• nwankwo646
    1k
    Spomenu li Ljubičići za obiteljskim ručkom Dinamo... većina jela će se baciti.
  • CastAway1986
    5k
    pa i kad je dosao bio je dobar samo na pripremama , toliko dobar da su neki zazivali da mu kupimo i brata..
    Ja osobno smatram da ima mjesta u Dinamu ali nek se izbori za minute a ne cmoljiti preko instagrama..
  • mali M
    9.4k
    That was fast! :lol:

Odlično odlično reagiranje sportskog sektora. Nema razvlačenja tri godine jer netko je nije, šta ćemo s njim.. nezadovoljni i mi i on, pokazao se interes, riješeno... Bravo
  • hb1
    317
    Nekada se u životu moraš riješiti nekoga da bi ti krenulo na bolje, iako taj netko nije ni kriv za sve.
    Dejan Ljubičić je taj za ovu sezonu, vjerujem da će netko drugi donijeti puno više.
  • MarK
    1.3k
    Vrhunski potez je prodaja Ljuba. Milijun i rješavanje visoke plaće je top posao. Igrač nije za nas i to je to. Sretno mu
  • Ludovic IX
    10.3k
    tri zamjene možemo napraviti za EL.. kako je uletio topić, izletio je valincic kojeg moramo vratiti. Bennacer je drugi i treći će biti Livi ili Dani
  • ElDorado
    9.2k
    Kaj bi ovo za Dania trebalo znaciti da nas tu povezuje Bara a ne Capellas?
  • Omake
    15k
    Lepore buba. Dani je u agenciji Pinia Zahavia.
  • hardek
    8.1k
    Pa vjerovatno je Capellas taj koji inicira ovakve transfere, a Bara ih završava zbog svojih dobrih odnosa sa upravom Barce
  • Jos-Optimus
    9.1k
    ali stvarno pretjerujete sa sranjem po Kovačeviću. Jbt pobijedimo 4-1, vi i dalje tupite po čovjeku. Nema mjesta za sve. Da, neki se ne snađu u ekipi. Jedan *ebeni Wesley Sneijder nije uspio u Realu pa jbg.
  • Crusades
    21.3k
    opet taj Zajec muti sa svojim menadžerom. Dokle više!? :rage:
  • Jurki
    21.9k
    ne vjerujem bas da manageri idu krasti sa tuđeg tanjura.
    Ovaj žabar lupeta pizdarije ko i obicno.
  • mali M
    9.4k
    A nije mi jasna ni Barca ovdje.. znaju da mali nije uopće im opcija za prvu momčad, koji drek sad oni zmišljaju.
    Možda im je postalo jasno da Dinamo ima dobar nos za njihovu školu pa onda žele i oni probat vidjeti šta mi vidimo :rofl:

Šalu na stranu, ista situacija ko kod nas sa Jakirom, blizu je ali daleko od prve... Nek ga daju sa opcijom prvootkupa i bok, razvijamo im igrača
  • ElDorado
    9.2k
    valjda se pregovaraju uvjeti. Meni je nevjerojatno da bi oni platili sirovog Varelu 5 milja a oni nama daju Danija 1-2 milje ko Domingueza.
  • hb1
    317
    Mislim da je realno kao posrednik, sam je pricao po podcastima da u dosta transfera bude posrednik radi jakih poznanstava s dosta klubova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.