• Noel
    18.4k

Ultras Intera od rođenja. Odanost klubovima nasljedio od oca.
  • Marc
    819
    Ide na kraju za kikiriki.. po meni jako loša odluka uprave da ga pusti. Ne sviđa mi se smjer koji smo izabrali i nadam se da griješim.
    Ulazni transfer: Tabinas
    Izlazni transferi: Jakir, Pavic, Belinho, Šepić
    Kaj da velim…
  • Fatos Beqiraj
    942
    Sretano u buducnosti Jakiru, nadam se da ce nas razuvjerit sve, jer ovo je po meni uzasan potez
  • Praskaton
    5.1k
    Ok ako se nisu mogli dogovorit(a klub je morao naći načina da malog zadrži) najbolje se razići.Al kakva je ovo cifra 2,5mil e.

Pa prije 10 godina ovo nebi smatrao za dobar posao.
  • badjibadara
    8.6k
    Broj 86 na dresu se ubuduce mora zasluziti.
  • hardek
    8k
    Ne mogu reći da mi nije žao. On mi je bio jedini u ovoj mlađoj generaciji kojeg sam imao u glavi kao fix za sljedeće 3 godine. Neki ce reći ako hoće nek ide, ali nikako si ne mogu izbiti iz glave to da smo mu dali 3 puta po 10 min kad smo vodili par golova razlike da do ovoga nebi došlo.

Koliko god je mali Jakir kriv za ovo, toliko smo i mi. Ne treba bježati od toga
  • Noel
    18.4k
    Broj 86 na dresu se ubuduce mora zasluziti.badjibadara

Taj broj 86 na dresu klasicni populizam za neuku rulju.
  • din
    1.2k
    Meni je iskreno isto čudno zašto ide, pogotovo jer si mogu zamisliti da se Domingez proda na ljeto za visoku cijenu ako odigra odličnu polusezonu, što ne sumnjam da hoće.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    E cifrom su pokazali da nisu ništa bolji od Vafla i da ne znaju prodavat.
  • don
    17.7k
    - za transfer.
  • Ijayi Atiemwen
    5.2k
    nikako si ne mogu izbiti iz glave to da smo mu dali 3 puta po 10 min kad smo vodili par golova razlike da do ovoga nebi došlohardek

Na 5-1 protiv Slavena Jakirović zakucan za klupu a Villar ulazi. Bravo Kovačeviću, glupljeg trenera nismo imali.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    Od mene minus za transfer, ali pitanje kaj je bilo u pozadini s obitelji Jakir.
    Tak da... sretno mu bilo s Interovim razvojnim planom
  • Jurki
    21.9k
    Bez obzira na to kaj smo sjebali mi, ali meni nije jasno da se njemu nije dalo ici na posudbu u Vukovar, Belupo nebitno.
    Odradis posudbu u hnlu i na ljeto se vratis u prvu momcad.
    Sad kaj je tu je. Popusili smo i mi, a mislim da i Jakir.
    Los klub i losa liga za tako mladog igraca.
    Agent je sigurno sretan.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Za Pavica ajde, pokazao je nesto, polomio se, povratak, pa nema mjesta.. Nije mi drago da je u Rijeku, al jbg.
    Za Jakira mi tesko prozvakat. Kao sto je gore napisano, od njega sam ocekivao da ce bit next big thing.. Steta, ne znam sta vide u toj Italiji, nek je sa sricom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.