• Crni86
    19k
    Realno insajderakih infromacija je nikad manje. Miro vise ne pise, sanjin takoder. Haza dode pojavi se jednom u tjedan dana i napise nesto.

Okomili ste se na covjeka jer je pisao o jagusicu i njegovom tranaferu iz slaven belupa u bragu. Kakve to veze ima s nasim klubom ja stvarno ne znam.
  • blue heart 72
    3k
    ti to misliš ozbiljno da su Vidović i Sučić tu negdje?
  • Droljo
    24k

Ne. Ali sličan tip igrača kakve je moderni nogomet već zaboravio. I žuti pa Rakitić recimo su bili top u svoje doba pa bi danas smiješni bili. Kao da mi nemaju brzinu, silinu za ozbiljne ekipe.
  • ElDorado
    8.9k
    sreća naša da nisi u klubu :)
  • tp1997
    2.4k
    Ako je istina ova priča da Livakovića pristajemo dovesti samo besplatno onda zimski Boban = zimski Marić.

Ciganjenje oko svakog centa, čak i za elitnog igrača koji bi mogao biti prevaga u donošenju naslova, dovođenje poluigrača na koje imaš hiperfiksaciju iz nekog razloga (Tabinas), pokušaji prodaje sasvim solidnih do potencijalno vrlo dobrih igrača za nikakav novac...

Stvarno se nadam da nije istina.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Nikakva prodaja Hokse ne dolazi u obzir, pa kaj vam je da vam to uopce pada na pamet. Napokon smo dobili igraca koji lici na pravo krilo i moze proc/pretrcat 1 na 1.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Zašto bi prodali Hoxhu sad kad nam je bitno i jedan je od boljih igrača. Ako ćemo ga prodat onda ga prodajmo iza SP kad mu skoči cijena. Jbt logika kod nekih, pa vi bi nas doveli na prosjački štap
  • Dzoni
    3.5k

Ljudima izgleda smeta činjenica da se ne radi kako oni zamišljaju pa misle ako se maknu insideri da će se sve magično popraviti..
  • ElDorado
    8.9k
    Inače u intervjuu iz Čateža je rekao da se nada da će jos puno godina biti u zg. Ok moze biti i tek onako, ali imam osjecaj da njemu bas i nije do nekog transfera. Takvi igraci radje tu osvajaju titule, igraju europu a ne čmrlje u nekom osrednjem turskom klubu ili dnu championshipa.
    E da su tak razmisljali i Orša i Livakovic na vrijeme
  • Pacho
    12.7k

Da. Insideri ruse iluziju da je u klubu sad sve savrseno iako to ionako nije bilo realno za ocekivati.

No najbolje bi bilo usutkati sve insidere i dnovinare, zatvoriti oci, zacepiti usi i pretvarati se da je sve idealno.

full
  • Masto
    820
    Insajderi dobro dođu kad treba smirivat situaciju nakon novinarskih izmišljotina
  • rioda
    12.7k
    Ne sviđa mi se ova tišina oko Livakovića...
  • jakov1
    1.4k
    Hvala svima na podršci (iznenadilo me da imam ovoliku podrškuHaza

Ja nemam nista protiv traceva, ali ovakva patetika uvijek kod mene izazove :vomit:
  • Dadox
    1.2k
    A meni najjače kad započnu upis s: kako sam ranije ja to prvi napisao sada i xy portal piše o tome…ono da se zna da sam pouzdan insajder…
  • jakov1
    1.4k
    A tek pisanje u trecem licu, odmah shvatim o kakvim se velikanima radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.