• badjibadara
    8.6k
    Zar nije i Sergi stigao bez kuka? Samo nastavljamo utabanom stazom i spustamo se prema koljenu. Sljedeci ce stici bez skocnog zgloba.
  • rokikaciga
    9.3k
    Ja cu samo rec da je Fakin jedan od korisnika zbog kojih preskacem citanja citavih rasprava, manje sudjelujem u temama i opcenito mi smanjuje uzitak citanja Zone. Sva sreca tu su decki kao Krizy, Omake i drugi koji se ponekad ubace izmedu ovog proljevanja zuci bilo prema drugim korisnicima foruma, bilo prema sportskom direktoru i drugim djelatnicima kluba ili prmea igracima.
  • Crusades
    21k
    +1. I nije samo on
  • Droljo
    24.1k
    Sva sreca tu su decki kao Krizy, Omakerokikaciga

A ja ništa!?
  • Kaiser
    265
    Možda su u klubu krenuli u konačni obračun s "insajderima" i s insajderima.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    @FazeN brate koeficijent pogodaka ti je gori od danskog meteorologa u zadnje vrijeme. Brate ne da te stalo ,al baš stvarno te stalo. Znači u desnu ruku šaka soli i vaš je iza preko lijevog ramena dok gledaš poster Bruce Leeja i ponavljam riječi Bruce Lee mi ti se divimo , tačno 37 puta ,mora bit neparan broj ponavljanja. Moramo skinuti taj urok brate :razz:
  • badjibadara
    8.6k
    Imaš moju riječ da neću napisat više slovo ovdje.FazeN

Dakle znam da je igrač u Zagrebu i SD Dinama je rekao da dolazi i ja bi namjerno išao izmisliti laž koja je kontra toga svega? Koliko bi to debilno bilo.
    Uopće se ne bi čudio da je potpisan jer je jeftini i lagano će se sve sanirat, no dobro, ovo je sad ispalo toliko blam slažem se, da do kraja ljeta ne smijem reći "a" već mi možeš pišati u usta.
    Ali slažem se s tobom (nije sarkazam) ne pišem više, zasluzeno.
    FazeN
  • Ljubo
    358
    isto možeš reci i za insajdere, nekad i pogode informaciju ali dosta puta i promaše jer je takav posao da nikad ne znaš sto će biti. Po meni bolje da se nikakve info ne izbacuju do samoga kraja kada je to 101%.
  • Jurki
    21.7k
    Malo offtopic.. decki pogledajte si jos jedanput podcast s Tironijem.

Covjek je otvoreno rekel da je cesto dobio neku informaciju koja je "100 posto" pa se na kraju ispostavilo kao cisto sranje.

Nemojte srati po covjeku bezveze.
  • fakin
    2.7k
    znači tabinas je prvi igrač u povijesti koji je "pao liječnički", a onda ga je klub potpisao. ovo je onda svjetski raritet ako je vjerovati insajderu fazeu

meni jednostavno više idu na jetra ljudi kojima je vlastita promocija važnija od kluba.
    kakve klub ima koristi što faze napiše da je tabinas pao liječnički? da je čak i pao je li i u interesu Dinama da se to javno objavljuje na forumima po internetu? naravno da nije, Boban bi prvi bio protiv toga, kao što je i rekao na članskom danu što misli o novinarima koji objavljuju insajderske informacije.

tako da molim ljude da poštuju klub i da im klub ne služi za vlastitu promociju.
  • NKDZ86
    7.2k
    filipinci u Hr na aparatima od sreće. još 1 indijac fali i nepalac
  • rokikaciga
    9.3k
    Morat cu cesce svratit na sank, priznajem. Primi moje isprike :heart:
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    a ko om je kriv sad ,ti si ih upozoravao doktore , a oni po svom . Jebiga probao si , a sad Tabinase nestao ti Bog da se ozljediš negdje na treningu. Onda dolazi brat @FazeNna svoje i prvi edit nakon samovoljnog bana , šta sam vam ja Reko :lol:
  • Bernard
    1.1k
    Odo do Mlinara da vidim slave li Filipinci,vele svi će postati plavi prijatelj i Zg će preplaviti Tabinas dresovi..
    Šala mala sretno malome.
    Al ovo fa fejzom pa druge sekunde potpis Tabinasa umalo se nisam upišao o smijeha.
  • Goncalo Santos
    3k
    Inace za ekipu koja se sprda kako je moguce pasti ljecnicki i svejedno potpisati za klub, nije ljecnicka sluzba vrhovni autoritet i zadnja koja stavlja potpis na ugovor.

Oni daju svoj sud sa strucne strane, upozore na neke stvari koje bi mogle biti u buducnosti problematicne, a sportski direktor ili u ovom slucaju boban sam procijeni isplati li se ulaziti u rizik.

Npr, bosko sutalo je kod nas isto "pao" ljecnicki jer su doktori rekli da postoji velika vjerojatnost da ce imati problema s koljenima i vjerojatno ce se ozljediti. Ljudi koji su tada bili u klubu su to znali i svejedno usli u rizik, koji se nije isplatio.

Koffi kouao koji je pao ljecnicki ove sezone standardan i dobro igra u metzu sa preko 1400 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.