• Zagi
    14.2k
    Ali u jedno sam siguran da bi bila paljba.. kaj picku materinu dali 3 milje za klinca.. kaj bumo s igracem Belupa vratili naslov u Zagreb?
    Ista prica se vrtila i za Lisicu i Valincica.. kaj nam budu igraci Istre donesli naslov.
    Jurki
    Pa ono. Baš su ti Valinčić i Lisica najbolji primjeri koliko su ta mišljenja beznačajna.
    Teško da je Zvoni neki faktor pri dovođenju igrača kolika će biti paljba.

Teška se artiljerija vadi zbog ostanka trenera , ne vidim da to Zvonu previše dira.
  • Peškaman
    8.4k
    Čemu rasprava mjesecima o Jagušiću, stvarno mi nije jasno. Imao je ponudu na ljeto,nije prihvatio, pretpostavljam zbog minutaže i velikog broja novih igrača u Dinamu. Očigledno da je odluka da ostane u SBu bila dobra jer je podigao vrijednost i odigrao gotovo sve minute. Gledajući ovu polusezonu sumnjam da bi dobio neke značajnije minute u Dinamu.
    Očigledno neće u Dinamo već negdje vani,momku nek' je sretno u nastavku karijere.
  • fakin
    2.7k
    od idućeg vikenda pa tamo do kraja 5. mjeseca, puna 4 mjeseca svaki vikend, osim jednog, imat ćemo utakmice Dinama, odnosno od 19 idućih vikenda u njih 18 Dinamo igra.
  • Zagi
    14.2k
    Čemu rasprava? Pa visoko ga cijenimo i do zadnjeg trenutka se nadamo da će ipak promijeniti odluku i svratiti do Maksimirske.
  • scooniepenn
    6.1k
    A pogotovo je za klub sramotno kakvi sve članci izlaze iz PR Kuhinje Jutarnjeg/Hanze, orkestrirani da se uvuku Bobanu ili Capellasu. Prikazivanje naslova da je transfer malog Jakira "bomba", i da su kao zadovoljne sve strane.antecacic

Ovo je ne lupanje kao otvoren prozor, već mega staklena stijena koja nije zatvorena, a sprema se oluja. Čelni ljudi Sportskih novosti su inače hajdukovci (Šola i Sušec), a namjerno ne pišem tovari, jer su vrlo umjereni i rijetko objektivni kad je riječ o tugi s juga za razliku od predominantnog sektašenja. To što je Boban svojevremeno bio na čelu Sportskih i što je u dobrim odnosima sa Šolom se ni na koji način ne manifestira kroz ružičaste naočale pri promatranju svega što je vezano uz Bobana od njegova dolaska na čelo Dinama. Nadalje, glavni urednik Jutarnjeg nema nikakve sa Bobanom ili drugim ključnim ljudima u našem klubu pa se takva poveznica tek ne može pronaći. Ili misliš možda da je Ana Hanžeković Bobanova kućna prijateljica pa nalaže urednicima da bezrezervno daju podršku Dinamu. Ne znam u kojem paralelnom svemiru živiš, ali ova tvoja teorija nema veze sa vezom.
  • Crni86
    19k
    Na max tvu izbacuje nekakav DinamoTv program kad se ide trazit dinamo po trazilici

Ocito mozemo ocekivat dinamo tv uskoro
  • Crni86
    19k
    to to to, mali milijun stvari izbaci.

Tako da vjerujem da uskoro ide i to
  • Jurki
    21.7k
    Pa ono. Baš su ti Valinčić i Lisica najbolji primjeri koliko su ta mišljenja beznačajna.
    Teško da je Zvoni neki faktor pri dovođenju igrača kolika će biti paljba.
    Zagi

Vidim kakve su sad reakcije na neke poteze koji se jos nisu ni dogodili, pa si mogu zamisliti.. i tu na forumu i na drustvenim mrezama.

Sve je to nebitno kad pogledas i vjerujem isto tak ljudima u klubu, al dojadi citati stalno jedno te isto sranje.. raspadamo se, neznalice itd.
    Slazem se da se sjebalo s trenerom i daj Boze da nam se svima posere po glavi.

A i o prici o Tabinasu.. pa ljudi Bozji, zar netko misli da bi si jedan Capellas riskiral reputaciju i ime zbog nekog tam Filipinca?
    Nebi sigurno. Samo smo mi nauceni.. aha ovaj ovog pozna pa ce ga uhljebiti.
    Ako su procijenili da se moze od njega napraviti solidan igrac ok jbg nek se riskira ak se to moze nazvati rizikom. U krajnjoj liniji ako za nist drugo nebu.. bu dobar za dvojku.
    Ja ne znam kakav se bu taj Tabinas pokazal kad i ako dođe kod nas. Da sam skeptican jesam.. al moramo vjerovati covjeku kad smo ga vec dopeljali da bu jedan od kreatora sportske politike i reustroja skole.
  • Orc123
    14.5k
    Bara je mala maca za Skegru....ovaj bar ima pokrice a ovaj drugi samo laje na mjesec....meni na prvom mjestu najomrazenijih agenata i to daleko u prednosti...s njim uvijek i svagda problemi i samo sere protiv kluba stalno. . .
  • rioda
    12.8k

A s obzirom da je Ivan Stipčić odnedavno u klubu, onda će vjerojatno on biti komentator utakmica, ako će biti shema programa kao kod južnih rivala
  • Keyser Soze
    17.7k

Logo je star preko 10 godina. Ako pogledaš neke stare snimke na Dinamovom youtube kanalu vidiš da je identičan.
  • Zagi
    14.2k
    Vidim kakve su sad reakcije na neke poteze koji se jos nisu ni dogodili, pa si mogu zamisliti.. i tu na forumu i na drustvenim mrezama.Jurki
    Ma samo vrijeme. Samo sa odmakom možemo ocijeniti rad sportskog sektora.

Podsjetio bih da smo tu na zoni krajem Marićevog ljetnog prijelaznog roka bili generalno zadovoljni.
    Ostao Baturina, ostale sve glavne vedete... Rezultat ? Najgora sezona unazad ohoho.
  • ElDorado
    8.9k
    Mi sasvim sigurno necemo kupovati za 3-4 milje dok se netko ne proda i riješe neki viškovi da bi se otvorio prostor za neko novo ime. Npr ak cemo ic po Matkovica zicer ce otici Kule.
    Svaka čast Jagušiću ali u par malo jačih tekmi nije pokazao baš puno. Vani mu Škegro sigurno preko medija neće puno pomoci. Tak da sasvim dobronamjerno, objektivno bez pljuvanja, teško će se on s ove razine bez ozbiljnije tekme u nogama vani probiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet