• vlatkomarkovic
    2.8k

Pa ok, ali tako mogu dovesti 99 igrača, očito vide nešto u njemu, a i ono ovdje se radi o dečku koji je hrvatski reprezentivac u svim generacijama, koji je odigrao neke HNL minute, koji dolazi iz akademije koja je među najboljima u Europi još uvijek po reputaciji, i u klubu koji igrao LP i trenutno igra EL gdje je on priključen seniorskoj momčadi…. I sada ga Inter želi…

Benkovic na temelju toga svako malo nađe klub iako ima leđa Ivice Kostelica…. A i općenito mislim da je u svakom izlaznom transferu uvijek dobro ubaciti klauzulu od prodaje umjesto nekog dijela fiksne odštete…. Nama su se te klauzule pokazale izrazito profitabilnima….

Ubaciš 10% od prodaje (ne profita), 10% ak propadne fkt do kraja ili se polomi nikom ništa, ak uspije onak na pola uzet će ga Genoa za 8 milki, dobiti ćeš 800 k, ak uspije kak spada, uffff vuk sit koza cijela….

Pa pogledaj glupi Hajduk, da imaju 5% od Vuskovica sad bi im smiješili milijuni… Ali su glupi….
  • Jurki
    21.9k
    nije da ce se pretrgnuti da mu pomognu da uspije.
    Svi ti bogati klubovi svake godine prevrte hrpetine igraca.. pa tak rade doselekciju.
    Italija je sama po sebi sranje za mladog neafirmiranog igraca.
    Pokupe klince odsvukud pa ko prođe prođe nema tu neke filozofije.
    Ili jesi ili nisi. Nema tu cekanja.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Stari moj onaj Faye koji nije dobio minute u Barci, je prodan za 10 milijuna u Rennes i sada je na posudbi u Cremonesseu, a i tamo sitno igra, ali gle… Na papiru propao, a Kustošija AKA Andy Bara uzeo lovu….

Uvijek ide klauzula, ali uvijek…. Da fulaš s tom klauzulom 5 puta, 6. Put da pogodiš isplatiš sve klauzule i još vise dobiješ…

Uopće je nebitno kakav će biti igrač, ja želim svima sve najbolje, ali ako čovjek dolazi iz naše akademije i onda ga Inter kupi s 19 godina, taj bu se još negdje prodal 100%
  • Jurki
    21.9k
    jebes Fayea.. to je svima jasno da se prala lova.

Rennes je bogat klub pa im se jebe za 10 milja eura. How yes no.
    Cisto pranje love.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Ja sam idiot, sto uopće raspravljam s tobom…
  • Fatos Beqiraj
    930
    Svaka cast svakome, al bas ne vidim gdje je Pavic mogao igrati u nasoj momcadi. I u buducnosti gdje moze igrat. Imas Misica par godina, Soldu, Radosa, Boskova.

Vjv su ga vodili na pripreme da vide zadnji put i procijene moze li negdje se ugurat. Vjv nije pokazao se nista spec.

Ovo je najbolje za njegovu karijeru
  • krvaveoči
    33
    Još nije ni sjeo na avion za Milan,već je propao kaže kolega. Nije da je sve češće pojava da neki bivši junior napravi nešto dobro.
  • Jurki
    21.9k
    konacno se radi bas selekcija klinaca i opet ne valja.
    Ocito nam opet treba da imamo 60 igraca pod ugovorom kojih se necemo moci rijesiti osim raskidom ugovora na stetu kluba.
    Imamo igrace koji ce pokriti te pozicije za iduce 2-3 godine sigurno. Misic, Soldo, Zajc... dolaze mlađi.

vjerojatno se referiras na moj post.
    Daj si molim te potrazi spisak igraca koji su kao neafirmirani otisli u jebenu Italiju i nađi u moru tih imena onog koji je uspio.
    Nije uopce stvar u imenu i prezimenu igraca, vec destinacije za koju je toliko zapeo dal on ili ljudi koji ga vode, nebitno.
    Te nakon toga pogledaj na TM koliko taj isti Inter ima stopera u seniorima i u23 ekipi.
  • krvaveoči
    33
    za uspjeti u sportu općenito ne postoji recept,nitko ne kaže da će bit novi Bastoni,Al da bas si uvjeren u propast igrača mi je banalno.
    Ja bih se rađe zapitao ako je podcrtan kao projekt kluba i ako nam je bilo u interesu prije 6 mj da je on taj. Što se to desilo da odjednom ga prodajemo?
    Da je jednom opalio lažnjak na seniorskoj tekmi dobili bi duplo. Mene žalosti da sve manje igrača s ovih prostora ne može naći zajednički jezik sa Zvonom,oce li to bit pozitivno nakraju svega il ne,nećemo suditi sad nego kasnije.
  • Jurki
    21.9k
    za ne uspjeti u nogometu idealan recept je otici u Italiju.
    Nađi mi jednog naseg koji je uspio tamo a da je otisel kao neafirmirani igrac.
    Inter ima stopera na lopate.. konkurencija mu je brutalna. U23 njihova momcad ima 6 stopera.
    Sigurno ce jos nekog klinca iz juniora potegnuti u tu u23 momcad.
    I kak ce se tam probiti?
  • Mali dioničar
    19.3k
    Mene žalosti da sve manje igrača s ovih prostora ne može naći zajednički jezik sa Zvonom,oce li to bit pozitivno nakraju svega il ne,nećemo suditi sad nego kasnije.krvaveoči

A s kojih su prostora Beljo, Valinčić, Lisica, Soldo, Goda...Zajc...
  • Facke
    7.6k

Oni su dosli s marsa
  • din
    1.2k
    Objavio fabricio here we go za Jakirovića u Inter. 2.5mil + 2mil eventualnih bonusa.

Sretno mu bilo
  • OsamŠest
    6.7k
    Mene samo zanima hoće li Jakirović uzeti i u Interu broj 86 na dresu?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Tko je sad otišao nema smisla plakati, idemo dalje. Ono kaj generalno nije dobro da mladi idu. Da, menadžeri, roditelji, mediji ovo ono al tog je uvijek bilo i uvijek će biti i tvoje je da znaš plivat u tom bazenu. Previše puta se ovaj obrazac ponovio u zadnje vrijeme da ne mogu biti optimističan da s nekim novim se ne će dogoditi ista stvar kroz koji tjedan ili mjesec.

Svi ljudi koji ovdje prate mlađe kategorije su se složili da nam je Pavić najbolji igrač tog godišta i ovo kae bio na terenu je bio pristojan. Zašto prije početka sezone nije rečeno umjesto da dovodimo i Ljubičića i Villara i Zajca Pavić je jedan od tih u rotaciji? Ne znam. To se moglo planirati, ne može nitko reći da je splet okolnosti (Bennacer je uletio kao nenadani splet okolnosti, to je drugo). Rekao bih da se ljudi više uzrujavaju/brinu oko budućnosti, a ne sad pojedinačnih slučajeva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.