• modri-kibic
    1.1k
    Screenshot-2026-01-15-14-53-10-724-com-facebook-katana-edit.jpg

Kod mene ima jedan + u startu zbog ove zadnje rečenice :cool:
  • criticus
    5.6k
    Dotakli smo dno. Razina frustracije, pljuvačine, pametovanja i mržnje upisa na temi je pala ispod tovarskog standarda. Neka nam je Bog na pomoći.
  • Pacho
    12.8k

Uz to da je prag tolerancije valjda visi kad je transfer od 50k eura.
  • Zambatine škude
    4.1k
    Za Leona postoji vrlo jednostavno rješenje, a to je prodaja za nekih 4-5 milja i 20% idućeg transfera u Hull City.

Na taj način su sve strane zadovoljene.

Leona će trenirati najbolji trener koji zna kako ga treba razviti u vrhunskog igrača, a to je Sergej Jakirović
    Mali dioničar

I za dodati, Jakirovć je dao šansu već jednom talentiranom stoperu i projektu kluba. Pa kad ga je Čop izvozao ga je maknuo iz ekipe, puknuo na posudbu i potpuno ubio.
  • Jurki
    21.7k
    Dres kosta 100 eura, proda se 500 dresova i otplatili smo transfer.
    Siguran sam da se bu naslo 500 Filipinaca koji budu kupili dres.
  • Zg123
    3.3k
    Ja ne znam tko za ozbiljno shvaca ovog Fabrizija Balkana za siromasne. Ma i to mu je preveliki kompliment, lik je cak neka nasa verzija Crnih kesa, iskreno mene bi bilo sramota
  • Ivdzo11
    8.9k
    Jučer je bilo sve gotovo, čak je i predsjednik Kayserispora rekao kako je postigao dogovor s četvoricom igrača, od kojih je jedan Pierre-Gabriel. Ali, danas dolazimo do novih informacija, a one su da je RPG ponuđen - Widzew Lodzu!? To je zimski mercato, dok nije potpisano, ništa nije gotovo... Pratit ćemo nastavak ove priče!
  • hardek
    8k
    Ovo je najbolji upis na Zoni zadnjih mjesec dana.

Atmosfera je baš toksična u zadnje vrijeme. Imam osjećaj sta god da napišem da ću dobiti odgovor od kojeg mi prži krv u žilama i tlak skače na 200. Nebitno da li napišeš nešto kontra ili za Bobana, trenera, igrača. Apsolutno znam da će mi svaki upis pokvarit raspoloženje i sve sam manje aktivan iz tog razloga.
  • Orc123
    14.5k
    a ja smrdim? :lol:
  • rokikaciga
    9.3k
    kad sam napravio racun ovdje sam cuo legende o tvojim upisima na ovoj temi ali moram priznat da sam razocaran relativnom neaktivnoscu :grin:
  • Zoran
    419

Bi oni kupili dres da netrebaju novce slat doma ženama :-)
  • Orc123
    14.5k
    mah, stisnu te godine pa se moras uozbiljiti ali i sad me pukne juzina s vremena na vrijeme hahaha....

Salu na stranu, nije isto kad ti klub vode na daljinski Tomacic ili kak se vec prezivao onaj koji bio u Upravi a nikad nismo ga ni vidjeli ni culi zajedno sa "uvazenom" gospođom Peras ili sad kad su na celu ljudi koji nemaju nikakav skriveni interes na racun Dinama vec to rade iz ciste ljubavi prema klubu na celu s Bobanom.
  • njurci10
    335
    meni i nkdz86 od takvih
  • Laugreano
    5k
    Fascinantno je koliko se percepcija cijelog kluba mijenja u glavama ljudi, isključivo prema rezultatima seniora. Kad rezultati i igra malo zapnu, odjednom ništa ne valja. A da se zareda 6–7 pobjeda uz dobru igru, sve bi opet bilo idealno. škola najbolja, Boban car, financije nikad jače, pojačanja brutalna, trener najbolji.
  • bazooka93
    83
    bbb poprimaju juznjaci mentalitet od euforije do katastrofe. Jos kad su krenuli s plavim nocima i brojanjem clanova.
    Sve je to divno krasno ali dajmo fokus na rezultat jos smo veoma aktivni u hnl-u i u europi.
    Pobjeda protiv steaue bi pokrenila lavinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.