• marcio amoroso
    48.2k
    Ispunjava glavni Bobanov uvjet - nije Hrvat. Odmorit će se tu 6 mjeseci kao i Benacer jer Dinamo ne plaća 5m-10m+ otkupe.bobanzg

Aj cao
  • Sajla
    16.9k
    ne znam, blesav sam stvarno. pa daj nam napiši, koliko ću te moliti? kada i po kojoj cijeni smo trebali dovesti Fruka? a i Pašalića smo sigurno mogli prošlo ljeto dobiti od Amerikanaca za manje nego što su ga oni platili ili..?
  • Str1nger Bell
    3.2k
    Kad se javljaju balkan dede,balabani i ostali “taticevci” poput ovog gore znam da je sve u najboljem redu.
  • don
    17.8k
    od ovakvih "navijača" Dinama polako ali sigurno me odbijaju svi hrvatski igrači i "naši" dečki. Da Bog da imali legiju stranaca samo zbog vas klošara.

uđem u prvi komentar nakon objave Indexa da dolazi Rodriguez i "A naši dečki propadaju i idu za dž???"
  • Jurki
    21.9k
    da su se doveli Ivanovic, Pasalic, Fruk kad su bili jeftini.. znam tocno kakvi bi komentari bili..
    "Debili dovode igrace koji ne mogu igrati cetvrti rang takmicenju Njemackoj", "Koji ce nam kurac igrac raspale Gorice koja je lani skoro ispala iz lige"
    Isti ti koji danas seru opet po Upravi jer se doveo igrac iz Vukovara. A nitko ne zna kak bu prica s Tabinasom zavrsila.
  • vlatkomarkovic
    2.9k

Ne, koliko sam ja čuo, lova ne prevelika, ali postotak + buyback, tražili su običnu posudbu, ali ono to u današnjem nogometu za mladog igrača nemoguce…. Moguće da sam u krivu, jer nije finalizirano koliko ja znam….
  • The Undertaker
    9.5k
    Koja je ideja iza ove posudbe? Zamjena dok se Lisica ne oporavi? Zar tu još ne igraju Topić i Cordoba, moguće i Varela i Stojković u nekoj opciji?
  • Jos-Optimus
    9.1k
    ma ja bih rekao da se dugoročno na Bakrara gleda kao špicu, Lisicu kao rotacijsko krilo/budućnost i to je to. Mislim da se na Topića ne gleda kao opciju u nekom užem smislu sa bitnijom rolom.
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    od ovakvih "navijača" Dinama polako ali sigurno me odbijaju svi hrvatski igrači i "naši" dečki. Da Bog da imali legiju stranaca samo zbog vas klošara.don

Mislim da bi svi trebali mali stati na loptu btw… Ljudi su doslovno počeli srati sam da seru protiv drugih…. Ja spadam u tu grupu ljudi koji smatra da npr. Imamo mandat da dva juniora svake godine moramo promovirati, da bi trebali prvo traziti igrače iz akademije, pa iz lokalnih klubova i tako dalje…. Ali također mislim da je ovo good deal…. Strani mladi igrac s pedigreom Barcelone, mislim da je dobar deal…

Smatram isto tako da bi stranci u Dinamu trebali biti ili talenti ili donosioci razlike, a krpanje rupa bas u najekstremnijem slučaju, tipa lijevi bek potencijalno kada nema ni za lijeka…

Ali brate mili svi smo pretjerali, danas igra Dinamo i jebemo se ko budale…. Neki seru sam da seru, neki brane sam da brane jebote pas… Pa u picku materinu koji kurac…

Ovi bi da propadnu svi koji do zadnje sekunde akademskog ugovora nisu bili u akademiji iako Dinamo zarađuje na proviziji, ovi bi pljuvali da dovedemo ne znam kakvog aviona od stranca…. S druge strane jedni bi branili i ne znam koga Hasica i Colinu, a drugi bi branili Mbukua i Cordobu…. Pa jebote led šta nam nije svima u interesu da imamo normalne rasprave, ali da je granica da klubu želimo dobro…
  • Sajla
    16.9k
    Ljudi su doslovno počeli srati sam da seru protiv drugihvlatkomarkovic

kad netko napiše da je predsjedniku dinama uvjet za potpis igrača to da ne bude Hrvat, po takvome se samo i može posrati. da je napisao nešto poput tvog posta, ne bi bilo takve rasprave
  • vlatkomarkovic
    2.9k

Nisam se referirao na njega, referirao sam na “Don-a” i opće stanje…. Ovaj šta je popio trajni ban je jasno da je pak extra pretjerao ja pišem o općem stanju i samog sebe kritiziram prilikom toga između ostalog u nekim trenucima i raspravama…
  • don
    17.8k
    na šta se referiraš? Svi žele da imamo naše igrače iz škole u prvoj ekipi, očito nisi shvatio sarkazam koji je napisan ka odgovor na onako debilan post + na sve facebook komentare koji se dižu na noge kad vide da ne dolazi hrvat u Dinamo.
  • criticus
    5.7k
    Koja je ideja iza ove posudbe? Zamjena dok se Lisica ne oporavi? Zar tu još ne igraju Topić i Cordoba, moguće i Varela i Stojković u nekoj opciji?The Undertaker

Ja gledam na to, ako imaš mogućnost dovest mlado krilo iz Barcine škole za kojeg misliš da je extra talent (a po ovom što izlazi, očito se i Barci ne sviđa što bi moga otić), dovodiš ga taman da si za tu poziciju kupio igrača 3 dana prije.
  • Sajla
    16.9k
    razumijem te, ali razvlačimo stvari jer reagiramo na reakciju na reakciju na reakciju. nema potrebe p(r)ozivati (se) na dona koji je reagirao na inicijalnu idiotariju. admin je riješio, možemo zatvoriti priču.

mislim da smo skužili tvoju reakciju, ajmo sad fokus na tekmu i ovo zatvoriti kao što je zatvoren account onoga koji je to započeo.
  • don
    17.8k
    mislim da smo skužili tvoju reakcijuSajla

vi jeste, Vlatko očito nije :grin:

ajmo sad fokus na tekmu i ovo zatvoriti kao što je zatvoren account onoga koji je to započeo.Sajla

:up: :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.