• fakin
    2.7k
    oni koji ga napadaju očito ga napadaju zbog ponude ovog ljeta, a ne zbog ovog sad
  • emilperska
    13.5k

Ujutro smo imali poslanicu. 8 dana do osvete za 1993. S tim da tesko je rec jel bi to bila osveta, tko drzi prava na Steuau iz 1993. itd. hahaha..
  • emilperska
    13.5k
    Moramo prestati napadati sve talente iz HNLa koji su nas zaobišli. Za neke snosimo dio krivice jer nije bilo sluha/želje/takta i krivo se odreagiralo. Kod nekih kao tipa Fruk bilo je jednostavno nerealno da dođu u Dinamo jer se 2023. kad je odlazio iz Gorice mogao naigrati samo u raspaloj Rijeci koju je Jakir nakon Palikuće digao na noge, u Dinamu tad i ne bi baš igrao. I u prvoj riječkoj sezoni baš i nije bio toliko dominantan. Eksplozija se desila u 2. sezoni. Slicna stvar i Pašalić koji je prije dolaska u tada nejaku Rijeku, bio na baušteli u Freiburgu i igrao 4.njemacku . Ne znam što bi on tada kod nas radio i realno smijali bi se i Perasici i Šimiću da su ga uzeli dok igra 4. njemačku.

Kod Jagušića mislim da je sjeb kod nas. I da je trebalo imati vise takta. Ovog ljeta samo smo tu plačipičku Villara koji je beskoristan za roster platili 3m EUR. Sada nam je puno za Jagušića kao hrv.reprezentativca dati 3-4. Nešto je tu poslo krivo i nema veze, idemo dalje. Jagušić je već lani radio razliku u HNLu i to se vidjelo. Mozda je puklo skroz na relaciji Škegro - Boban i Bobanu je pun kurac Škegre i ne zeli imat posla s njim.

Njemu sretno radi repke, nama sretno u nikad bitnijoj sezoni. Besmisleno je vise pisati i raspravljati o malom.

Molio bih i dragog kolegu @Haza da onda prestane izvještavati o malom. Mali nije igrač Dinama, nece bit i više nije bitno tko je kriv jer je gotovo i sam kurimo frku s 500 upisa o igraču koji ne moze i ne zeli doći kod nas. Priči kraj za mene.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k
    Treba napadat agente.
  • Efes Pilsen
    14.5k
    Da, kriv je placipicka Villar jer se mimozica boji konkurencije kod trenera koji ga je progurao u seniorski nogomet.
    ODLUKA JE ISKLJUCIVO ADRIANA JAGUSICA.
    Prestanite trovat, jos najbolje da smo se u sezoni imperativa nakrcali potencijalima i onda im natovarili pritisak rezultata. Mali je odluku donio, sretno mu dalje.
  • emilperska
    13.5k
    Villar je naveden u kontekstu toga da se na ljeto moglo, ali nismo htjeli. Dali smo 3m EUR za njega iako je vezni red bio krcat i ovaj se nije uklapao. Imalo se.

Ni prvi ni zadnji put da se nešto nije realiziralo iako se po svemu moglo i trebalo. Sigurno je da mali snosi dio krivice. Tu vjv Škegro ima prste

Sad je gotovo. Fkt ne vidim smisla da štancamo i raspravljamo o igraču kojeg vise ne mozemo dovest, a on ni ne želi kod nas očito.
  • Jurki
    21.7k
    Moramo prestati napadati sve talente iz HNLa koji su nas zaobišliemilperska

Takve stvari da nas netko zaobiđe su se događale i događat ce se. Prije 2 godine je Jagusic igral trecu ligu, danas je ponajbolji igrac hnla.
    To je nogomet.

Hnl kak god je smijesna liga, ali se kvalitetom popravila tek toliko da vise nemres imati djecji vrtic i uzeti naslov prvaka. Jbg svi rade, investiraju, prodaju za vece cifre.
    Da je prije 10+ godina bila ovakva situacija ko danas kod konkurenata.. imali bi mi danas ohoho manje naslova prvaka.
    Mi smo dostigli plafon 60-70 milja eura zbog Europe i transfera i da ga jebes vise nejde zbog stadiona.. i normalno da ti se konkurencija priblizi jer si ti pod plafonom a ostali mogu rasti kolko tolko svake godine i razlika se smanjuje.

Malo se precjenjuje talent tih izlaznih generacija koje nisu zakoracile u seniorski nogomet i to bu iduca sezona pokazala. Ako bu dvojka na sredini tablice to bude super. Kad smo imali dvojku u drugoj ligi bilo je tu svakakvih rezultata, nismo se mogli zajebavati.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

Villar je dosao prije zajca i benacera
  • Jurki
    21.7k
    Villar je dosao prije zajca i benaceraTranzicijski Napad

Da se doveo Jagusic, dal bi mi imali bolje rezultate? Dal bi se on uklopio u ovu nasu momcad? To nikad nebumo saznali. Ali u jedno sam siguran da bi bila paljba.. kaj picku materinu dali 3 milje za klinca.. kaj bumo s igracem Belupa vratili naslov u Zagreb?
    Ista prica se vrtila i za Lisicu i Valincica.. kaj nam budu igraci Istre donesli naslov.

Dobro se sjecam kaj se pisalo prije pol godine.. u Hnlu nema pojacanja za Dinamo. I bilo je puno skepse prema Lisici i Valincicu.
  • Efes Pilsen
    14.5k
    Dali smo 3m EUR za njega iako je vezni red bio krcat i ovaj se nije uklapao. Imalo se.

Ni prvi ni zadnji put da se nešto nije realiziralo iako se po svemu moglo i trebalo.
    emilperska

Vezni red je bio Soldo, Misic, Ljubicic, Mudrazija, Stojkovic kad je Villar doveden. Bennacer i Zajc su dosli pred kraj roka.

Znaci kad je mali imao ponudu usrao se Mudrazije, Solde... Velik igrac, jak u glavi. Neka ga sa Skegrom u Njemackama.
  • Netkos
    45
    Pa Slaven je pristao da ga proda nama, samo mali nije htio. Sada da li se moglo s njim sjesti i nagovoriti ga, možda je, možda nije ali ja neću plakati za nekim tko nije htio doći.
  • austrijanac
    9.1k
    Dinamo moze dat 4 milje za Jagusica, ali ne zeli.

Od ponuda za 6-7 milja na pocetku transfer roka, do sad 3M od Brage i nekakvih 3.5M od Werdera u dva tjedna. Teoretski doci ce kraj roka i onda ce bit sretni s 2.5M.

Pa se pitajte zakaj Dinamo nije krenuo u licitaciju sa Škegrovim vratolomijama kojima truje i novine i forum.

Mali se sam sjebo na ljeto, a sad nek Škegro zica kupce okolo.

Da nebi bilo, meni je zao kaj nece kod nas, ali sve oko njega vam pokazuje kak naivno shvacamo natpise i informacije koje kolaju okolo.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

Postoji jednostavno objasnjenje, vecina igraca su igraci sistema i to se moglo vidjeti ove polusezone. E sad kad si ga dovodio morao si mu objasniti koja ce mu uloga biti u tom sistemu a i ti kad ga dovodis gledas jeli taj igrac za tvoj sistem. Nije to bas jednostavno kako mi mislimo.
  • MarK
    1.3k
    Na ljeto ide posudba plus buyout 3 mil. Bez brige
  • NitkoBitan
    34.5k
    Ista prica se vrtila i za Lisicu i Valincica.. kaj nam budu igraci Istre donesli naslov.Jurki

Pa pljuvaci i trovaci, sipaju otrov a kad se ispostavi suprotno nigdje ih nema.

Nakon xy godina napokon popunili poziciju lijevog beka sa dvije solidne opcije. Za sicu iz Istre rijesili desnu stranu iako su mnogi to ismijavali. Sportski sektor je vjerovao i u Bakrara dok skoro nitko nije. Isti ti ljudi dovode i Tabinasa i rade jos xy poteza, ali je bitno da se ostavi komentar ispod fb objave o istupu Dabca zarad kojeg populistickog kontraskog lajka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet