• FazeN
    5.1k
    Može ban sad onda slobodno za širenje dezinformacija, igrač je predstavljen.
    Ukoliko bude imao problema s koljenom tokom sezone, super.
  • fakin
    2.7k
    čestitam Dabcu na dovođenju novog igrača u Dinamo. ispričavam mu se što sam napisao u zadnjih par postova vjerujući da je faze insajder i da ima instinite informacije o Dinamu.

od sad vjerujem samo i isključivo službeni izvorima, nikakav faze i slični.
  • Crusades
    21k
    Brat napiše da je "pao" liječnički i sad ga službeno predstave. Daj više nek ne piše ništa.
  • crophantom
    2.7k
    Kak je sad u pol sata odradil i drugi liječnički, neozbiljne su to provjere.
  • fakin
    2.7k
    sve je u redu, upravo je potpisao za Dinamo. ispričao sam se, jbga vjerovao samo opet ovom insajderu iako najčešće što on napiše je krivo, ali eto lakovjeran sam.

bravo Dabac.
  • Ljubo
    357
    @Brusa dobro ste rekli kolega, ispada da su drugi put bila lakša pitanja.
  • Pavinho
    427
    @FazeN neko ti ga je stavio :point: :ok:
  • FazeN
    5.1k
    Daj više nek ne piše ništa.Crusades

Ne pišem ništa više te napustam forum ovo ispade blam haha.
    Nasa lijecnicka sluzba je rekla da Tabinas ima problema s koljenom, valjda znaju što rade :)
  • Orc123
    14.5k
    I Dominguez nema kuk....
  • fakin
    2.7k
    ma sve je u redu sad, jbga faze opet piše dezinformacije, a ja kao i veliki broj forumaša sam se navukao na njega.

bilo mi je čudno da dabar tako nešto javno kaže, a ne istupa skoro nikada, ako nije to 100% sigurno.

i bilo je 100% sigurno, samo eto neki ovdje pišu izmišljotine pa me povuklo. sve je ok na kraju ispalo za naš klub
  • Omake
    14.8k

Malo Morgen

• Jurki
    21.7k
    Ne pišem ništa više te napustam forum ovo ispade blamFazeN

Samo ti pisi.. a hrskavicu.. ma jebo to, kod nas igraju igraci bez kuka ... u drugoj ligi tak i tak bu igral utakmice jednom tjedno.

Nafilat mu cijenu i iducu zimu frknut nekam za milju, milju i pol i bomba.
  • crophantom
    2.7k
    Nasa lijecnicka sluzba je rekla da Tabinas ima problema s hrskavicom koljena, valjda znaju što rade :)FazeN

Rekli su mom susjedu prije 25 godina da ima jos 6 mjeseci, pa evo ga i danas je živ, puši 2 kutije Filtera 160 dnevno i dalje
  • fakin
    2.7k
    DINAMO je dovršio transfer Paula Tabinasa. Branič Vukovara postao je igrač Plavih. Odšteta iznosi 50 tisuća eura, a Filipinac će se odmah priključiti momčadi Marija Kovačevića na pripremama. Tabinas je nedavno izbačen iz momčadi Vukovara odlukom uprave jer nije htio produljiti ugovor koji mu traje do konca lipnja ove godine. Uz njega je zbog istog razloga izbačen i David Mejia, prvotimac Silvija Čabraje.
  • FazeN
    5.1k
    ma sve je u redu sad, jbga faze opet piše dezinformacijefakin

Imaš moju riječ da neću napisat više slovo ovdje.
    Tvrdim da nije dezinformacija i da je pao prvi liječnički te da ima problem s koljenom.
    Procitaj ponovno gore da sam napisao da je pao prvi i ne znam hoće li bit još dodatnih pretraga i hoće li doći.
    Ne pišem više ništa.
    A ako Tabinas bude imao problema s koljenom sjeti me se :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.