• Orc123
    14.5k
    sjetit cemo se samo Raula Florutza koji s 22 g ganjao loptu po 2. Hnl, a u Loxi proglasen prevarom. Sada reprezentativac Austrije, igra u Belgiji i vrijedi 6mil eura. Bilo je i jos takvih primjera. Uvijek moze netko iskociti kasnije. Skandinavci redovno takve Afrikance izbacuju iz naftalina i zarađuju ogromne novce. Mozda Tabinas nece ni minute odigrati za nas, a mozda ce biti iznenađenje, rizik je nikakav.
  • Praskaton
    5k
    Mozda Tabinas nece ni minute odigrati za nas, a mozda ce biti iznenađenje, rizik je nikakav.Orc123

Ja sam za to da dovedemo bar 200 igrača kao on.Rizik nikakav a zamisli koliko bi tek zaradili.

I mene da potpišu.Igrao sam stopera i zadnjeg veznog,potpisao bi za sitnu lovu cijeli život mi je bio san igrat za Dinamo.
    Rizik nikakav a ja bi lijepo zaradio.
    Kad vec dovodimo igrače beskorisne za klub.
  • emilperska
    13.4k
    10 puta vise.Orc123

Cega više?
    Nešto smo ga i platili jel. Barca ima 30%. Sumnjam da nakon onih predstava protiv Celte i Betisa ide za 15 milijuna pa da će biti kako ti kažeš 10 puta vise, samo ne znam na što se referiras točno?
  • Orc123
    14.5k
    jbg, nije te nitko prepoznao do sad . . . Covjek koji 35g radi u nogometu, koji je poslozio Barcinu skolu, koji je doveo Domingueza koji ce ti podmiriti takvih "200" nogometasa bi neki kurac trebao i znati ja mislim? Vjerojatno malo vise od tebe i mene . . . Ako su neke prevare mogle biti godinama u klubu koje su placene po nekoliko milja eura s placom od 400+ tis eura, onda cemo prezivjeri i jednog Tabinasa koji ce kostati ko 2 kazne za pirotehniku, kao sto je neki kolega vec napisao.

20% imaju
  • FazeN
    5k
    Jesam ja lud ili nije bila priča da je Mikić raskrstio sa Škegrom? Ili je to neki drugi mladi igrač bio?T90d

Koliko sam ja upoznat sa situacijom, Škegro i mali imaju ok odnos poslovni, imaju ugovor poštuju ga oba, ali ako se ne varam (može Haza potvrditi), sa Škegrom je raskrstila obitelj od malog, mislim da nemaju čak nikakav odnos, tj možda sam i blago rekao, imaju katastrofalan odnos.
    Zna se, ja sam prvi koji udara po Škegri ovdje ne sviđa mi se ništa oko lika, nit kako se ponaša niti kako vodi posao, ali zar je itko iznenađen da mu se nije svidio transfer Tabinasa u Dinamo? Pa to je sasvim normalno od Škegre, bio bi problem da mu ne smeta ništa, stoga razumijem situaciju, normalna reakcija menadžera.
    Ipak Tabinas ne bi trebao igrati prije Mikića po onom što sam čuo(trenutna situacija)

Što se tiče naslova Olivarija, Ničote i koga, napisao sam i jučer i ponovit ću.
    Teška laž.
    Stvarno su unesli negativu oko kluba zadnjih dana od Stojkovića, Mikića itditd.
    Koliko sam upoznat situacijom klub je trebao prije nego pošalje klince s priprema, razgovarati malo sa Šuntom i Šutalom oko ugovora, te s Mikićem da ostaje prvotimac.
    Ponavljam, sasvim je normalno da mali ode s Jakirom u budućnosti pomoći našim juniorima na turniru pogotovo u završnici.
    Dva su naša najbolja juniora i ako mogu pomoći Leki, pomoći će.
  • Noel
    18.1k
    Za Tabinasa je dosta ljudi iz mojeg okruženja reklo da im se svidio nakon utakmice protiv nas na Maksimiru u 2 kolu. Meni baš suprotno, u toj utakmici mi se nije svidio jer je par puta ispadao 1 na 1 kao ratkapa, na razini amatera. U prvom poluvremenu od Vidovića u drugom poluvremenu od Hoxhe.

Kaj u njemu vidi sportski sektor i Boban znaju samo oni.
  • Keyser Soze
    17.6k
    Ja ga se sjećam jer je u drugom kolu probijao Vinlofa relativno lagano i asistirao protiv Istre. Nakon toga ga nisam baš zapazio, defanzivno dosta loše po ovom što sam vidio.
  • Kia pride
    113

i to igra jako dobro u Belgiji.
    USG je doveo i Davida koji je prije par godina ugrao u Trnju,a sad vrijedi 13m i ima upita iz liga petice.
    Vidjet ćemo hoće li pogoditi s ovim Biondićem koji je došao sad iz 4. Njemačke.
  • rioda
    12.7k
    Ja ga se sjećam jer je u drugom kolu probijao Vinlofa relativno lagano i asistirao protiv Istre. Nakon toga ga nisam baš zapazio, defanzivno dosta loše po ovom što sam vidio.Keyser Soze

Još jedan bek koji zapravo nije bek nego neki wing bek, ima takvih dosta na tržištu.
  • marcio amoroso
    48k
    Dragi moji dečki idete iz krajnosti u krajnost. Jedni pravdaju sve živo šta klub uradi bez zrna kritike, a drugi pljuju sve živo bez zrna realnosti.
  • Dendle71
    255
    nigdje. Koliko ja vidim, mali šuti i radi. Jedini koji cvile su jedan dio forumaša.
  • Dzoni
    3.5k
    Meni se Tabinas u početku svidio na desnom beku kad sam gledao baš sve HNL tekme jer je dosta prodoran prema naprijed bio, ali ima on još dosta žganaca za pojest da bi bio Frimpong sa Filipina.
    Što ne znači da to ne može postati uz dosta rada na postavljanju i tehnici jer kontrola lopte mi se činila slabom.
  • Kujtim Shalla
    8k
    nebi i ne košta , a sa njim dobijemo puno više nego s tabinasom. Došao bi free a plaća u 50 milja . Šta ti misliš ,da Tabinasova plaća bude? On ti neće dobiti ispod 100 milja a priča se i više . Tako da to ti ne pije vodu. Bartolec ima reference da j dva puta bio najbolji bek u Danskoj ligi . Čak je i debitirao u repci. Nije on neki levat kako se predstavlja ovdje. Ali kraj priče. Capella's je želio tabinasa
  • Mr Anderson
    16.4k
    Za Tabinasa je dosta ljudi iz mojeg okruženja reklo da im se svidio nakon utakmice protiv nas na Maksimiru u 2 kolu.Noel

Meni se svidio, ali samo ofenzivno, imao je nekoliko dobrih prodora, ali ak se dobro sjećam tada je Vidović igrao lijevo krilo i nije ga baš dobro pratio pa je Vinlof često ostajao u situaciji 1 na 2 gdje je Tabinas to koristio.
  • Dudu
    2.8k
    Podsjeca me na transfer reprezentativca Etiopije, čuvenog Walida Atte, al na njemu se bar pare oprale, pa je imalo njima smisla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.