• Jurki
    21.9k
    is a strategic documentrokikaciga

Imaju i tovari svoje, samo to zovu strategija.. iliti isti kurac.
    Moze se svasta nasrati na papir, al kad treba to pretvoriti u djela.. tu problemi pocinju.
  • rokikaciga
    9.5k
    Povlacim se sa foruma do sutra. Dvije bruke u 5 minuta dosta. Adio ragazzi
  • rioda
    12.9k
    Po svemu što se događa u posljednje vrijeme, meni se čini da je nama kao klubu veći problem što nam 'pola' mlađih kategorija drže menadžeri koji nisu skloni vodstvu našeg kluba.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Pavić realno nije imao nikakvog mjesta u veznom redu trenutno i ako smo nešto zaradili i uz to ugradili buyback opciju to je dosta dobar transfer jer on do minuta ne bi mogao doći.

Što se tiče Jakirovića, koliko god na prvu ružno zvuči da talentirani stoper ne može doći do minuta i odlazi u Inter treba ipak malo promisliti i zagrebati dublje.

Dinamo je prošle sezone izgubio titulu i završio drugi, ja stvarno ne razumijem ljude koji žele da u ovakvoj sezoni glumimo Lokomotivu. U našoj momčadi igraju i domaći (Valinčić, Beljo, Mišić...) i mladi potencijali (Dominguez, Vinlof). Stvarno tu ne vidim razlog da se traži problem. Što se Jakirovića konkretno tiče, tu je puno nejasnoća: odlazak u Inter umjesto ostanka ili odlaska u Salzburg, ignoriranje odličnog primjera razvoja mladog stopera u Dinamu i na posudbi (Šutalo), uzimanje broja 86 i odlazak iz "kluba za koji navija od rođenja" kako pišu neki forumaši s tek navršenih 18 godina?

Iskreno meni to nema baš nekog smisla za dečka koji baš toliko voli klub i koji je toliko htio razviti se u Dinamu, očito su u pitanju neki drugi interesi jer priča o tome kako se njega praktički tjera i ne daje mu se prilika se baš i ne podudara kad se pogleda nekoliko konkretnih činjenica.
  • CastAway1986
    5k
    Jako loš transfer i minus svima koji su ovo dozvolili, Šepic ,Pavić i šlag na tortu Jakirovic kao najveci talent generacije...Valjda je u planu jos neki Makhfaoui iz Samobora i slicni pokemoni...
  • Facke
    7.6k

Ajd naj motati. Pavic trenutne nema koj iskati v Dinamu , ak je istina da sme si osigurali buy back klauzulu onda je to top. Bume ga vidli v Rijeke.

Sepic je dober klub biral. Mislim da se bude uklopil u Istru.
    Tu je iste pitanje dali sme se osigurali. Ak jesme iste top posel. Decko ima mogucnost da se razvija , a mi ga mozda moreme vrnuti za dobru cifru ak se bude razvijal kak treba.

Kaj se tice Jakir juniora bumo vidli kakuv bude razvoj imal u Interu.

A tvoj komentar s pokemoni si si mogel lepe "sparati".
    Posto nam je dosel Roko Ban iz Sibenika, Maks Barisic je potpisal ugovor , dosel je perpektivni golman Znuderl itd.
    Bitne je srati. Ko da sme propali sad.
  • CastAway1986
    5k
    Gdje sam napisao da Branko Pavic ima trenutno mjesta u Dinamu ,odlazak Pavica mi se ne sviđa iz razloga jer je poklonjen Rijeci koja na čelu ima onog seronju koji pljuca po Dinamu gdje god stigne i šprda se kao i nedavno kad je ono izjavio za Stojkovica..
  • Navijač Dinama
    11.4k
    menadžeririoda

Mafijaši,biznismeni koji su kapital stekli na izuzetno sumnjiv način i prvenstveno obični reketaši i ucjenjivači. Nemaju ti ljudi pogotovo na Balkanu, neke prevelike veze ni sa menadžerstvom i sa nogometom za neke od njih kao što su recimo Šikić i Bara sam uvjeren nisu lopte na tjelesnom šutnili kao i pola novinara kojih piše o nogometu i Dinamu. Osim što im ti mladići služe vjerojatno kao paravan da mogu priznat i imat za opravdat druge stvari,poslove i interese di zgrću,obrću i peru novac,. Nažalost nogomet u smislu biznisa je jedna ogromna mutikaša i bućkuriš.

Mladiće koje očito nažalost nema tko uputit, a i roditeljima isto tako, nažalost naivni i pohlepni, jer misle da je i njihovo dijete jedan Gvardiol ili prije da im je dijete barem Luka Modrić koji je prije Dinama igrao na najvećim livadama(sve i jedan teren u BIH prije 20 godina, ni sad nije puno bajnije, ali naspam toga vremena je golden standard oremium deluxe edition).

Naveo bi to za roditelje jedan primjet tu kod nas iz Posavine, momak sa sela je bio vjerojatno veći talenat po svim pričama i scouta i što su ga gledali nego su to Mato Neretljak, Kuprešak iz Sarajeva, Bakir Beširević, Sulejman Krpić (i brojni drugi koje je ova naša općina iznjedrila) zajedno. Top u nozi, dribling, brzina, visina za svoje godine dečko brutalan talenat, išao iz malog sela, mjesta od nepunih 1000 stanovnika na probe u Hajduk (S.) Osijek, HR Dragovoljac, Inter, Cibaliju, pa čak i školu Arsenal(govorim o vremenu prije 12-13 godina), prolazio čak te probe i htjeli ga ti neki pomenuti klubovi, baš opasmo zagrizli. Na kraju je završio u nekom valjda 10.om po redu razvojnom timu Mainza, tadašnjem sedmoligašu u selendri kod Mahneima ili tko zna gdje već, daj Bože klub da taj više postoji.

Naravno sad se nogometom više i ne bavi, bauštelac je, a sve jer mu je otac prije svega bio jako pohlepan,kurčevit, umišljen i neupućen. Jer je uzeo na sinu nekoliko desetaka tisuća maraka, samo mu je bilo odmah tad,sina ko jebe, snalazi se, a mogao je uzet manje i u ratama od pomenutih gore provjerenih klubova sa puno jasnijim i definiranijim planovima za njega da se razvija kao i momak u tim pubertetskim godinama i on kao igrač, i da danas igra kad i ne bi uspio u makar tim klubovima, na makar neku osnovu talenta i prolazaka tih školi bi imao CV i bio u nekom srednjeligašu u Hrvatskoj ili u klubovima u vrhu Premier lige BIH. Međutim roditeljska sujeta i pohlepa je tada odradila svoje i jebiga...

Vezano za transfer Jakirovića. Ono što mi je samo i jedino krivo kod transfera Jakira jr. je da je taj transfer 2.5M€?? Za igrača bez stvarno nekih ozbiljnijih minuta u seniorima i nije možda loše, ali, postoji ali, uzmemo naše rivale i gdje se za njihove strvinare i igrače poput Prpića i Mlačića daje 4-5-6 miliona, a recimo uvjeren sam da pomenuta dvojica kao i onaj Skelin ne mogu Leonu hladne vode dodat.

Zasigurno da je taj se dio mogao puno bolje i mudrije odigrat, za možda razliku od pronalaska neke druge ekipe koja će moć istrpit 17.godišnjaka i puno bolje se završit i u konačinici bolje se zaradit za Dinamo kao zalog za budućnosti, no, što je tu je, okrenut se ekipi i nadolazećoj utakmici.

Nadam se da će više biti romantičara i igrača po Sandro Kulenović mentalitetu, koji će trpit i čekat, biti izdrkavan posudbama, dočekat svoju šansu u njemu omiljenom i najdražem klubu i svojih 5 minuta i šansu iskoristit na najbolji mogući način i biti recimo vodić ove momčadi kao što je on to zbog svega što se dogoilo i bio 80% prošle sezone, nego ovako kako se ovo sve sa Leonom nažalost završilo.

Leonu Jakiroviću od srca želim svu sreću u Interu, jer će mu zasigurno trebat, a i da ga za par godina ako ništa, makar gledamo u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.
  • CastAway1986
    5k
    Znači mali odlazi jer mu je stari dobar s mamićem. Ovo može i u shit of the day.cibona

Nažalost stari koliko god sam protiv odlaska Leona jer smatram da je najveci talent generacije ovdje ima dosta poveznice s kriminalcem ,nastranu da li je Sergej u nekom dobrom odnosu ili ne ,malog zastupa Agencija Arena ,vlasnici braca Dzidic iz Mostara ,između ostalog tu su kod njih i Sučić, vratar Rijeke Zlomislic ,Slavko Bralic i neka malo manje poznata imena ..Držali su jedno vrijeme restoran Taboo kako je i kolega @Niko1986 prije u postu naveo ,vise ga ne drze ali dok je bio u vlasnistvu braca krimosi su bili redovni gosti..U vlasnistvu imaju trenutno drugi restoran gdje je mlađi glava nedavno slavio rođendan i bio svakodnevni gost do odlaska u Sarajevo..Inace na tom rođendanu bilo je jos menadzera i bivsih nogometasa no ne bih o tome jer je nevazno za temu..U tome vidim jedini plus u odlasku malog Jakira ako cemo se tim potezom rjesit suradnje s takvim ljudima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.