• pešća
    894
    ali nemojte misliti da su agenti problem, i Bara i Škegro i Puljić i Jakirović seniorHaza

Nije sad to udar na Bobana, njega ja najmanje kritiziran, nego čisto iznošenje činjenica/mišljenja.Haza

Ajde ne vrijeđaj inteligenciju ljudi.
  • FelceAzzurro
    1.2k

Konvertibilnih maraka.
  • hardek
    8k
    Imaš Mikića na kojem, prema izjavi Tironija, Kovačević inzistiraNVKOD

A i on ga lupa. Prvo je Teofila gurao tamo, pa Lisicu preko kojeg smo dobili valjda 6 golova i onda gurnuo malog. Ovo ispada kao da Kova gura malog pošto poto, a zločesti Boban mu neda.

Kad će više ovaj val negative nestat krv ti jebem. Di god pogledam, samo depresija vezana za Dinamo.

Da sutra prodamo Domingueza za 40 milja eura, narativ bi bio: kako si je Dinamo dopustio da 8 milijuna eura mora dati Barceloni zbog prodajne klauzule?
  • don
    17.7k
    Miro je nesta dolaskom Bobana
  • NORTE
    21.9k
    ako zbog njega popušimo Mikića, onda je transfer Tabinasa jako skup.Haza

Ako ga potpišemo jako je skup jer iz aviona je jasno da je to nepotreban transfer jer kočiš mladog igrača koji se pokazao dobar i kojem može rasti cijena.

Ako se blokira Mikića jasno je da ćemo ostati bez njega.

Ovo s Jagušićem je isto jedna od najvećih pušiona dinama da ga nije kupio od Slavena čim je mali pokazao od čega je, ali to je Boban, on će svojim putem, od trenera do igrača.
  • FelceAzzurro
    1.2k

Dnovinarčići na platnoj listi menadžerčića, glume zabrinute insajdere, naravno sve za dobobrobit našeg kluba.

Posebni pacijenti su ovi na forumu koji pravdaju menadžerska ucjenjivanja našeg kluba i to nakon svega što je ovaj naš jadni klub doživio od takvog polusvjeta.
  • emilperska
    13.5k
    Filipini dosad nisu izbacili ne svjetskog, nego ozbiljnog igrača. Repka im je sastavljena od igrača iz tajlandske i malezijske lige. Jednostavno kao narod nemaju tu genetiku i fizikalije za nogomet. Isto kao Indija, Kina, Tajland, Vijetnam, Pakistan itd.

Ne znam od kud ideja/logika Bobanu da toliko vjeruje tom Capellasu da nauštrb Mikića/potencijalno Bartoleca smo baš mi ti sretnici kojima se s gotovo 25 godina ukazao Filipinac iz treće japanske (nije ironija)/2.HNL i koji će baš kod nas proigrat i postat poboljsana verzija Petra Stojanovića nakon što ga nisu htjeli ni Gorica ni Istra ni Loksa, a iz prvih 11 Vukovara ga je izbacio stanoviti Mario bili tić Tičinović kojem Zrinjski nije htio dati novi ugovor.
  • Jurki
    21.6k
    Veli Tironi da Tabinas dolazi i da ce cekati igrace po povratku s priprema.

E sad vidjet cemo.

Smatram da nije dovoljno dobar za nas, a s druge strane.. da smo ga rijesili.. vec bi napravio lijecnicki, bilo predstavljanje.
    Isto tak ak je to "done deal" zakaj nije na pripremama? Nije da zavrsavas multimilijunski transfer pa se to sve skupa oduzilo.

Previse je tu nelogicnosti.
  • CastAway1986
    4.9k
    Što se tiče Matkovića, za sada sve upućuje da bi na ljeto mogao kod nas, trenutno je obostrana želja da dođe.Haza

Ovo je vjerojatno istina jer njega prema medijima zagovara Zvone i vjerujem da bi bio dobar potez..Jedino ako šef akademije nema nekog wonderkida sa Šri Lanke u rokovniku pa se i tu predomislimo...
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Činjenica je da Dinamo mora gurat svoje mlađe igrače od tog najviše živimo dok ne dođu vrimena novog stadiona i kad dignemo na neku veću razinu taj komercijalni prihod. Šta se tiče Mikica pa dečko može bez problema igrat HNL to svi sad vidimo. Ako može Mali Hodak i ovi neki doli kod njih može i Mikic u Dinamu. Dan danas je nejasna priča sa malim i menadžerima razno raznim. Ja sam dobija i info iz prve ruke kad je Zvone od prvog dana zakoračija u klub da se odlucija “obračunat” sa pojedinim menadzerima. Ako je to istina ja to podržavam mislim da se i tu nekog reda mora vise uvesti. Ovi igrači ka šta su Mikic, Šutalo pa i neki malo stariji koji nisu ni za prvu ekipu a ni za klupu idealno ce rješenje bit Dinamo 2. Šta se tice Tabinasa osobno mi nije problem pogotovo za cifru o kojoj se piše sve dok taj isti igrač ne koči razvoj našeg talentiranog diteta a nije bolji od njega.
  • crophantom
    2.7k
    Tolko panike oko Tabinasa, a kad se 25000 Filipinaca na radu u HR učlane u klub i pune blagajnu radi njega onda bute vidli
  • NitkoBitan
    34.4k
    Filipini dosad nisu izbacili ne svjetskog, nego ozbiljnog igrača.emilperska

Pa nije momak cistokrvni Filipinac. Pada mi na pamet Alaba kojem je netko sa Filipina pa je ostvario solidnu karijeru.
  • mlinchica
    4.6k
    A tek kad pokupuju godišnje na zapadu Kranjče (brži prsti od starosjedioca).
  • Profesor Baltazar
    20
    Tabinasu je otac Ganac, a majka Filipinka. On je rođen i odgojen u Japanu. Tako da je genetika miješana, a očito ima i nešto od radnog mentaliteta Japanaca. Ako se dovede kako se govori, odšteta je minorna i radit će se o igraču koji će bit back-up, koji se neće previše bunit na minutažu, a moguće je da će bit i u drugoj ekipi sljedeće sezone. Pričamo o prinovi za igranje HNLa, ne Europe.
    Da se mislilo zakočit razvoj Mikića ili da se na njega na primjer ne računa onda bi se dovodio bek za kojeg je plaćena veća odšteta, koji će imat veći ugovor i slično.
    Uostalom, koja bi alternativa dovođenju Tabinasa bila? Bosec? Za kojega kad smo čuli ovdje da navodno Kova inzistira, smo svi digli uzbunu.
    Nisam toliko protiv ovoga transfera; možda bi mi bilo draže da nije stranac, ali dobro je što se misli o popuni pozicije dok se Valinčić ne oporavi, a ne da se uslijed sezone dogodi da moramo eksperimentirati sa pozicijama kad se još netko ozlijedi. A nije da nismo imali lanjske sezone takvih situacija. Bilo je i ove sezone cirkusa sa Lisicom.
    Bolje bilo kakav bek nego improvizacija jer improvizirat možeš najviše jednu do dvije utakmice. Sve više od toga je previše i neozbiljno. Pa protivnik to vidi, skautira i vidi gdje si tanak i tako se pripremi.
  • austrijanac
    9.1k

Napokon netko razmišlja svojom glavom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.