustavaNitkoBitan

A dobro nije baš tako, baš sam ga pošteno ispljuskao u analizi utakmice, samo kažem da možda stvarno bi i bolje igrao box2box sa desetkom ali to Dinamo ne igra a on se nesposoban prilagoditi... Nemoj baš tak izvlačit iz konteksta
  • tp1997
    2.4k
    I sa svoje strane naglašavam da nisam nikada gurao narativ da je Ljubičić loš igrač ili taraba

Ali je igrač koji u ovom sustavu ne funkcionira, što povlači pitanje koliko se ciljano i strateški trošilo na ljeto
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Prema našim informacijama, Raul Kumar je Dinamu prvi “pick” za pojačanje obrane i najveća želja kluba na tržištu.
    Kumar je ozbiljna opcija koju Dinamo ne samo da razmatra, već ga i intenzivno prati.
    Mladi hrvatski reprezentativac sjajnim je igrama za mladu reprezentaciju izborio mjesto u prvih 11 Istre, a statistički je trenutno jedan od najboljih stopera HNL-a.

U Maksimiru u njemu vide ogroman potencijal i, kako doznajemo, Dinamo je spreman krenuti po njega već ovog ljeta.
    Kumar se spominje kao idealna zamjena za Domíngueza, koji bi prema nekim prognozama mogao napustiti klub na ljeto.
    Doznajemo da interes Dinama Kumaru itekako laska, a iz prve ruke također saznajemo da mladi igrač već sada ima ponude ozbiljnih europskih klubova i velikana, no on to odbija i ostaje čvrsto fokusiran na Hrvatsku.
    Njegova filozofija je jasna, “korak po korak”: prvo HNL, a onda veće stepenice.

Nisam vidio, možda mi je promaklo jel išta bilo rasprave o ovome danas? Naš Faze je ovo objavio
    Ivan0302

Ako ima istine pozdravljam potez, gledao sam bas svaku utakmicu i sa 17 godina stvarno igra s tolikom mirnocom i sigurnoscu da bas obecava. Eto nisam skaut ni neki insajder ali stvarno se moze reci da je odlican. Ali 2 stvari:

- bi li to znacilo neku prodaju Domingueza?
    - ako bi uzeli Kumara zasto onda nismo mogli jos dati priliku Jakirovicu?

Svakako bi bio odlican potez i nasa iduca zvijezda, vidjet cemo kako ce se sad nositi na skoljci s malo vecim pritiskom. No kazem, njega bi trebalo onda bome gurati svih 90 minuta a ne da grije klupu. Za neku ok cijenu bi stvarno mogli zaraditi dosta na njemu kroz par godina.
  • NitkoBitan
    34.7k
    ako bi uzeli Kumara zasto onda nismo mogli jos dati priliku Jakirovicu?BornaPŽ1986

Jer je ocito takva procjena da je Kumar veci potencijal.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Jer je ocito takva procjena da je Kumar veci potencijal.NitkoBitan

Pa i je, i to puno veci, ali stvar je sto je to pokazao u samo par utakmica HNL-a, nebitno koji protivnik ali gledajuci rekao bi da mu je ovo vec 4. sezona u prvoj ligi a ne debitanska. E sad, necemo znati na cemu bi bili s Jakirom da se barem probalo.
  • Jurki
    21.9k
    ako me dobro pamcenje sluzi, a mislim da jos za sad da.. ne sjecam se da su bili negativni komentari vezani za dovođenje Ljubicica.
    U redu, pogrijesilo se, na kraju bumo nekaj zaradili i ok.
    Nemoguce je pogoditi bas sa svim igracima. Kak je vec bilo spomenuto da je to tak lagano potrefiti igraca sportski direktor bi bio svatko.
    Nije se snasel i jbg idemo dalje.

i sam si skuzio da Jakir nije vise htio cekati. Svakom pa i povrsnom pratitelju zbivanja oko Dinama je jasno da ce se morati prodavati (prvi Dominguez) jbg to je neminovnost.
    Zakaj Jakir nije htio pricekati pola godine to treba pitati njega.
    Ne vjerujem da bi mu karijera sa 17 godina otisla u kurac da je pricekao pola godine ili otisel nekam na posudbu.
    Iduce sezone bi vjerojatno bio ako ne neizostavni clan prvih 11, onda uza rotacija sigurno. Ljepse mu je ocito imati konkurenciju od 15 stopera nego skoro pa zagarantirano mjesto.
  • IstokKa96
    882
    Kumar je veći potencijal od Jakirovića, znači Inter je izabrao manji potencijal...?
  • Zagi
    14.4k
    Zagi na sedmom nebuhardek

Upravo čitam članak i trljam oči. Ne samo da se roblem rješava sam od sebe nego nam i stiže neka lova u kasicu prasicu? Nadam se da se Zvoni tinta nije prolila usred prebrzog i prejakog stiskanja nalivpera.
  • Hoxhemo Titulu
    30
    Čekajte da Capellas skuži da Raul nije španjolac - nebu taj kod nas.
  • Mr Anderson
    16.8k
    pa ja to sve razumijem da ti ne odgovara sustav ali mi kod ljubicica govorimo o elementarnim stvarima a to je primanje lopte, spustanje po loptu, brz pas. . . Mene je bas razocarao...ovo je win win situacija za sve.Orc123

Upravo to, odlično si to detektirao. Ja ne znam kako je on igrao u Njemačkoj, možda je bio dobar. Ali uz ove elementarne stvari koje mu fale on je uz to ne baš brz, nije ni u duelima nešto dobar pa se postavlja pitanje u čemu je dobar? Desetka nije, nije ni šestica, na osmici se nije snašao. Što onda. Pa nije on igrač kojem ćeš prilagođavati igru.
    Najlakše je ko ova dva mudraca koju stranicu prije za sve njegove mane optužiti trenera.
    On je htio doći, mi smo ga htjeli, nije išlo, ovako je najbolje.
  • emilperska
    13.9k
    Nakon transfera Roberta Ljubičića 31. siječnja 2024. u AEK, GNK Dinamo je u toj sezoni nanizao 14 pobjeda i 3 remija do kraja sezone u prvenstvu..

Njegov brat Dejan iz Dinama odlazi 24. siječnja 2026. Ostalo je povijest..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.