• Laugreano
    5k
    Erlić je isao iz Dinama u Rijeku.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Znaci ovo je klasično Cherrypickanje informacija, mlad je otišao u Italiju i uspio, morate imati na umu kada se i pišu te liste, da mnogi koji su otišli, nisu otišli kao veliki talenti, nego nisu bili dovoljno dobri za Dinamo i tražili su priliku drugdje…. Ne znam čemu hejt prema tim ljudima, na temelju 3-4 primjera koji su nas jebali…. 90% tih dečkiju je htijelo u Dinamu ostati… Isto tako mali Jakir želi igrati za Dinamo, ali jebiga, očito se procijenilo da nije dovoljno dobar, ak ode i Dinamo to dobro naplati i još stavi postotak, neka uspije…. Mi ćemo i sada zaraditi i od buduće preprodaje, čak i da ne bude starter u Interu, opet ga Inter može prodati u ne znam u Genou za 6, pa postotak pa nije to loše… Čemu hejt?
  • antecacic
    303
    Erlić je s 16 godina bio u Parmi. On je suprotan primjer, primjer onih koji su uspjeli.

Popis gore je zanimljivo vidjeti, ali nedostaje nekoliko ikona njemu, Erlić međuostalom i + gore spomenuti Elez, Petković i naravno Livaja koji nije naveden. Mislim da nijedan od gore spomenutih nije bio označen kao generacijski talent svoje generacije nego kao neki drugi ešalon talenata. Osim Livaje i sada Jakirovića.

Doduše, priča Leona Jakirovića je malo drukčija. On odlazi u Inter koji je jedan od rijetkih, ako ne i jedini talijanski klub koji ima drugu momčad u profesionalnim ligama. Seria C je sigurno kvalitetnija od drugog ranga našeg natjecanja, a tamo ima zagarantiranu minutažu i potencijalni ulaz u prvu ekipu koji čak može biti i lakši nego u Dinamu s obzirom na mindset trenera i sportskog osoblja ovdje. U vrijeme Livaje, Inter nije imao drugu momčad u trećem rangu.
  • Krizy
    65k
    A Martin Erlić?vlatkomarkovic

Iz Dinama u Rijeku pa nakon dvije godine u Rijeci otišao u Italiju.
    Popis koji sam postao je direktan odlazak Dinamovih igrača u Italiju koji je lako dostupan.
    To što je netko otišao iz Dinama u Rijeku pa u Italiju se mora ručno tražiti, taman posla da još to tražim.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Kužim, teško se sjetiti stalnog reprezentativca kada se gura narativ koji želi….
  • Krizy
    65k

Ne pripada tome popisu jer nije otišao iz Dinama.
    Guraj ti svoj narativ da mladi talenti uspiju u Italiji.
    Mene zanimaju odlasci iz Dinama, a od njih niti jedan nije uspio po odlasku iz juniora u Italiju.
  • deda
    42.9k
    Opet se ubijamo s "narativima". Nisi zadovoljan, ideš dalje, nisi sretan, ideš dalje. Ako nisi zadovoljan, a misliš da možeš ovdje uspjeti, ostaješ i zapneš iz petnih žila. Volimo te i do viđenja.
  • Jurki
    21.7k
    Pogledajte na kaj zgleda žabarska reprezentacija. Onakvu nogometnu velesilu su pretvorili u bačvu govana.
    Žabari jos uvijek guraju onaj stari nogomet kakav se igral prije 30ak godina.
    Repka im je na moje osobno zadovoljstvo promasila 2 svjetska prvenstva. Nadam se da budu i trece.
    Tam je igrac junior do 25te godine zivota.
    Sve je to dokaz da su žabari majstori za sjebat igraca. Niti u jednoj ligi u Europi nije propalo toliko nogometasa kak u Italiji.
    Od 100 nasih igraca uspio je ak se to moze nazvati uspjehom jedino Erlic.

Ako nogometas zeli propasti - ide u Italiju.
  • Facke
    7.5k
    Glejte , sve uvisi i o igracu. Kovacic je iste otisel sa 18. Ali je tad vec prek 60 utakmica za prvu ekipu Dinama. Sucic je iste otisel mlad ali v idealne vreme. Ima dosta dobru minutazu i dobre se razvija. Broz je iste otisel s 22 i v idealne vreme u Inter.

Ak sad pogledas ekipu Intera i ovu U23 ekipu vidis da je konkurencija na pozicije stopera velika. Uz budu doveli izgleda i Mlacica. A ja mislim da je i za Jakirovica i za Mlacica Inter jedna prevelika stepenica. Mlacic iducu sezonu sigurne bude isel nekam na posudbu i onda se moras nadati da bu dobil dovolne minutaze. Rizik je. Zate bi ja na Jakirovicem mestu jake dobre razmislil. Ima i dosta slucajeva de su nasi igraci v Italije propale. Mene je iskrene sve jedne dali bu mali Jakir ostal ili isel. Nit prvi nit zadnji da ide.
  • Laugreano
    5k
    Ma i Kovacic i Sucic i Broz su vec bili igraci spremni za prvu ekipu. Misli se na klince koji idu u Italiju bez minuta u seniorskom nogometu.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    Kovacic je bio wonderboy za kojeg je znao cijeli svijet, imao je ime i iskustvo igranja za prvu momčad Dinama
  • Thor
    1.8k
    Tu svi kenjamo o svemu (oprostite na izrazu ne mislim doslovno) a do kraja mjeseca u kratkom roku imamo izuzetno bitne,vazne tri tekme koje moramo odigrati na vrhunskom nivou.
    Tzv.Steaua @emilperska kolko jos do tekme? :wink: nam je pod mus a onda idemo na Osijek koji se vidim dobro slaze i priprema za nastavak i probat ce se svim silama i htjet dokazat pojacanjima i Sopicem da nas dobiju a onda Danci gdje moramo opet dat sve od sebe da izvucemo barem bod.
    Dakle izuzetno teske i bitne tekme za nastavak sezone i koje ce usmjeriti nas voljeni klub dalje u sezoni. Svaki bod nam je bitan.
    Volio bih vise da svuda gdje je to moguce na drustvenim mrezama pa i tu dajemo dobar vjetar u ledja nasim plavim ljubimcima i budemo im bezrezervna podrska i da sto manje kenjamo (opet ne mislim doslovno) jer im to treba za mir i stabilnost. Ko bu doso ili otiso ionak nije na nama a vjerujem da klub ima dobru strategiju i zeli da to bude dobro.
    Mozemo kritizirati al ajmo onak ko u onom vicu: jesi rekel zeni kaj mislis? Jesam! Kak? Pa potiho u sebi!
    Treba im mir.
    Ajmoooo plavi! :heart:
  • Haza
    11.7k
    Vidim da se napada mali Jagušić jer neće u Dinamo, kratko niti smo mu išta ponudili ovu zimu niti je on išta dogovorio s Werderom. Ako nekoga zanimaju detalji, neka se javi u inbox.
    Malog se nema razloga napadati jer ponuda Dinama trenutno ne postoji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet