• Jos-Optimus
    9.1k
    njima je trener svakako kriv, drugo je nebitno
  • cibona
    7.6k
    U potpunosti shvaćam Ljubu i njegovu odluku.

Što se tiče njegovog kratkog mandata u dinamu, razočarao je, neovisno o sustavu i postavkama igre koje su jasno katastrofalne.

Hvala na svemu i sretno dalje.
  • Crni86
    19.3k
    Ja sam dojma da nismo dobili niti 50% onoga on dejo zapravo moze. Al opet sasvim razumna odluka i sa jedne i sa druge strane.

Vezni red je ionako nakon dejinog odlaska jako dobro popunjen.
  • rakurs
    2.4k

S obzirom na to koliki dio plaće Girona pokriva u sklopu Livakovićeve posudbe, mogu si priuštiti da ga odjave iz La Lige kako bi registrirali Ter Stegena.

Pretpostavljam da Hrvat, nakon što je odbio igrati ovdje i poželio otići samo dva tjedna nakon dolaska, i dalje očekuje da Girona iskešira brdo novca kako bi se on mogao vratiti u Dinamo Zagreb.

Pristojni smo i formalni, ali samo do određene granice, prema jednom od najgorih profesionalaca koje smo imali u momčadi posljednjih godina.

Koliko vidim, čovjek koji je ovo objavio je neki s dobrim informacijama u Gironi. Čitam i komentare ispod i općenito stav njihovih navijača, svi imaju ovakvo ili slično mišljenje. Možda je fkt problem u tom financijskom dijelu s Gironom, ne znam...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Kumar je jedan od onih koje možemo dogovorit sad ili će bit "opet nas muzu za 3+ milijuna", upita ima
  • Zagi
    14.4k
    Možemo li? Istra bi bila poprilično glupa da nam ga sada prodaje...
  • mali M
    9.4k
    Možemo li? Istra bi bila poprilično glupa da nam ga sada prodaje...Zagi

Ma možemo. Istra je lagano okusila kako izgleda kupoprodajni proces i neće oni stati. Vide da uvijek mogu preprodavati jeftine igrače i stvarati nove i to je za njih novi izvor love koja im je zamirisala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.