• Dzoni
    3.5k
    Eto, oni nama Dro Fernandeza, mi njima Jakira i eventualno do 2mil i ja bih rekao da je to i više nego fer
  • Masto
    843
    krenulo s filipincima
  • Zagi
    14.2k
    Naslov prvog članka bi bio "Pretvaraju li Možemo, Boban i Capellas Zagreb u Manilu?" .
    ...
  • Fatos Beqiraj
    893
    kljuc za kljuc, oba sretna
  • Jurki
    21.8k
    Ovo mi se ne sviđa da smo dali Istri igraca koji igra lijevog beka, poziciju koja je veoma deficitarna. Prvo sam mislil da je samo posudba, a sad objavila Istra da su ga potpisali do 2030.
    Nadam se da smo ugradili buyback klauzulu, pravo prvokupa ili bar %.
  • Kia pride
    133
    kad smo kod Dubrave i Šepića, to sam čuo prije koji dan, sad čujem da ide i Branko Pavić u Rijeku ( nisam insajder, pišem što sam čuo)
  • krvaveoči
    25
    Mislim da ne postoji netko na forumu kome je svejedno da se ovakve stvari desavaju,sepic,Pavić,Jakir,pa pod pretpostavkom za traženje minuta i prilike Mikic,Horvat,zebic.
    Sve dečki koji su pokazali neki potencijal za igranje prvoligaškog nogometa,možda nisu svi ranga za 20+miliona,ali su definitivno vrijedni ulaganja i prilike.

Mislim da jebeno lutamo i mogli smo misliti da su to sve izolirani slučajevi,ali svi oni su isti slučaj.
  • Orc123
    14.6k
    Eto svi su otisli, ali jos nitko nije otisao....daj se stabilizirajte.
  • GOAT
    4.4k
    Dro FernandezaDzoni

@Droljo Sta ti dode ovaj?
  • Zagi
    14.2k
    Tu su neki hvalili Šepića, ja iskreno nisam bio impresioniran ničime.
    Onaj Majdančić iz 2005 godišta mi je bio puno bolji ,a i on se nakon izleta u Italiju odlučio karijeru spašavati u Orijentu.

Vrbančić,Pavić,Mikić,Jakirović i Horvat su kategorija iznad.
  • Sajla
    16.6k
    Šepić, Pavić, Jakir, Mikić, Horvat, Zebić - 6 igrača. za sve njih nema mjesta i minuta u prvoj momčadi dinama i nikad neće biti situacija da odjednom bude. recimo da bude za jednog, dvojicu - hoćemo onda zbog ostalih 4-5 reći da ništa ne valja? koji je to čarobni broj mladih iz naše škole koji moraju igrati u prvoj ekipi da bi sve bilo OK i što s njima kad sljedeće sezone pokuca nova generacija?

dinamo za svoje dobro ne smije popustiti pritisku javnosti i novinara, roditelja i agenata, a mora od sljedeće sezone tim dečkima pokazati gdje im je trenutno mjesto u seniorskom nogometu stavljajući ih u drugu momčad. kad ih razvale klipani 10 godina stariji i 15 kila teži na nekoj drugoligaškoj livadi, možda netko od njih pomisli - pa i Olmo je igrao za drugu ligu kad je bio mojih godina, i Franjić, Šutalo, Baturina, Sučić su igrali za juniore... ne može pola generacije preskakati stepenice, nisu ni svi dovoljno dobri za dinamo.

i da, ne želim da odlaze u Istru, Slaven ili Varaždin, ne želim da odlaze ni u Italiju, Njemačku ili Španjolsku. želim da Šepić i budući "šepići" u dinamu okuse seniorski nogomet. za dobro dinama, ali jednako tako i za njihovo dobro. vjerojatno ništa od ovoga ne bismo pisali da je ove sezone krenula druga momčad i da sad ti klinci igraju protiv Rudeša, Cibalije i Dugopolja i iz prve ruke vide koliko su dobri u usporedbi s njima. bude sljedeće.
  • Kia pride
    133
    ovo što pišeš Sajla je onako bi trebalo biti, ali to je sve gledano krzo roze naočale.
    Sumnjam da će po pitanju mladih igrača biti išta bolje ( oni to znaju, nisu glupi, vide da je teško se probiti). navodno je Riera osobno zvao Šepića i rekao mu da ga želi i da ga vidi u ekipi. Kova vjerojatno ne zna ko je Šepić. Igrači nisu imuni na takve stvari. Jasno da nije isto Dinamo ili Istra. Ali nije Isto Istra ili Dubrava ili Istra ili Dinamo 2. Danas se iz Istre može transferirati za ozbiljne novce u ozbiljne lige.
  • ElDorado
    8.9k
    Ja se samo nadam da nije otisao besplatno. Koliko se sjecam relativno nedavno je potpisao ugovor.
  • rioda
    12.8k
    Kova vjerojatno ne zna ko je Šepić. Igrači nisu imuni na takve stvari. Jasno da nije isto Dinamo ili Istra. Ali nije Isto Istra ili Dubrava ili Istra ili Dinamo 2. Danas se iz Istre može transferirati za ozbiljne novce u ozbiljne lige.Kia pride

Tako nije isto ni biti trener Dinama ili trener Istre. U Dinamu trenera drži realno jedino rezultat i teško ćeš naći trenera koji će osobno ići 'linijom većeg otpora' i u ekipu staviti dva juniora, a istovremeno biti pod pritiskom rezultata. Ipak vjerujem da će se uskoro malo sve presložiti pa će oni najtalentiraniji ipak lakše doći do minuta, prvenstveno mislim na skraćivanje rotacije, ranije guranje u seniorski nogomet kroz B ekipu i tako dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.