• Crni86
    18.9k
    Meni zvuci nevjerojatna ova prica za livija da smo ga trebali dobit za 0 eura.

Ovo za mikica da ce opet upast u treci plan dolaskom tabinasa mi je isto tak logicna. Pa malac je i zadnje kolo poslan s juniorima, a beka nam je igro galesic…
  • NitkoBitan
    34.4k
    Obuci Tabinasu dres Rijeke i cijena mu je barem 2 milje.
  • Jurki
    21.6k
    Mikic je poslan da igra onaj Nike premier cup, koji je ocito klubu bitan.

Dal to znaci da bu vracen u juniore? Naravno da ne.

Sve to kaj je Droljivari nasral nema smisla.
  • criticus
    5.6k
    Da možda (vjerojatno) pola/sve što je Olivari napisao je poluistina ili neistina. Vrlo lako moguće.

Samo ako je i sve izmišljeno i na Mikića se ozbiljno računa,

a) Zašto je do ozljede Valinčića bio u zamrzivaču, a nakon ozljede se redali KTC, Lisica i ko već ne prije nego je on morao ući jer nije ima ko drugi?
    b) Zašto je za zadnju utakmicu prvenstva išao sa juniorima igrat protiv Newcastlea umjesto da igra seniorsku utakmicu protiv Lokomotive?

Kažem, sve može biti izmišljeno, ali dosadašnji potezi oko njega i njegove uloge pokazuju da mu se ne vjeruje. S razlogom il ne nek odgovorni vode brigu.

Moje laičko mišljenje je da Mikić nije bio nimalo lošiji od opcija KTC, Lisica ili Galešić. Imao je onu utakmicu u Koprivnici u kojoj je bio loš i zamijenjen. Ostalo sve na razini koju očekuješ od talenta tih godina.
  • ElDorado
    8.8k
    ima nekaj u tome
  • Crni86
    18.9k
    vazniji od hnla? Previse slucajnosti malo, guranje galesica pa sad dovodenje tabinasa

I sam sam tvrdio da mi je okej da ide na nike premier cup ak nece dobit minute protiv lokosa, al ovo je sad ipak druga prica u tom kontekstu
  • Jurki
    21.6k
    prica iz konteksta jebenog Droljivarija.

Novine i portali zive od senzacija i klikova. Nist kaj do sad nismo vidjeli.

I otkad je on Tier 1 ili 2 insajdera?
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Opet se sere samo da bi se sralo... Najbolje da ostanemo idućih dva mjeseca na samo Mikiću. Junioru koji se isto može ozljedit, a možemo dobit backup opciju sa potencijalom da možda bude neki ko od njega za 50k eura. Jebote ajde da smo ga platili milion ne bi ništa reko... Da je Bartolec doveden koji nije bio dovoljno dobar za Loksu isti ljudi ne bi riječi rekli samo jer je naš. Nema veze koje je kvalitete, nema veze koliko godina, nije bitan nikakav plan za dalje. Bitno da nije strani ili nedajbože još crn. (karikiram, ali čak i mislim da je to u pitanju kod nekih). Doslovno imam samo dvije zamjerke ove sezone. To što je Nevistić bio predodređen kao prvi golman i to što je Kovačević još uvijek trener. Sve ostalo je doslovno značajno poboljšano naspram ijedne sezone prije ovog. Ali bitno je da se sere očito...
  • Crni86
    18.9k
    ne treba meni olivari za to, zakljucio sam to kad je objavljeno za tabinasa zato i nisam za njegovo dovodenje
  • Jurki
    21.6k
    jel dosel sluzbeno? Jel predstavljen?

Mozda i dojde i to znaci kaj tocno u kontekstu Mikica?
    Da ga se bu dekretom prebacilo u juniore? I onda opet ostanes na jednom beku.

Mozemo se mi slagati ili ne slagati sa potezima, ali nitko nije takav debil da perspektivnog juniora namjerno vrati u juniore a pokazal je da moze igrati 1. ligu.
  • rioda
    12.7k
    Meni zvuci nevjerojatna ova prica za livija da smo ga trebali dobit za 0 eura.Crni86

Uz vjerojatno otpis one njihove zadnje rate od 1,5 milijuna
  • NitkoBitan
    34.4k
    Meni se po ovom cini sasvim ok igrac. Brz, energican i rastrcan tijekom cijele utakmice, nelosa tehnika... Tamnoputi Filipinac, istocnoazijska inteligencija i africke fizikalije.
  • Praskaton
    5k
    Opet se sere samo da bi se sralo...Dragon1Warrior123

Netočno.Znači imaš Valinčića koji se vraća.Imaš Mikića koji je prespektivni junior i pokazao je da može(a i da nije guraš ga jer je tvoja škola) i imaš Galešića koji je odlično pokrio tu poziciju.

I šta radiš? Uzimaš nekog no name beka predzadnje momčadi lige.Zašto?Čemu?
    Ne zanima me da je besplatno došao,da je za Dinamo II,da je ne znam šta.
    Glup i nepotreban transfer.Nakon ostanka Kove još jedna greška uprave.
  • Crni86
    18.9k
    to vec ima smisla

“Već u ponedjeljak Mikić bi se trebao pridružiti juniorima” - vidjet cemo sve jako brzo
  • Orc123
    14.4k
    Kaj se Vinlof ozljedio? Jel nesto ozbiljno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.