• shameless86
    1.4k
    livakovic je inace u zagrebu,viđen na kavi sa barom neki dan ..mozda se kuha nekaj
  • mali M
    9.4k
    Ma zato i ja velim da će se svi manageri ponizno javiti Dinamu. Može Bara reć kaj hoće al nikad nebude u kontaktu s Barcelonom oko Hajduka.. Dinamo i managerima nosi veću razinu poslovanja
  • rokikaciga
    9.6k
    Bara treba Dinamu i Dinamo treba Bari sto je i vidljivo ako stvarno pomogne prebacit ovaj transfer preko finis linije. Al nemojmo se zavaravat da nebu uzeo postotak sad ili u buducnosti ili mozda cak od nekog drugog transfera
  • rakurs
    2.4k
    livakovic je inace u zagrebu,viđen na kavi sa barom neki dan ..mozda se kuha nekajshameless86

Jedino ako je jučer/danas stigao... Bio je prekjučer na treningu Girone, uhvatilo ga par slika i videa dok se snimao ter Stegen.
  • rokikaciga
    9.6k
    u zoru na treningu u Gironi, ujutro na kavi s Barom u Zagrebu
  • shameless86
    1.4k
    ne znam kad je imao trening,mozda je prije leta bio na kavi u hotelu jednom..al nebitno :rofl:
  • tp1997
    2.4k
    Ljubičić još jedna famozna "žrtva sustava", kao i Vidović.

Je li razočarao, apsolutno je, ali nije mu pomoglo to da se od njega traži da bude prvi igrač uz napadača u presingu, niti da u veznom redu daje ikakvu kreaciju. Puno bi se bolje snašao kao neki box-to-box igrač u sustavu s desetkom.

Teško da je od kapetana Kolna i ponajboljeg igrača Zweite došao u Dinamo i zaboravio igrati nogomet.

No eto, 4-3-3 ili smrt, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Bar smo nešto zaradili.
  • Orc123
    14.7k
    pa ja to sve razumijem da ti ne odgovara sustav ali mi kod ljubicica govorimo o elementarnim stvarima a to je primanje lopte, spustanje po loptu, brz pas. . . Mene je bas razocarao...ovo je win win situacija za sve.
  • njurci10
    360
    izašao iz rupe nakon pozitivnog rezultata, i šta drugo nego sranje odmah :lol:
    Propasti ćemo :lol:
  • tp1997
    2.4k
    Joj daj odi dovraga s tom pričom više, baš sam se ja jučer na onoj ruini smrzavao samo da eto mogu nabaciti zao osmijeh ako Steaua pobijedi, a i na svakoj sam domaćoj utakmici samo radi zluradosti.

Moguće je navijati i kritizirati, i da, nisam zadovoljan sa velikim brojem odluka ove uprave. Za koju sam, uzgred, glasao.

Ne čini te ta famozna pozitiva većim navijačem od mene ili ikoga drugoga tko ima kritiku.
  • njurci10
    360
    ali zato negativa čini boljim jel?
    Šteta da ovaj forum nema ignore opciju
  • mali M
    9.4k
    tako je, Ljubo je u glavi negdje posustao i jednostavno nema klika sa ovim Dinamom. Mislim dobro veliš i ti @tp1997 bolje bi mu pasalo box2box sa desetkom, ali to Dinamo trenutno nw igra. Ako se nemože prilagoditi i nezna drukčije onda sori al doviđenja...
  • BBBaranja
    4.5k

Kuhala se kava ak niš drugo :grin:
  • tp1997
    2.4k
    ali zato negativa čini boljim jelnjurci10

Nađi gdje sam to rekao.

Inače slobodno me ignoriraj, tvoje pravo. Forum je za raspravu, ja raspravljam, rado bih čuo i suprotne argumente.

Ako ih nemaš, samo ti preskoči moje upise.

Mada, uzgred da te pitam, je li Vice Karin širitelj negative koji je isplivao iz rupe nakon pozitivnog rezultata i za kojeg treba uvesti ignore opciju? Ili novinar s legitimnim stavom s kojim se složio i dobar dio foruma?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.