• rokikaciga
    9.2k
    Mislim da na forumu vlada teski oblik nejebice pa je malo toksicna atmosfera :gasp:
  • Jos-Optimus
    8.8k
    nema potrebe za vrijeđanjem..ti si nas nazvao da smo telad. Zašto? Jer mislim da insideri imaju svoj kut gledanja i razlog puštanja informacija? Da, mislim i mislim da su nepotrebni. Ja svoj klub volim i navijam za njega i za razliku od tebe ne mislim da sam nešto pretjerano bitan, slobodno nastavi dalje
  • blue heart 72
    3k
    Jedva čekam da krenu više te tekme....
  • Nema zaleđa Mikića
    3k
    Jedva čekam da krenu više te tekme....blue heart 72

Da krenemo srat' po Kovacevicu :lol:
  • Pacho
    12.6k

Nemoj tako o njihovoj zrtvi i branjenju kluba. Pises kao da je lako izvoditi akrobacije kojima svjedocimo zadnjih dana. Clanovi elitne virtualne jedinice za obranu kluba pisu kako je sve to u vezi Tabinasa mozda dnovinarska izmisljotina, jer im valjda i samima nema smisla sve to skupa. Istovremeno ispaljuju preventivni rafal po Mikicu, jer sta ako ipak dnovinari ne lazu pa Filipinac dode i uzme minute talentiranom klincu.

larry-david-larry.gif
  • Crni86
    19k
    po tome onda 99% foruma nije gledalo dinamo vukovar na maksimiru. Jesi siguran da je bas tako?
  • Brusa
    3.9k
    99% foruma nije vidjelo ni Tonija Puharića iz Zagreb 041 kako igra, pa to ne znači da je dobar I da ga trebamo dovesti.
  • Kruno
    1.3k
    Toliko priče oko Filipinca koji je za rezervu idealan.Treba nam širina na klupi, momku treba dati šansu.
  • javolimtebejako
    3.9k
    TrabinasaNetkos

ko je taj sad
  • Noel
    18.1k
    Mislim da na forumu vlada teski oblik nejebicerokikaciga

Upravo to. Ljudi liječe svoje privatne frustracije i komplekse na ovaj način. Zato Zonu sve manje čitam i konzumiram jer je postala leglo iskompleksiranih i isfrustiranih umova.
  • rakurs
    2.3k
    Ali taj isti Mamić je već 7 godina izvan Dinama, a i dalje se imaginarno branite od njegaemilperska

Kriminalac je do 2023. godine bio u klubu, a svoje ljude imao je sve do prošle godine. Neću se osvrtati na ostalo, s nečime se slažem, s nečime ne, ali ovo nije istina i normalno je da još uvijek postoje ljudi koji skaču na samo ime Daltona, a pogotovo kada ga se spominje u pozitivnom kontekstu. I skakat će se na to još godinama, jbga, trauma je trauma.
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Joj daj samo čekate da skočite na nekoga i da napišete da je Mamicevac ili intersdzija… ko da Haza da želi nema pametnijeg načina raditi PR za nekoga nego ovdje nama pisati….

mislimJos-Optimus

mislim i mislimJos-Optimus

Bas nisam vidio da misliš previše na temelju tvojih postova….
  • Orc123
    14.5k
    Happy place :monkey:
  • IvanS
    464
    Činjenica je da se konkurenciju u SHNL-u zadnjih sezona gura naveliko i to je jedan od razloga zašto već nismo na +10.
    Da je bolja situacija na tablici, sigurno bi se više šansi davalo i mlađima pa bi bilo i manje kuknjave.
    Ovako se pribjegava rješenjima gdje iskusni trebaju iznijeti sezonu, a tako nam je otprilike već zadnje tri sezone.

Drugo, Kovačević je uz ljetne pripreme i prijelazni rok dobio sada i zimske pripreme. S igračima je već mjesecima i to bi trebalo bolje izgledati sada na proljeće.
    Vidjelo se tko što može i zna, a tko ne može pa se nadam da će ovaj drugi dio sezone igrati najbolji i najspremniji (ne zanima me razvoj mladih, tetošenje zvijezda, podilaženje nikome), te da ćemo vratiti naslov gdje i pripada.
    Tu bi se svi trebali staviti u službu. Tko kenjka i neće (ne želi), bajo vrata su otvorena i vozi!

Ova sezona je prekretnica i treba ju istrpiti.
    Kontam da će sljedeći prijelazni rokovi biti ciljani, s manje dovođenja koji kada se dogode trebaju biti pojačanja.

Ono što mi je dobro je to da klub ne želi ucjene pojedinih klubova u domaćoj ligi. Nema 6 milki za nikoga i točka!
    Za taj novac ako daješ, trebaš dobiti igračinu a ne nekog tko nije spreman na pritisak, pa se nije prilagodio, pa on želi desetku pa ovo pa ono...

U kojim klubovima to dominiraju i igraju Frigani, Radeljići, pa Ivanović (koliko nastupa i golova ono?), pa Marin, Čolina, Žaper, Rukavina, Šotiček i sl. Nisu baš nositelji i da razvaljuju vani.

Jagušić neće ljetos jer eto želi dodatan razvoj kroz utakmice. Ok, evo odigrao je dvadesetak i što sad? Prodaja van? Uh, al se razvio u tih nekoliko utakmica... Hoću reći, prvi sam bio da dođe kod nas, ali ako stalno nešto ne štima, već se u startu vidi da ne bu klapalo. Želim mu sreću gdje god igrao jer ipak je dobar igrač što je i pokazao, a žao mi je što nije kod nas.

Izgurajmo sezonu, ako Kova pokaže napredak onda top, ako ne, daj drugog.
    Neki će otići, dovesti će se drugi (ne njih 20) i ajmo u novu sezonu jači!

Kad se samo sjetim ljetnog prijelaznog roka, Dabca, transfera, euforije...
    Ajmo igrači i trener, dajte nam ovog proljeća ono što smo očekivali već od kolovoza 25e!
  • Jos-Optimus
    8.8k
    ajmo ovako, nemam se namjeru svađati. Mislim da si ok lik i da se ne slažemo po nekim pitanjima. Moj je stav da insideri uglavnom imaju itekako dobar razlog zašto pišu to što pišu i ja to ne podržavam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.